Ez csak szerintem nem fair?
Otthon ilyen szabály van: egyik nap anya csinálja a reggeli szendvicseket, másik nap apa, harmadik nap a bátyám, és most, hogy gimibe mentem szeptembertől, nekem is kell. Utolsó nap meg vagy anya vagy apa.
Hétköznap csak nekem meg a bátyámnak kell szendvics, hétvégén meg egyik nap anyuék csinálnak kaját egész nap, másik nap meg nekünk kell reggelit vagy vacsit összedobni a bátyámmal. A főételt mindig anyuék intézik... De ez nekem akkor is kényelmetlen... Mindenki másnak az anyja csinálja a szendvicsét, nem kell korábban felkelnie. Mikor ezt mondtam anyának, hogy szeretnék tovább aludni, azt mondta, ő is... Hát, jó, nyilván. Legszívesebben ilyenkor magamnak nem is csinálnék, de a bátyám miatt kell.. Meg azt mondta, hogy ő is szeretne pihenni hétvégente, nem azért van ott, hogy kiszolgáljon minket és önállóság is kell a konyhában (is). De ez akkor sem tetszik, szerintem nem fair. Persze, nem 5 fogásos reggelit kell csinálunk, hanem tojást, virslit vagy ilyesmi, de én a gyerek vagyok szerintem... Ti mit gondoltok?
De jól ki van találva!
Ha ekkora lesz a fiam,én is így fogom csinálni.
Igazad van anyukádnak,ő nem cseléd,kiszolgált x éves korodig.Neked is be lehet nyugodtan segíteni.Most komolyan,pár szendvics készítéséről van szó,nem hat fogásos kaja elkészítéséről.
"Ez a nő dolga,nem a gyerekre kell átnyomni a saját feladatat,igenis csináljon reggelit a családnak szó nélkül,mert ez a dolga,jó h nem a gyerek meg a férj szolgálja ki a nőt.
Oké, ez abban a helyzetben helyes is lenne, ha a férj és a gyerek tartják el a nőt,és kielégítik minden igényét. Minden más esetben ez egy család ahol mindenkinek ki kell vennie a részét a feladatokból. Gondolom te egy életképtelen pasi vagy aki még egy szelet kenyeret se tud megkenni magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!