Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másik városban jár egyetemre, működhetne így is?
Tehát egy hónapja találkozgatok egy fiúval(19),de sajnos csak hétvégente mostantól mert Pestre jár egyetemre,én(17) meg Debreceni vagyok. Még 3 év amíg én is eljutok az egyetemig,tehát feltehetőleg ha összejönnénk csak távkapcsolat lehetne.
Egyszerűen nem tudom hogy belemenjünk e a kapcsolatba,ha csak hétvégente láthatom. Viszont hiányzik,és mindig ő jár a fejemben,kezdek nagyon szerelmes lenni:o
Hab a tortán hogy félek,hogy olyat szeretne esetleg majd csinálni,amitől én még tartok egyelőre...
remélem valaki tud segíteni...előre is köszönöm!
Nehéz döntés előtt állsz.
Nekem a távkapcsolat úgy jött ,hogy már előtte 8 hónapja együtt voltunk . Elment dolgozni 2 hónapra , 1 hét után dobott.
Mai napig nem tudok túllépni rajta (most történt nyáron) , de ha a jó oldalát nézem , legalább ilyenbe is volt részem.
Legközelebb biztos nem kezdenék bele egyébként , de ez az én véleményem.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!