Ez csak szerintem nem fair?
Mert a "múltkor" az nem lehetett ám előbb, mint az ajtó leszedése :D
Lehet, hogy gyerekes megoldás, de én összefognék a tesókkal, hogy akkor nem fürdünk, nem mosunk fogat, nem visszük ki a szennyest, szóval alapvető dolgokat hanyagoljuk. Nyilván balhé lesz belőle, de lehet ultimátumot adni, hogy kéritek a magánszféra jogát. Persze ez akkor működik, ha a tesókat is zavarja. Meg persze célszerű pl. téli szünetre időzíteni, hogy suliban ne legyen belőle gond. :D
A bejárkálás előfordul, ha pl. nagyon nem tud valaki várni a mosdóval, de erre is lehetne kompromisszumot kötni, hogy nagyon végső esetben csak. Cserébe senki nem foglalja be órákra a fürdőt.
Bennem felmerült a kérdés, hogy akkor a család, beleértve a szülőket is, most a publikum előtt sz*arnak? Közben belengi a lakást annak a szaga?
A férfiak, a vendégek nyilvánosan vizelnek?
Miféle elmebeteg dolog ez?
Így viszont pláne gáz, én azt hittem, mind fiúk vagytok. Azért 12 évesen már nem vagy kislány, hogy mindenki bámuljon...
Nincs rokon felnőtt aki segíteni tud? Nagyszülők vagy valaki?
Ha senki nincs, akkor beszélj suliban az osztályfőnökkel, ha normális, hogy mit tehetnél.
12 éves lánya előtt WC-zik az apa?
Illetve most már mindenki előtt?
Érdekes család vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!