Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam, hogy 26 évvel...

Elmondjam, hogy 26 évvel idősebb a párom? Hogyan?

Figyelt kérdés

Megkérek minden gyűlölködő embert, hogy ne írjon ide, ha csak rosszat tud mondani.

Nos a szitu adott.

Lassan 18 leszek, 1-2 éven belül. az Párom 26 évvel idősebb. Anya, tesóm tudja már több mint egy éve. Elfogadták, nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Apa viszont nem tudja. Kérdezte, hogy melyik barátnődnél aludtál ma? Mondom egyiknél sem, a barátomnál. Egyből faggattózik, és hogyha nem mondom el soha többet ne menjek az utcájába... Próbáltam a kapcsolatot megszüntetni de szeretem. Jól megvagyunk. Áprilisban lesz 2 éve hogy elkezdtünk beszélgetni. Ismerjük már egymást annyira. Nem komoly kapcsolat áll fent, de alakul és egyre jobban megnyíl. Egyszerűen nem tudok mit csinálni. Faggat, én pedig csak azért se fogok elmondani semmit, hogy miért? Pont ezért, ő maga kényszerít a hazugságra. Most akkor várjak míg 18 legyek aztán majd arra kapnak, hogy egyszercsak elköltözök vagy mi?! Volt valaki hasonló szituban? Ki mit javasol?

2017. nov. 26. 12:30
 21/93 anonim ***** válasza:
60%

De most pl. ezt a 23. választ miért pontozod le reflexből?

Amikor ennél segétőkészebben meg sem lehetne fogalmazni...

Milyen válaszokat vársz?

Amúgy ha elmondod apádnak, akkor a szüleid elválnak.

Te mehetsz az utcára, vagy talán a pótapád befogad, aztán a gumit unni fogj, szűlsz neki gyereket, azán otthagy és lelép külföldre... De ott maradsz a gyerekkel csövesnek.

2017. nov. 26. 14:04
 22/93 A kérdező kommentje:

Alapból úgy kezdtünk el beszélgetni, hogy nem az a tipikus negyvenéves férfi, és nem a külsejére értette. Akkor még én sem értettem, hogyan érti, de személyesen találkoztunk és elmagyarázta. Először én sem akartam ebbe belemenni, de egyszerűen annyira jól eltudtunk beszélgetni bármiről, soha nem unatkoztunk egymás jelenlétében. Nemis a gondolkodása nem érett, hanem van egy amolyan fiatalság benne. Másrészről nem néz ki annyinak. Mondhatjátok, hogy én vagyok a naív, a rib#nc, a hülye. De nem adtam magam könnyen, míg a mostani velem egyidős lányok többsége két nap után ne adj isten odaadja magát egy vad idegennek egy buliban.

Ő sem, és én sem találtuk normálisnak, egészségesnek ami kettőnk között zajlott. Egyszerűen csak jött a semmiből és rózsaszín ködbe lettünk. Előző kapcsolatában 17 éves lánnyal jött össze, akivel 4 évig együtt voltak, jól meg voltak, csak a csaj megcsalta. Én vagyok az egyetlen az életében. Nem megy félre. Volt olyan mikor megingott a bizalmam,de azóta rendben van minden. Kulcsot akkor megyek mikor akarok. Anyukáját, fiát bemutatta. Soha nem volt felesége, nincsen szeretője, nincsen eltitkolt barátnője.

Igazából nem komolynak mondjuk, de érződik, hogy ez azért több mint szex, de kevesebb mint egy házasság...Heti 3-4× látjuk egymást, ottalszok. Ilyenkor általában lakásban vagyunk, főleg hétköznap amikor suli, meló van. De volt hogy elmentünk kirándulni, sétálni. Nem találja alkalmasnak magát egy kapcsolatra, de egyébként meg úgy viselkedik mintha együtt lennénk. Haverjai, munkatársai is tudnak rólam, csodákat zeng rólam. Haverjai is szeretnek engem, mindig mondják, hogy végre boldog mellettem ennyi rossz dolog után, és biztosan szeret. Csak kicsit még zárkózott a sok csalódás után, nehezen nyílik meg, de türelmes vagyok és megértem, mert megmutatta már, hogy valójában legbelül szeret .

De, megértem a szüleimet is, csak ezt a faggatást nem szeretem, és ahelyett, hogy zsarolna, normálisan is lehetne kérdezni, esetleg mondani, hogy ő azt szeretné ha boldog lennék, ettől függetlenül pedig az apád vagyok és szeretlek - na nem ez van hanem zsarolás, hátbatámadás, és ilyenkor persze hazugság lesz a vége, mert konkrétan ő kényszerít rá!

Igen. 16 vagyok. Azt nem kötözködés miatt írtam hogy majdnem 18, csak nehogy 13 évesre számítsanak a jó, intelligens gyakoris emberek. :)

Ha megpróbáljuk a te érdekedben megvilágítani a helyzetet kívülállóként, az nem gyűlölködés. Figyusz, ha egy 41 éves egy 15 éveshez vonzódik, az nem egészséges. Azzal a pasival valami baj van. Nőt kellene neki keresnie, nem gyereket. Mellesleg szólva te vagy az egyetlen az életében? Nincs neki egy felesége véletlenül? Vagy 1 másik barátnője. Miből áll a kapcsolatotok, mit jelent az, hogy nem komoly, de alakul? Milyen gyakran találkoztok, mit csináltok olyankor?

Te ha szülő lennél, nem tartanád természetesnek, hogy néhány hónap után meg akarnád ismerni a gyereked barátját-barátnőjét? Ugyanis egy gyerek (szeretnéd magad felnőttnek gondolni, "lassan 18 leszek" - nem, te most 16 vagy!)biológiai okoknál fogva még nem képes minden eshetőséget átlátni. Azért nevelik még a szülők. Anyukád pedig titkolózik a kedvedért egy éve a saját férje, szülőtársa előtt?

2017. nov. 26. 14:05
 23/93 A kérdező kommentje:
Elmondom hogy én eddig senkit nem pontoztam se fel se le! Gondolom egymást, vagy a velem hasonló helyzetű emberek olvasgatják a témát :) De itt is látszik, hogy egyből támadni kell mikor nemis én voltam. Jó magyar szokás!
2017. nov. 26. 14:09
 24/93 anonim ***** válasza:
72%

Nem tartja normálllisnak, de azért az elöző kapcsolata is egy 17 évessel volt...

A fia amúgy hány éves? (Csak kiváncsiság)

Ezt a "nem vagyok alkalmas egy kapcsolatra" dumát meg én szoktam elsütni szó szerint, csak éppen velem egykorú vagy 1-2 évvel idősebb nőknél.

A csajoknak valamért nagyon bejön ha egy jóképű, okos, pasinak alacsony az önbecsülése (vagyis úgy csinál) és még antidepit is szed...

Amúgy az anyja mit szólt hozzád?

Azt meg elárulom, hogy ennek a férfinak kifejezetten a minnél fiatalabb lányok jönnek be, lehet még fiatalabbal is lenne, csak azért a törvényt nem szegné meg.

Ezt egyszerűen tudom... Erre az életemet is tenném.

Ne vedd támadásnak amiket írtam, tedd amit jónak látsz.

Az életedet hogy tervezed?

2017. nov. 26. 14:25
 25/93 anonim ***** válasza:
83%
Ó, szent együgyűség...Adott egy 42 éves pasi, aki saját bevallása szerint alkalmatlan a párkapcsolatra, de azért egy gyereket már összehozott valahogy. Ha jól számolok, 14 voltál, amikor elkezdett behálózni, az előző kapcsolata is egy tinilánnyal volt. Ez az ember nem "kicsit zárkózott a sok csalódás miatt", hanem tényleg alkalmatlan arra, hogy bárkivel együtt éljen. Ezért keres tapasztalatlan, naiv, fiatal kislányokat, mert őket még be tudja hülyíteni ideig-óráig, el tudja hitetni velük, hogy majd ők a csodálatos szerelmükkel megmentik szegényt. Képtelen elviselni, hogy rajta kívül más is létezik a "párja" életében, és nem kizárólag körülötte forog a világ. még a múltjára is féltékeny...Egy kicsit is érettebb, felnőtt nő egy-két nap alatt leveszi, mi újság, ezért ott labdába sem rúghat. Az egész kapcsolatotok arról szól, hogy keféltek egy lakásban, és néha jutalomból megsétáltat. Ez a pasi nem nőtt fel, megmaradt totál infantilisnak érzelmi síkon, te pedig - remélhetőleg - túl fogod nőni. Mondanám, hogy menekülj tőle, de úgyis eleged lesz, ahogy egy kicsit felszáll a rózsaszín köd.
2017. nov. 26. 14:32
 26/93 anonim ***** válasza:
83%

Egyben nevetségesnek és szomorúnak is találom, hogy mennyire tud manipulálni téged.

Egy 40 fölötti férfinak a gyerekét kéne reggel vinnie iskolába, nem pedig a barátnőjét elhozni onnan.

2017. nov. 26. 14:32
 27/93 anonim ***** válasza:
75%
Azt hiszed szeret? Szereti hát a fiatal, szűk pinákat...
2017. nov. 26. 14:38
 28/93 anonim ***** válasza:
69%

"Mondhatjátok, hogy én vagyok a naív, a rib#nc, a hülye. De nem adtam magam könnyen, míg a mostani velem egyidős lányok többsége két nap után ne adj isten odaadja magát egy vad idegennek egy buliban."

Gyerek fejjel gondolkodsz. Mindenkinek szüksége van a szexre. Azért mert egy korodbeli egy másik korodbelivel elszórakozgat, mindketten jólérzik magukat, elintézik a szükségleteiket és megy tovább az élet. Azért mert ilyen előfordul egyszer-egyszer attól még nem lesz valaki 'rbanc'. (Nemtudom miért annyira menő úgy dobálózni ezzel a gyerekek körében.) Attól viszont igen ha egy sugardaddyt tart. :)

F

2017. nov. 26. 14:39
 29/93 A kérdező kommentje:

Dehát szerelmesek voltak ők is.

Ismerek olyat aki velem egy szituban van/volt vagy csak épp hasonlóban. Nem minden esetben csalás, és átverés van belőle. A fia 24, jól elbeszélgettem vele is, neki van már egy lassan 4 éves fia. Én is ezt mondtam neki, hogy ez csak kifogás. De mikor tettekkel bizonyít akkor rájövök hogy tényleg érez valamit. Nekem nem az jön be, hogy okos, kicsi az önbecsülése - ezeket felejtsd el. És te mit meg honna tudnád mégis, hogy ő milyen ember, és miken mehetett keresztül?

Anyukája örült. Tudja, hogy boldog és én is. Ő kérdezte hogy mikor költözök hozzá stb. Nem jönnek be a fiatalabbak neki, elhiheted, nem megy rájuk direkt, de ezt is tuti jobban tudod Te! 🤔 Nem vagyok apakomplexusos, mert nem csak az idősebbek tetszenek, DE a korombeli fiúk valahogy nem jönnek be, sajnálom (persze kivételek voltak, vannak és lesznek...)

Nem veszem támadásnak amiket írsz, csak értelmetlennek találom, mikor olyanokat állítasz és nem csak Te, értem ezt minden olyan kommentelőre aki jobban tud mindent, hogy ő milyen, én milyen vagyok és egyebek. A jövő tervben van. Továbbtanulok majd aztán 3 év és biztos pozíciós munka. De a jövőre nézve nem igazán izgulok. Szeretnék a jelenben élni és megélni a pillanatokat.! 😉

2017. nov. 26. 14:41
 30/93 anonim ***** válasza:
80%
Jajj kislány, látom,neked hiába beszélünk. Remélem azért megúszod ezt a dolgot nagyobb sérülések nélkül.
2017. nov. 26. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!