Szerintetek elmondjam otthon, hogy egy nálam 31 évvel idősebb nőbe vagyok szerelmes? 20 éves lány vagyok.
Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 20:59
1/15 anonim válasza:
Anya, apa egy nálam 31 évvel idősebb nőbe vagyok szerelmes ! Nem nagy ördöngösség ez...
2/15 anonim válasza:
Nem azt kerdezte, h hogyan, hanem hogy elmondja e egyaltalan... Amugy ne mondd el.
3/15 anonim válasza:
Ha a szűleid elfogadnák( és ezt csak te tudod) akkor mond el,de amúgy még egy darabig ne szólj.
4/15 anonim válasza:
Húúú, ez elég durva. A kor miatt is, meg hogy nő is ráadásul.
Szerintem várjál még. Majd meglátod, hogy mi lesz belőle. Lesz-e egyáltalán valami komoly.
Majd inkább akkor mondd el, ha már tuti biztos mindkettőtök részéről.
5/15 anonim válasza:
Ez így egyszerre szerintem kicsit sok.
Azt már tudják hogy a nőket szeteted?
Csak akkor mond el, ha már komoly lesz a kapcsolatozok.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Amúgy sajnos nincs szó kapcsolatról.
2016. febr. 16. 00:35
8/15 anonim válasza:
20 éves lány vagy, ismered a szüleidet hogy mit szólnának ha elmondanád. Mondd el, titkolni úgy sem tudod.
9/15 anonim válasza:
Akkor pláne felesleges, szerintem csak feleslegesen kiakadnának, legalábbis a saját szüleimből kiindulva. Ha meg nincs is értelme akkor minek. Ha vagy anyukáddal olyan viszonyban hogy egy barátnői csevegésre vágysz akkor rajta, de egyébként szerintem ne mond el.
10/15 anonim válasza:
Nagymamakomplexus?Na ez új! Még a férfiakat se értem,hogy lehet beleszeretni egy ötvenes,klimaxos nőbe,de hogy egy fiatal lány? Ehh!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!