Elmondjam, hogy 26 évvel idősebb a párom? Hogyan?
Megkérek minden gyűlölködő embert, hogy ne írjon ide, ha csak rosszat tud mondani.
Nos a szitu adott.
Lassan 18 leszek, 1-2 éven belül. az Párom 26 évvel idősebb. Anya, tesóm tudja már több mint egy éve. Elfogadták, nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Apa viszont nem tudja. Kérdezte, hogy melyik barátnődnél aludtál ma? Mondom egyiknél sem, a barátomnál. Egyből faggattózik, és hogyha nem mondom el soha többet ne menjek az utcájába... Próbáltam a kapcsolatot megszüntetni de szeretem. Jól megvagyunk. Áprilisban lesz 2 éve hogy elkezdtünk beszélgetni. Ismerjük már egymást annyira. Nem komoly kapcsolat áll fent, de alakul és egyre jobban megnyíl. Egyszerűen nem tudok mit csinálni. Faggat, én pedig csak azért se fogok elmondani semmit, hogy miért? Pont ezért, ő maga kényszerít a hazugságra. Most akkor várjak míg 18 legyek aztán majd arra kapnak, hogy egyszercsak elköltözök vagy mi?! Volt valaki hasonló szituban? Ki mit javasol?
1. Anyád idióta
2. Azt persze rezzenéstelenül megteszed hogy szétrakd a lábad egy 3x idősebb pasasnak, de apádnak nem mered megmondani. (watafak)
Így magamat belegondolva az egészbe, nekem lesülne a képemről a bőr, hogy amíg a velem egykorúak a gyereküket hoznák el a suliból, addig én a "barátnőmet". Azért durva, ha valakinek már ilyen szintű apakomplexusa van. Az meg külön nevetséges, hogy próbálod itt játszani a felnőtt, önálló nőt. De azt megkérdezhetem, hogy apádtól miért félsz ennyire? Nem féltél egy nálad 26 évvel idősebb idegentől, akivel le is feküdtél, nem féltél anyádtól, de apádtól meg igen?
Nyilvánvaló, hogy ennek a pasasnak csak a lábad közötti luk kell, hisz még ki is jelentette, hogy ő nem alkalmas hosszútávú kapcsolatra. Akkor nem tudom, hogy miért beszélsz olyanról, hogy "alakul". Nem alakul semmi. Játszadozik veled, csábítgat, aztán ha rád un akkor meg lapátra tesz.
Szerintem sem százas az, aki olyan emberrel kezd, aki szó szerint a lánya lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!