Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam, hogy 26 évvel...

Elmondjam, hogy 26 évvel idősebb a párom? Hogyan?

Figyelt kérdés

Megkérek minden gyűlölködő embert, hogy ne írjon ide, ha csak rosszat tud mondani.

Nos a szitu adott.

Lassan 18 leszek, 1-2 éven belül. az Párom 26 évvel idősebb. Anya, tesóm tudja már több mint egy éve. Elfogadták, nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Apa viszont nem tudja. Kérdezte, hogy melyik barátnődnél aludtál ma? Mondom egyiknél sem, a barátomnál. Egyből faggattózik, és hogyha nem mondom el soha többet ne menjek az utcájába... Próbáltam a kapcsolatot megszüntetni de szeretem. Jól megvagyunk. Áprilisban lesz 2 éve hogy elkezdtünk beszélgetni. Ismerjük már egymást annyira. Nem komoly kapcsolat áll fent, de alakul és egyre jobban megnyíl. Egyszerűen nem tudok mit csinálni. Faggat, én pedig csak azért se fogok elmondani semmit, hogy miért? Pont ezért, ő maga kényszerít a hazugságra. Most akkor várjak míg 18 legyek aztán majd arra kapnak, hogy egyszercsak elköltözök vagy mi?! Volt valaki hasonló szituban? Ki mit javasol?

2017. nov. 26. 12:30
 11/93 anonim ***** válasza:
87%
Azért aki 40 évesen egy 14-16 éves kiscsajra bukik annak rács mögött lenne a helye egy normális világban.
2017. nov. 26. 13:10
 12/93 anonim ***** válasza:
74%

Egyre több az ilyen lány, engem meg 19 évesen elhajt egy 18 éves csaj, hogy "túl éretlen vagyok hozzá", s nem más a gond, ugyanis Ő kezdeményez, csak onnantól van baj, hogy kiderül nem vagyok minimum 8 évvel idősebb.

És pont az ilyen lányok az éretlenek, pont azzal hülyítik Őket az idősebb pasik, hogy mennyivel okosabbak, felnőttebbek a koruknál. És lám ennyi elég is.

De ha a lány tesómat megkörnyékezné egy ilyen faszparaszt annak nem maradna foga.

És miért? Mert pasi vagyok én is és pontosan tudom, hogy 50 évesen is izgatni fognak szexuálisan a 15+ éves lányok, de azt is hogy ennyire más életszakaszban nem szerethetem, maximum szülőként vagy barátként, de akkor meg nem akarom megdugni.

Annyira undorító, hogy egyesek ennyire nem tudják vissza fogni magukat...

2017. nov. 26. 13:12
 13/93 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj kérdező! Lepontozhatsz mindenkit...

Az a baj, hogy egyszerűen leperegnek rólad a válaszok.

Meg vagy róla győződve, hogy a Ti kapcsolatotok más, elhitette veled hogy ez az igazi szerelem.

Igazából írhatunk akármit, Te ragaszkodsz az igazadhoz, holott a szíved mélyén Te magad is érzed az igazságot.

2017. nov. 26. 13:24
 14/93 anonim ***** válasza:
86%

"Képzeld el, ő az első."

Akkor honnan veszed, hogy ő "nem tipikus"?:-)

2017. nov. 26. 13:25
 15/93 anonim ***** válasza:
87%

Hát téged sem az eszedért szerethet a koma! :P

Te is az "érettebb vagy a korodnál" fajta vagy ugye? :D

El is hiszem, hogy apád kiakadt, a legtöbb helyen ezért nem dicséret járna.

2017. nov. 26. 13:29
 16/93 anonim ***** válasza:
87%

" Ő nem az a tipikus negyvenéves, "

Mert milyen a "tipikus 40-es"?

2017. nov. 26. 13:44
 17/93 anonim ***** válasza:
82%

Ha megpróbáljuk a te érdekedben megvilágítani a helyzetet kívülállóként, az nem gyűlölködés. Figyusz, ha egy 41 éves egy 15 éveshez vonzódik, az nem egészséges. Azzal a pasival valami baj van. Nőt kellene neki keresnie, nem gyereket. Mellesleg szólva te vagy az egyetlen az életében? Nincs neki egy felesége véletlenül? Vagy 1 másik barátnője. Miből áll a kapcsolatotok, mit jelent az, hogy nem komoly, de alakul? Milyen gyakran találkoztok, mit csináltok olyankor?

Te ha szülő lennél, nem tartanád természetesnek, hogy néhány hónap után meg akarnád ismerni a gyereked barátját-barátnőjét? Ugyanis egy gyerek (szeretnéd magad felnőttnek gondolni, "lassan 18 leszek" - nem, te most 16 vagy!)biológiai okoknál fogva még nem képes minden eshetőséget átlátni. Azért nevelik még a szülők. Anyukád pedig titkolózik a kedvedért egy éve a saját férje, szülőtársa előtt?

2017. nov. 26. 13:46
 18/93 anonim ***** válasza:
83%
Azért anyád szép firma. 16 évesen nagyon kihasználható gyerek vagy még (tudom, tudom, te érettebb vagy a korodnál), és hagyja, hogy egy negyven éves ember rakjon.. Egyáltalán milyen lehet ez a férfi, aki csak tinilányokat tud felszedni? Apád helyében azon nyomban eltiltanálak tőle, a férfivel pedig elbeszélgetnék, hogy húzzon az életedből. Ez nagyon gáz, kiskorú vagy, a szüleid felelősséggel tartoznak érted.
2017. nov. 26. 13:49
 19/93 anonim ***** válasza:
57%

Azért annyit hozzá tennék, hogy ez még csak véletlenül sem pedofília, még csak jogilag sem... Semmi illegális nics benne, valamint a kérdező nem kiskorú, hanem fiatalkorú.

Magyarországon 14 évtől azzal szexelsz akivel akarsz.

Illetve a 40-es pasik többsége igenis vonzódik a 16 éves lányokhoz is, az más kérdés hogy erkölcsi okokból nem kezdenek velük többnyire, ami a normális.

Kérdező téged, meg nagyon csúnyán manipuláltak, s nem vagy éretebb a korodnál, sőt ez a bizonyítéka hogy még csak annyira sem vagy érett mint 16 évesen kellene...

2017. nov. 26. 13:55
 20/93 anonim válasza:
78%

Nem vagy hülye, egyszerűen csak fiatal, + naiv, ami gyakran együtt jár a fiatalsággal.

Anyád jellemzően az, aki feláldozza a te fiatalságod a családi béke fenntartása érdekében, de elárulom, hogy ha ez kiderül, és rájön apád, hogy anyád végig tudott erről, ott válás lesz nagy valószínűséggel.

Rettentően kellemetlen olvasni, hogy mennyire nem vagytok egymással őszinték.

Igazából valószínű, hogy apakomplexusod van, amit elég könnyen kihasználnak az idősebbek, akiknek bejön a friss, hamvas pipihusi. Neked még a 30 éves pasi is sok lenne, nem hogy egy középkorú negyvenes fószer.

Mondd el apádnak, hogy mi a helyzet, a pali nem pedofil, nem valószínű, hogy megbüntetnék őt bármiért is, de a jóerkölcsbe biztos, hogy beleütközik, amit az a szemétláda művel veled. Igen, egy szemétláda, aki pusztán kihasznál, és csak a tested kell neki, nem pedig a kamaszos lelkivilágod és valószínű nem is nagyon van különösebben közös érdeklődési körötök, szóval ez maradt. Nem valószínű, hogy ő lesz életed szerelme, mindenesetre jó tanulópénz lesz ez, milyen is a felnőttek világa.

2017. nov. 26. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!