Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok megszerezném de félek a másik csajtól mit tegyek?
Miből gondolod, hogy mindkettőnél van esélyed? :D
Próbálkozz annál, amelyik jobban tetszik. Olyan nincs, hogy mindkettő ugyanannyira érdekel. Ha így érzel, akkor igazából nem érdekel egyik sem.
Aztán ha nem jön össze, akkor még mindig próbálkozhatsz a másik lánynál.
Probald azt akia z idealod, aztan ha nem jon ossze meg mindig itt a masik.
Eleve bejossz barmelyiknek a kettobol?
Igen létezik olyan. Szerintem normális valamilyen szinten :D 9Gag alapú közvéleménykutatás alapján nem veszik rossz néven a lányok, amennyiben "megfelelő" kapcsolatban vagy velük.
Hááát hogy melyiket? Amelyiknek bejössz.
Na akkor hogy könnyebb legyen a válaszolók dolga:
Mennyire jössz be az idősebbiknek?
Mennyire jössz be a fiatalabbiknak?
Mennyire mennyire tér el a fiatalabb az ideálodtól?
Éreztél-e már fordítva, tehát hogy "most a másik jobban tetszik".
Melyik tetszett meg hamarabb?
Amennyiben mind2nek bejössz, válaszd azt amelyik lelkileg jobban illik hozzád.
Szöveg alapján a "másik" nem nyit feléd, tehát, elgondolkodnék az "egyik"en.
"az ideálommal nem akarok össze jönni mert abból csak dugás lenne éjjel nappal"
- Megszólalt a 15 éves...
Utolsó sorry de 19 vagyok...
Nem az a kérdés h melyiket válasszam mert az biztos hogy a szerelmem lenne ... Hanem az hogy nyissak e felé mert nem szeretném megcsalni.
Milyen korkulonbseg? 4 ev nehogy mar sok legyen.
A te idealod a szerelmed, ha azt akarod ilyen szinten akkor nem vagy szerelmes a masikba, ennyi.
Probald megfektetni az oszttarsnodet mielott osszejossz a masikkal, akkor nincs megcsalas, es rajossz hogy az se sokkal szukebb ott lenn mint barki mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!