Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam, hogy 26 évvel...

Elmondjam, hogy 26 évvel idősebb a párom? Hogyan?

Figyelt kérdés

Megkérek minden gyűlölködő embert, hogy ne írjon ide, ha csak rosszat tud mondani.

Nos a szitu adott.

Lassan 18 leszek, 1-2 éven belül. az Párom 26 évvel idősebb. Anya, tesóm tudja már több mint egy éve. Elfogadták, nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Apa viszont nem tudja. Kérdezte, hogy melyik barátnődnél aludtál ma? Mondom egyiknél sem, a barátomnál. Egyből faggattózik, és hogyha nem mondom el soha többet ne menjek az utcájába... Próbáltam a kapcsolatot megszüntetni de szeretem. Jól megvagyunk. Áprilisban lesz 2 éve hogy elkezdtünk beszélgetni. Ismerjük már egymást annyira. Nem komoly kapcsolat áll fent, de alakul és egyre jobban megnyíl. Egyszerűen nem tudok mit csinálni. Faggat, én pedig csak azért se fogok elmondani semmit, hogy miért? Pont ezért, ő maga kényszerít a hazugságra. Most akkor várjak míg 18 legyek aztán majd arra kapnak, hogy egyszercsak elköltözök vagy mi?! Volt valaki hasonló szituban? Ki mit javasol?

2017. nov. 26. 12:30
 71/93 anonim ***** válasza:
78%
#70, a pasinak már unokája van XD
2017. nov. 26. 21:52
 72/93 anonim ***** válasza:
88%

Na most egy jót nevettem így estére :)

Kedves Kérdező!

Én nem akarlak kioktatni és nem akarom megmondani,hogy mit csinálj,mert bármit is mondunk neked úgyis az a szent amit a "pasid" mond. De ha akkora májer a csávó álljon apukád elé,hogy ne neked kelljen hazudozni. Egy ilyen szerelmes férfi ennyit csak meg tehet az imádott nőért :)

2017. nov. 26. 22:39
 73/93 anonim ***** válasza:
13%
Én és a barátnőm között is 26 év van 3. éve vagyunk együtt. A szüleivel is jóban vagyok.
2017. nov. 27. 04:25
 74/93 anonim ***** válasza:
86%
Valóban, utolsó? És 14 éves kislány volt, amikor fölszedted?
2017. nov. 27. 08:26
 75/93 anonim ***** válasza:
11%

Nézd.

Ez elég nehéz döntés lesz neked, készülj föl....

Én 42 vagyok lett volna lehetőségem egy 17-18 lányra , igen az meg gyerek, minden ok és volt jot beszegettunk és szeretet is, de ami engem kimondottan iregesitett az a HATALMAS korkülönbség.

És én nem biztattam őt, saját maga döntése volt hogy ki jön hozam és itt tanul stb.... meg a költségeket is ő által volna. Tökéletes lány volt és bajos...:)

Alkalmazkodó típus vagyok, de mi lesz 10-20 év múlva erre is gondolni kell, gondoltál rá?

Anyukad és testvéred elfogadta gondolom a balhé miatt, de apukad nagyobb falat , igaz??

Most jön a kérdésed....

Ha te az én lányom volnál én hagynám az egészet mert a te domtesed a te életed és féltenélek is, hagynám hogy magadtól belazsd hogy .....mi jó és mi nem

De azt tudnod kell hogy a szavaidból kivettem makacs is vagy és mindenáron véghez viszed amit szeretnél, igaz jól látom?

Szerintem sokszor jó minden amíg randi, szex, beszélgetés van , de ha összekoltoznek akkor vita és sok minden más is kiderül.

Az alvás nem minden.

Ha vársz 18 e korodig és ha esetleg vissza kell menned hova mész ha az apukad haragszik rad , bár nem tudom hogy milyen, megbocsájto típus e vagy sem?!.

Ha el is koltozol legyen béke a szülőkkel , ha baj van tudj hova menni.

Sok sikert...:)

2017. nov. 27. 10:12
 76/93 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem miért gondolod, hogy rosszat akarnak itt az emberek neked.

Olyan fiatal vagy még, 16 éves. Egy éve vagytok együtt, 15 évesen már kavartál valakivel, akit a korosztályod bácsinak szólítana.

Még nem látod, de x év múlva le fog esni a dolog, és nagyon fogod sajnálni ezt a helyzetet.

Én 17 voltam, önbizalomnélküli teljesen tapasztalatlan gyáva lány, mikor egy 10essel idősebb pasi elhitette velem, hogy mi ketten mások vagyok és csak mi érthetjük meg egymást. Kedves volt, bátorított, dicsért, az első férfi volt, aki szépeket mondott, és úgy éreztem, komolyan mondja. Tipikus az érettebb vagy a korodnál, meg a te más vagy szöveg.

Vele vesztettem el a szüzességem a második találkozón, korábban még csak nem is csókolóztam. Nem pont úgy, mint ahogy kellett volna, de ezt már csak 10 év távlatából látom. Félévig "jártunk", úgy éreztem szeretem akkoriban. Haha, nem szerettem, csak kötödni akartam ahhoz, aki elvette a szüzességem, mert ez velem nem történhet meg.

Kb 1 éve jöttem rá, hogy igazából kihasznált és hazudott nekem, na meg lekezelő volt, addig meg voltam róla győződve, 9 éven át(barátok maradtunk a szakítás után), hogy nálam bizony rendben volt az első kapcsolat és szüzességelvétel.

Nyilván nem nagy dolgokban, de sosem volt teljesen korrekt, és csak most állt össze a kép/mióta anya lettem/

Az emberek jót akarnak neked, csak nem látod, mert nagyon nehèz beismerni önmagadnak, hogy ami veled történt/történik, az egyszerűen nem fair, akkor sem, ha a beleegyezésedet adod hozzá. Egyszerűen egy gyerek/tini nem adhat ilyesmihez beleegyezést.

Nézd csak meg, mennyivel gyerekebbek nálad a 13 évesek. Pedig az csak 3 évnyi érés. Köztetek meg 30 van.

Hiába akarja úgy beállítani a világ, hogy az ember 18 éves korára megérik és egyenlően felnőtté válik mindenki, ez az egész felnőttéválás egy végtelen folyamat, ahol mindenki máshol tart. Akármelyik 40 éves sokkal sokkal "felnőttebb", mint egy 16 éves. Pusztán az idő és a tapasztalat miatt, amit megélt, egyszerűen nem vagytok egyszinten, ezt a különbséget kihasználni pedig visszataszító.

Majd 10 év múlva emlékezz erre a kérdésre, de van, akinek csak 30 év utan esik le.

Párhete volt egy cikk egy nőről, akit a tanára 15 évesen szedett fel. Később összeházasodtak és eltelt 30 év, a nő pedig elvált, mert rájött, hogy milyen csapdába is csalta őt a párévvel idősebb pasas(másrészt a pasas egész élete során a tiniket hajkurászta, néha sikerrel). Kb magának nevelte fel a nőt, hogy legyen egy fix fiatal csaj, akit dughat.

2017. nov. 27. 12:20
 77/93 anonim ***** válasza:
87%

Én azt nem bírom felfogni, hogy miért gondolja azt majdnem minden második kamasz csitri, hogy érettebb a koránál, amikor a hülye is látja, hogy ez nem így van.

Azzal nem leszel érettebb, hogy benned egy 40+-os farok van és nem egy veled egyidősé, vagy huszonéves.

Undorítónak tartom, amikor egy 40-50-es pasas 14-15 évesekre hajt, ez nagyon beteges. Ezt már tényleg csak egy hajszál választja el a pedofíliától.

De az a szerencséjük az ilyen beteges pasasoknak, hogy rengeteg az apakomplexusban szenvedő, naiv kis picsusz, aki rögvest a nadrágjába csinál örömében, ha a pasas azt mondja nekik, hogy érettebbek a koruknál.

Figyelj, én 24/F vagyok. Ha belegondolom magam apád helyében, én baromi csalódott lennék, hogy a 14 éves lányom széttette a lábát egy velem egyidős fazonnak, de azt garantálnám, hogy a pasas sem úszná meg ép bőrrel. Anyádnak meg beadnám a válópert, mert egy normális lelkületű anya ilyet nem enged. Az, hogy elnézi meg a családi béke érdekében elfogadja azt, hogy a 14 éves, épp hogy már nem kiskorú lányát egy 40-es here megfekteti, anyádról is mindent elárul. Te pedig minden vagy, csak felnőtt nem. Ameddig tele a gatyó apucitól, addig mindig is kisgyerek maradsz.

De most komolyan....ahhoz van bátorságod, ahhoz már felnőtt vagy, hogy széttedd a lábad egy nálad 30 évvel idősebb fazonnak 14 évesen, de ahhoz nincs bátorságod, hogy a saját apádnak igazat mondj és ne titkolózz?? Nem csak akkor kellene ám felnőttesdit játszani, amikor az neked megfelel...

2017. nov. 27. 12:23
 78/93 anonim ***** válasza:
79%
Ebből a kérdésből is látszik, hogy van hátulütője annak, hogy lejjebb vitték a pedofília korhatárát. Oké, hogy nemileg érettek már a 11-12 éves gyereklányok is, de pszichésen egyáltalán nem, 14-15 évesen sem.
2017. nov. 27. 12:58
 79/93 anonim ***** válasza:
81%

Van egy barétnöm, ö 15 volt, a pasi 40 egy 13 éves saját lánnyal.

A csávo másfél évig hülyítette a barátnőmet, hogy szereti, elveszi ha leérettségizett, etc, aztán se szo se beszéd kidobta.

Mire összekapartam öt a földröl... kb egy évembe biztos telt; ivott, ujbol cigizni kezdett, bulimiás lett, stb. Gyakorlatilag tönkrement egy farok miatt :( rád is ez vár

2017. nov. 27. 13:30
 80/93 anonim ***** válasza:
43%

Még csak egybefüggően és értelmesen sem tudsz fogalmazni, a helyesírási szabályok szerint írni, de te már felnőtt vagy... Nekem sincs ékezet a billentyűzetemen, még mielőtt...

Idióta fruska vagy.

Legközelebb egy 70 évessel gyere össze, a nyugdíj elseje körül jön.

2017. nov. 27. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!