Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez csak szerintem nem fair?

Ez csak szerintem nem fair?

Figyelt kérdés
Tudom hogy fontos a nyílt kapcsolat a családban de ez azért nem túlzás? A fürdőszoba ajtó le lett szereltetve mert csak. 12 éves vagyok, a bátyám 14 az öcsém 9. Nagyon elegem van abból, hogy nem lehet nyugodtan lefürödni, mert van hogy a bátyám jön be kidobni a szennyesét, az öcsém jön be fogatmosni, anyám kiszedi a ruhákat, apám wczik. Nagyon elegem van ebből! Múltkor becsuktam az ajtót mert már kész voltam, erre lerohan anyám és ordít velem, hogy azonnal nyissam ki, mert nem tud bemenni wcre. Amikor ittvokt nálunk a nagybátyám akkor se lehetett becsukni, pedig 50+os. Hogy tudnám ezt bojkottálni?
2016. dec. 5. 22:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Le lett szerelve??!! mert csak? jól értem? Nagyon gáz, de ha így viszonyul anyu is hozzá az még nagyobb.. talán ír valaki valami jó ötletet, egyenlőre csak le vagyok döbbenve
2016. dec. 5. 23:36
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Fúj.... hagyja hogy a tizenkét éves gyerekét meztelenül lássa akárki? Ez beteges. A gyerekeknek is vannak jogai, könyörgöm.
2016. dec. 5. 23:44
 3/20 anonim ***** válasza:
84%
"A gyermeknek joga van emberi méltósága tiszteletben tartásához" Hát ez itt nagyon nincs meg.
2016. dec. 5. 23:50
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Zuhanyfüggöny sincs?
2016. dec. 6. 00:04
 5/20 hurda tibor ***** válasza:
72%
Anyád egy beteg k**va!!!Én a helyedben szolnék a iskolában hogy mit művel..Ilyen helyzetben kb belekuláznék a kádba amikor pont fürdik valamelyik..xDxDxDAnyád meg apád nem tudja visszatartani amíg bent vagy ??Rossz olvasni az ilyen kérdéseket itt gyakorin,milyen hibbant emberek élnek jesszusom..
2016. dec. 6. 00:34
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
Ja hogy te a leszerelt ajtót is be tudod csukni.... jó kis kamu sztori
2016. dec. 6. 08:21
 7/20 anonim ***** válasza:
96%
Vegyetek zuhanyfüggönyt.
2016. dec. 6. 08:31
 8/20 anonim ***** válasza:
60%

Most le lett szerelve? Vagy nem szabad becsukni?

Hát kellemetlen, ha egyben van a wc és a fürdő. De akkor anyukád csináljon be, amíg te fürdesz, ha pont akkor jön rá? :D

Nyilván az lenne az ideális, hogyha senki sem zavarna fürdés közben, de ha egyben van és csak egy van és ilyen sokan vagytok, akkor előfordul az ilyen, hogy közben bemennek. Szerintem nem tragédia.

2016. dec. 6. 09:17
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

"...A fürdőszoba ajtó le lett szereltetve..."

"...Múltkor becsuktam az ajtót mert már kész voltam,..."

Eddig olvastam, mert én is kész vagyok.

2016. dec. 6. 09:50
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez is vót má.
2016. dec. 6. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!