Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem fair?

Csak szerintem nem fair?

Figyelt kérdés
Rengeteget vigyáztam a sógornőm gyerekeire, napi szinten, hétvégén is. Volt, hogy a munkahelyemről késtem, mert míg a nagyobbakat oviba vitte, még utána szoliba ment stb.Állandóan panaszkodott, hogy neki senki nem segít, persze ez nem így volt, csak egy idő után mindenkinek elege lett az ugráltatásból. A lényeg, hogy én is szültem lassan egy éve.Nálunk nincsenek nagyszülők ezért jól esett volna, ha felajánlja, hogy néha vigyáz a picire.De ő kijelentette, hogy ő nem abajgat egy gyereket se, megvárja míg ők mennek hozzá, meg hogy a gyerekem nem szereti, mert sír ha átadom, persze, mert szinte nem is ismeri.Így nem is merném megkérni, csak kicsit cseszteti az igazságérzetem, hogy én évekig játszottam a babysittert, ő meg annyira nem képes, ha náluk vagyok a gyerekkel és épp az ő gyerekének a haját vágom, hogy 5 percre felkapja, és ne 1 órába teljen a hajvágás pl.
2011. aug. 13. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem még párszor kérd meg szépen , hogy segítsen, hisz te is ottvoltál mindig mikor szükség volt rád. ha ezek után sem fog semmit lépni, akkor én megszakítanám vele a kapcsolatot. ( úgyértve hogy ridegebbre fognám, hisz a sógórnőd, kitörölni már csak nem lehet az ismerősök listájából ) ha esetleg szükség lesz valakire, így nem tud rád számitani ( nem úgy mint eddig ) és talán végre rájön az adok-kapok viszony lényegére.

ha nem, akkor pedig ő egy ilyen ember. te pedig tapasztaltabb lettél ...

2011. aug. 13. 21:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Én rengeteget vigyáztam a tesóm gyerekére, amikor kicsik voltak. (Szinte bentlakásos bébicsősz voltam) Nekik és akkor nekem is ez tök természetes volt, mert nekem nem volt senkim, nekik meg jól jött a segítség. A gyerekeik már 18- 20 évesek. Nekem most két éves a gyerkőcöm, hát, a tesómék szerintem kétszer vigyáztak rá, meg sem kérem őket, mert örökké panaszkodik, hogy fáradt, itt fáj, ott fáj... A múltkor megkérdeztem a "gyerekektől" hogy lenne-e kedvük egy egy órára csőszködni, mert érzem azt, hogy jól esne nekem is a segítségük, ahogy annak idején a tesómnak is jól esett a segítségem. No azóta jönnek is dajkálni, mert a kislányom egy tündérpofa, és mindig lehet rajta röhögni.
2011. aug. 13. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!