Ez csak szerintem nem fair?
Otthon ilyen szabály van: egyik nap anya csinálja a reggeli szendvicseket, másik nap apa, harmadik nap a bátyám, és most, hogy gimibe mentem szeptembertől, nekem is kell. Utolsó nap meg vagy anya vagy apa.
Hétköznap csak nekem meg a bátyámnak kell szendvics, hétvégén meg egyik nap anyuék csinálnak kaját egész nap, másik nap meg nekünk kell reggelit vagy vacsit összedobni a bátyámmal. A főételt mindig anyuék intézik... De ez nekem akkor is kényelmetlen... Mindenki másnak az anyja csinálja a szendvicsét, nem kell korábban felkelnie. Mikor ezt mondtam anyának, hogy szeretnék tovább aludni, azt mondta, ő is... Hát, jó, nyilván. Legszívesebben ilyenkor magamnak nem is csinálnék, de a bátyám miatt kell.. Meg azt mondta, hogy ő is szeretne pihenni hétvégente, nem azért van ott, hogy kiszolgáljon minket és önállóság is kell a konyhában (is). De ez akkor sem tetszik, szerintem nem fair. Persze, nem 5 fogásos reggelit kell csinálunk, hanem tojást, virslit vagy ilyesmi, de én a gyerek vagyok szerintem... Ti mit gondoltok?
Örültem volna, ha lett volna miből reggelit csinálnom.
Puszillak.
Negyed óra...
Negyed óra ide vagy oda nem kellene, hogy zavarjon, ha egyébként normálisan alszol. Nekem is volt osztálytársam, akinek zéró házimunkát kellett csinálnia, és olyan is, akinek füvet kellett nyírnia, tojást szednie meg tyúkokat etetnie, mert vidéken laktak.
Egyikünk szülőjét sem tartottam unfairebbnek a másiknál.
Első vagyok, szerintem még mindig korrekt :) Én is így járnék el a gyerekekkel, ha szülnék.
Majd később örülni fogsz, hogy önálló leszel és nem bénázol össze-vissza, meglátod.
Azért megnéztem volna, akkor hogy állt volna a fejed, ha az én anyámat kaptad volna ki :D Írhatnék nagylitániát, de témánál maradva legyen elég: kötelezően ő készítette mindenkinek a szendvicset, nem volt apelláta, nem lehetett nem elvinni és azt tett mindig bele, amit ő akart. Azóta is hányingerem van már csak a paprika szagától is, mert sosem szerettem, mégis mindig belerakta abba a nyavalyás szendvicsbe, aztán mire megettem volna jól belepállott és áhhh... még pénzt se kaptunk, hogy vehettem volna helyette valamit. Mai napig szégyellem, de sokszor egyszerűen csak kihajítottam a rohadt zsömlét, vagy odaadtam a szegény osztálytársnak, mert az egészet átvette a paprika íze és nem bírtam megenni. Hiába könyörögtem neki hogy ne tegye bele, attól a pervctől, hogy először betettem a lábam a suliba, egészen érettségiig MINDEN NAP ilyen szendvicset készített.
A fél karom odaadtam volna a problémádért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!