Csak szerintem nem fair ez?
Figyelt kérdés
Mindig mondják hogy ne használjak alapozót, mert majd megöregszem. Csakhogy
fakó a bőröm, és mitesszeres (nem tűnik el) és szeretek jól kinézni, ha nincs rajtam elveszettnek érzem magam szószerint.
És hogy kik mondják hogy ne használjam
barátnőm Ms. Makulátlan Bőr, anyukám Nulla Bőrhiba és gyakorlatilag mindenki akinek kifogástalan az arcbőre.
Bezzeg ha nekik lenne ilyen sz.ar bőrük ki se mennének az utcára.
Kinek adtok igazat, nekik vagy nekem?
Ha itthon vagyok vagy emberek közé megyek nincs rajtam, pihen a bőröm.
2010. szept. 19. 17:52
11/17 anonim válasza:
Csak akkor öregíti a bőrt, ha minden áldott nap és vastagon használod... ha jó minőségű alapozót teszel fel, és vékonyan teszed fel, nem fog akkora kárt okozni sztem. Egyébként bőrgyógyásznál voltál már? (ha már megválaszoltad, miközben írtam a kommentemet, bocsi)
12/17 anonim válasza:
ugyanez a bajom. szerintem mindenképp jó minőségű sminket használj, ne kilónyi rétegben. amint hazaérsz, és tudod, hogy már nem mész sehova, mosd le a sminkedet, és minden héten tarts egy sminkmentes napot. remélem segítettem!;)
13/17 A kérdező kommentje:
oké. de ha nem találták volna fel az alapozót MEGHALNÉK.
a pasik mindig megszólták a bőrömet smink nélkül ezért sincs önbizalmam smink nélkül.
2010. szept. 19. 18:18
15/17 A kérdező kommentje:
19
2010. szept. 19. 22:05
16/17 anonim válasza:
Ha nem valami olcsó ócska alapozót használsz akkor semmi baj. A mai, igényes kozmetikumok pont hogy táplálják a bőrt. Probléma akkor lesz ha nem hagyod szellőzni a bőrödet, sminkben fekszel le, nem figyelsz oda az alapos tisztításra. De az az igazság hogy egy jó alapozó láthatatlan, tehát elvileg nem kéne észrevennie az ismerőseidnek hogy le vagy alapozózva.
17/17 A kérdező kommentje:
Nem veszik észre azzal nincs baj, csak az ismerősök látnak smink nélkül is, azért ismerősök...
2010. szept. 20. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!