Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez csak szerintem nem fair?

Ez csak szerintem nem fair?

Figyelt kérdés
Tudom hogy fontos a nyílt kapcsolat a családban de ez azért nem túlzás? A fürdőszoba ajtó le lett szereltetve mert csak. 12 éves vagyok, a bátyám 14 az öcsém 9. Nagyon elegem van abból, hogy nem lehet nyugodtan lefürödni, mert van hogy a bátyám jön be kidobni a szennyesét, az öcsém jön be fogatmosni, anyám kiszedi a ruhákat, apám wczik. Nagyon elegem van ebből! Múltkor becsuktam az ajtót mert már kész voltam, erre lerohan anyám és ordít velem, hogy azonnal nyissam ki, mert nem tud bemenni wcre. Amikor ittvokt nálunk a nagybátyám akkor se lehetett becsukni, pedig 50+os. Hogy tudnám ezt bojkottálni?
2016. dec. 5. 22:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Amiután becsuktam lett leszerelve. Becsukni múlt hétrn csuktam, tegnap lett leszerelve.
2016. dec. 6. 13:03
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

Mert a "múltkor" az nem lehetett ám előbb, mint az ajtó leszedése :D

2016. dec. 6. 13:12
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

Lehet, hogy gyerekes megoldás, de én összefognék a tesókkal, hogy akkor nem fürdünk, nem mosunk fogat, nem visszük ki a szennyest, szóval alapvető dolgokat hanyagoljuk. Nyilván balhé lesz belőle, de lehet ultimátumot adni, hogy kéritek a magánszféra jogát. Persze ez akkor működik, ha a tesókat is zavarja. Meg persze célszerű pl. téli szünetre időzíteni, hogy suliban ne legyen belőle gond. :D

A bejárkálás előfordul, ha pl. nagyon nem tud valaki várni a mosdóval, de erre is lehetne kompromisszumot kötni, hogy nagyon végső esetben csak. Cserébe senki nem foglalja be órákra a fürdőt.

2016. dec. 6. 16:43
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

Bennem felmerült a kérdés, hogy akkor a család, beleértve a szülőket is, most a publikum előtt sz*arnak? Közben belengi a lakást annak a szaga?

A férfiak, a vendégek nyilvánosan vizelnek?

Miféle elmebeteg dolog ez?

2016. dec. 6. 16:51
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Jesszus...
2016. dec. 6. 17:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon durva... lány vagy? Mert akkor még durvább. Nincs egy nagynéni/nagybácsi/bármilyen felnőtt rokon, akit megkérhetsz, hogy segítsen? Tesóidat nem zavarja a dolog? A kicsit gondolom még nem, de a 14 évest sem? Vele nem tudsz szövetkezni? Végső esetben amúgy simán szólnék az osztályfőnöknek/iskolapszichológusnak/kb. bármelyik elérhető felnőttnek, mert ez nem normális.
2016. dec. 6. 19:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Amúgy van ablak, nem szokott olyan büdös lenni. A bátyámat is zavarja, de az zavar a legkevésbé, ha ő jön be, mert ő nem kezd el halál cikin velem beszélgetni, vagy engem bámulni, mint anya. Ő bejön végez és kész.
2016. dec. 6. 22:39
 18/20 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk is van ablak, de egész biztosan szarszag lenne ha nem lenne becsukva az ajtó.
2016. dec. 7. 07:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Így viszont pláne gáz, én azt hittem, mind fiúk vagytok. Azért 12 évesen már nem vagy kislány, hogy mindenki bámuljon...

Nincs rokon felnőtt aki segíteni tud? Nagyszülők vagy valaki?

Ha senki nincs, akkor beszélj suliban az osztályfőnökkel, ha normális, hogy mit tehetnél.

2016. dec. 7. 13:10
 20/20 anonim ***** válasza:

12 éves lánya előtt WC-zik az apa?

Illetve most már mindenki előtt?

Érdekes család vagytok!

2016. dec. 7. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!