Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam, hogy 26 évvel...

Elmondjam, hogy 26 évvel idősebb a párom? Hogyan?

Figyelt kérdés

Megkérek minden gyűlölködő embert, hogy ne írjon ide, ha csak rosszat tud mondani.

Nos a szitu adott.

Lassan 18 leszek, 1-2 éven belül. az Párom 26 évvel idősebb. Anya, tesóm tudja már több mint egy éve. Elfogadták, nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Apa viszont nem tudja. Kérdezte, hogy melyik barátnődnél aludtál ma? Mondom egyiknél sem, a barátomnál. Egyből faggattózik, és hogyha nem mondom el soha többet ne menjek az utcájába... Próbáltam a kapcsolatot megszüntetni de szeretem. Jól megvagyunk. Áprilisban lesz 2 éve hogy elkezdtünk beszélgetni. Ismerjük már egymást annyira. Nem komoly kapcsolat áll fent, de alakul és egyre jobban megnyíl. Egyszerűen nem tudok mit csinálni. Faggat, én pedig csak azért se fogok elmondani semmit, hogy miért? Pont ezért, ő maga kényszerít a hazugságra. Most akkor várjak míg 18 legyek aztán majd arra kapnak, hogy egyszercsak elköltözök vagy mi?! Volt valaki hasonló szituban? Ki mit javasol?

2017. nov. 26. 12:30
 81/93 anonim ***** válasza:
79%

Szia. :) A nővérem 15 éves volt, mikor megismerte az akkor 36 éves (ex)párját. Nagyon belé volt szerelmesedve, tetszett neki, hogy a férfi dolgozik, lakása van, felnőtt és független. 16-17 éves korukra kapcsolat lett közöttük, ami 2.5 évig tartott. A háta mögött mindenki rosszallra, a korabeliek ki is nevették, bár ő ebből vajmi keveset hallott meg. A férfi csak kihasználta, ,,menő" dolog volt, hogy egy ilyen fiatal és csinos lány csak az ő kegyeit nézi. A rózsaszín ködtől a nővérem az orráig sem látott, de amikor ez feloszlott, akkor kezdett rádöbbenni, hogy nincs minden rendben. A férfi addigra magához költöztette, rávette, hogy hagyja ott az egyetemet és dolgozzon a helyi boltban, mint eladó, főzzön-mosson rá. Ha nem kapcsolt volna időben, az egész élete félremehetett volna. Továbbá persze, a korkülönbség, ami akkor még nem tűnt nagynak, ahogy haladt előre az idő, egyre szembetűnőbbé vált. Én nem azért vagyok itt, hogy megmondjam a ,,tuti", pusztán szeretnék rávilágítani, hogy mással is történt már hasonló. Bár így ismeretlenül is, de jót akarok. Szeretném, ha két lépés távolságból is szemlélnéd a helyzetet, nem csak a szerelmes fiatal lány szemszögéből. Az ember ilyen korban naív, sőt, én is naív vagyok, de már azért történt néhány tragédia, amitől mondjuk, hogy nagyjából már benőtt a fejem lágya. Remélem elolvasod és nem veszed támadásnak, mert abszolút a legeslegjobb szándékból írom most ezt neked. Köszönöm, ha elolvastad, legyen szép napod! :)

(Egy szintén 16 éves lány)

2017. nov. 27. 14:53
 82/93 anonim ***** válasza:
61%

Nem feltétlen az a rossz ebben, hogy jajj csak dugni akarja a csajt vagy majd elzárja mindenkitől.

Azt a most negyvenes nőt is bátorította a tanár aki elvette, hogy szerezzen diplomát, meg jól álltak anyagilag.

Egyszerűen a lelki része megterhelő ennek az egész viszonynak, ha majd leesik a tantusz, hogy sosem voltak "kiegyenlítve" az erőviszonyok, egy középkorú férfi az általa elvárt képre nevelgetett egy gyereklányt, hogy évekig úgy viselkedjen mellette, hogy neki az kényelmes legyen. Ezek lehetnek hétköznapi normák vagy szélsőséges elszigetelés is.

Nem csak az van, hogy csak dugni akar, az a "jobbik" eset, a másik sokkal súlyosabb és nehezebb feldolgozni. Engem is el akart venni az idősebb pasi, hálistennek nemet mondtam, de évekig lelkiismeretfurdalásom volt miatta, a "barátságunk" alatt.

Nekem is van ismerősöm, akit felszedett az anyja barátjának az öccse(aki mellesleg a tanára is volt), látta kisgyerekként a mostani feleségét(mostmár összeházasodtak) és tanította is.. nem a szex volt a lényeg, hanem hogy egy gyereket saját maga képére nevelgetett, formált és észrevétlenül belevonódott az életébe, szépen alattomosan kialakította a bizalmi viszonyt. 16 éves koráig sehogy sem nyúlt a lányhoz, majd 22 évesen szüzen vette el, de addigra már minden volt köztük.

A lány még nem jött rá, mi is történt vele, élete szerelmének tartja a 16 évvel idősebb férfit. Lehet sosem meri beismerni magának, lehet 30 év múlva jön rá, lehet, hogy 10 év múlva. Nem lehet tudni, de ha rájön, úgy fogja érezni, hogy ellopták az életét, az összes emléke, mind mind hamis. Bele lehet roppanni egy ilyenbe.

Azt sokkal könnyebb feldolgozni, hogy valakit párszor megdug egy vénember. Az az idő, amit rászántál, azok az érzelmek, amiket éreztél, az az ember, akit szerettél viszont mind hamisak. Ez az igazán súlyos dolog.

Másrészről majd ha gyereked lesz, rájössz, hogy csak beteg férfiak izgalnak tizenéves gyerekekre.

Ha pedig elmondása alapján sem sikerült felnőnie lélekben(jó hülye, hogy ezzel próbálkozik, az én exemnek ennél több esze volt), nem tűnt fel, hogy szerinted már az is durva, ha egy 16 éves viselkedik 12 éves módjára? Nemhogy 30 év lemaradásban legyen valaki a korosztályához képest.

2017. nov. 27. 15:12
 83/93 anonim ***** válasza:
85%

Nézd kislány, mi nem tudjuk a problémádat megoldani, engem szintúgy nem érdekel, hogy egy apád korú pasi dugogat 15 éves korod óta, de ne játszd már itt a felnőttet, mert rohadt idegesítő.

Ha annyira felnőtt vagy meg rólad aztán a szent víz is lepereg, akkor miért nem állsz oda apád elé, és közlöd ezt a tényt? Ha annyira besz@ri vagy, hogy idegenektől kérsz segítséget, hogy a saját apádnak hogyan mondd el ezt, akkor nem értem miért játszod itt a fejed, hogy te aztán egy felnőtt, érett nő vagy, akit semmilyen rossz dolog nem hat meg.

Gyerek vagy még, naiv, és ezt a pasas ki is használja rendesen. Szerinted normális az a 40 éves, aki képes egy 14 évessel lefeküdni? De neked hiába magyarázzuk, tudjuk, rólad aztán minden lepereg.

2017. nov. 27. 16:03
 84/93 anonim ***** válasza:
75%

Most így belegondolva, mire a kislányom 16 éves lesz, addigra én pont annyi leszek, mint most a ”pasid”.

Szerinted ez így normális? NEM! Egy 40 éves embernek már a saját kamasz gyermekét kéne hazahoznia az iskolából és nem a barátnőjét!

Az meg, hogy nem megy neki az ismerkedés korabeli nőkkel, az nem mentség arra, hogy naiv kislányokkal kavar!

Tudod hány olyan munkatársam, ismerősöm van, akiknek nem jött össze és most mégis van egy 1-2 évvel fiatalabb feleségük? Na szerinted ez miért lehet? Mert nem adták fel és változtattak magukon!!!

2017. nov. 27. 16:48
 85/93 anonim ***** válasza:
56%
Mind a ketten betegek vagytok. (Mindenféle rosszindulat nélkül mondom)
2017. nov. 27. 18:51
 86/93 anonim ***** válasza:
8%
Azért lettem lepontozva, mert leírtam, hogy idősebb a párom? A kérdező olyan válaszra is kíváncsi volt, amikor valaki a tapasztalatairól ír. Fáj ez valakinek? Azért ne hasonlítsuk össze az én kapcsolatomat a kérdezőével, mert az még nem is az. A pasi csak szexre akarja használni, amit le is írtam. Nem azt mondtam neki, hogy 16 évesen menjen hozzá a 40-es pasihoz.
2017. nov. 27. 19:45
 87/93 anonim ***** válasza:
55%

Ez a duma jot nevettem

Lassan 18 leszek :) lassan

Eszed viszont mint csibenek

Ha en lanyom lennel tuti nem 40 plusz pasi hasznalna

A pasit ugy megveretnem ulni nem tudna

2017. nov. 28. 08:55
 88/93 anonim ***** válasza:
92%

1. 16 éves vagy. Nem kell azzal mentegetőzni, az nem enyhítő körülmény, hogy 2 év múlva 18 leszel. Én meg lassan 30 leszek, úgy 6 év múlva.

2. Az a 40 éves, aki 14 évesekre hajt, pedofil. Lényegtelen, hogy a 14 éves már fiatalkorú, de ezt már tényleg csak egy hajszál választja el a pedofíliától, azt ugye tudod? Egy normális lelkületű 40 éves semmit sem tudna elképzelni egy kb kisgyerek 14 évestől.

3. Anyád egy idióta.

4. Ahhoz van bátorságod, hogy egy anonim oldalon leírj mindent és hogy egy nálad 3-szor idősebb pasasnak széttedd a lábad, de ahhoz nincs, hogy odaállj apád elé, és igazat mondj? Figyelj, tudom, hogy miért félsz apádtól. Mert ő nem hagyná ezt a pedofilt csak úgy, hanem cselekedne. És igaza is van.

4. Ekkora korkülönbséggel semmi komoly nem lesz köztetek, azt garantálom. Neked nagyon erős apakomplexusod van, a pasas ezt meg ki is használja. És egyáltalán nem vagy érettebb a korodnál csak azért, mert egy 40-es pasas dolgozik rajtad.

2017. dec. 6. 09:23
 89/93 anonim ***** válasza:
0%
Yes thank you ha lehetne 5x pontoznalak fel
2017. dec. 6. 15:04
 90/93 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, azzal jobb ha tisztában vagy, hogy sok pedofil nem meri úgymond kiélni a vágyait egy kisgyereken (10-12 éveseken, mert emiatt nem csak börtönbe kerül de a társadalom jól meg is hurcolja, hozzáteszem, helyesen), ezért ráhajt a 14 évesekre, mert azok már nem kiskorúak, hanem fiatalkorúak, és 14 éves kor felett nem büntethető az, ha egy 40+-os here lefekszik egy 14 éves elmúlt gyerekkel.

Normális férfi, főleg ha már elmúlt 40, nem tudna elképzelni semmit egy 14 évessel. Én bár még csak 24 vagyok, de képtelen lennék lefeküdni egy GYEREKKEL. Fel tudod ezt fogni?

Nagyon sok 14 éves (veled együtt) nagyon naiv, és egy ügyesebb pasas nagyon könnyen le tudja kenyerezni őket, pláne azzal a dumával, hogy "te érettebb vagy a korodnál/korosztályodnál". Nekem is van ilyen ismerősöm. Ő is 14 éves volt, amikor ugyanígy ráhajtott egy hapsi. 20 éves volt, amikor a pasas dobta, mert már nem szűk friss p nci, meg már ráunt a csajra.

Amerikában is volt ebből egy balhé, hogy egy 45 éves nő elcsábított pár 14-15 éves fiút, és a nőt bizony pedofíliával elítélték!

Gondolom apádtól is emiatt rettegsz, mert tudod, hogy igazunk van, és apád nem hagyná ezt annyiban. Én apád helyében anyádnak is kiosztanék 2 vaskos sallert, amiért áldását adta arra, hogy a 14 éves gyereket egy 40-es pasi elcsábítsa és lefektesse.

De válaszolj kérdező két kérdésre:

1. Mit tudsz te adni egy 40 évesnek, amit egy vele egykorú nő nem tud megadni?

2. Mit tud adni neked egy 40 éves, amit a te korosztályodban lévők (vagy max a huszonévesek) nem tudnak megadni?

Ha ezekre te nem tudsz normális, őszinte választ adni, érvekkel, akkor teljes mértékben az ujja köré csavart a pasas, te pedig bedőltél neki.

És mellesleg: ha valaki tudja magáról, hogy nem alkalmas hosszútávú kapcsolatokra, az NEM csinál gyereket senkinek! Nagyon szép lehet, hogy az apuka egy, a gyerekével egyidős csajt dugogat. Nekem felfordulna a gyomrom.

2017. dec. 10. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!