Csak szerintem nem fair ez?
Mindig mondják hogy ne használjak alapozót, mert majd megöregszem. Csakhogy
fakó a bőröm, és mitesszeres (nem tűnik el) és szeretek jól kinézni, ha nincs rajtam elveszettnek érzem magam szószerint.
És hogy kik mondják hogy ne használjam
barátnőm Ms. Makulátlan Bőr, anyukám Nulla Bőrhiba és gyakorlatilag mindenki akinek kifogástalan az arcbőre.
Bezzeg ha nekik lenne ilyen sz.ar bőrük ki se mennének az utcára.
Kinek adtok igazat, nekik vagy nekem?
Ha itthon vagyok vagy emberek közé megyek nincs rajtam, pihen a bőröm.
Szerintem meg egy jó minőségű alapozó nem árthat. Mondjuk néha tényleg pihentesd a bőröd.
Én bőrgyógyászhoz mennék, ott kapsz rá krémet. Én is ezt tettem.
Elöször börgyógyász,kozmetikus.Nemtudom hány éves vagy de vannak olyan fogamzásgátlok tiniknek(pl cypromix vagy valami hasonlo,a nevére már nem emlékszem)amik tényleg jok a börre ugyanis hormonális háttere is lehet a problémádnak.
Én is szedtem ilyen antibébi tablettát,nem hiztam meg nem szörösödtem ki töle mint ahogy sokan gondolják,beállt a menszeszem is és kitisztult az arcom!!!
Szoval nyugodtan beszélj erröl a dologrol a nögyogyásszal,de lehet a börgyógyász is ad vmi csodaszert.És az arckezelés is nagyon jot tesz.
Azt elfelejtettem oda irni hogy én 26 évesen szedtem fogamzásgátlot ami aknés börre is javasolt.
18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!