Elmondjam, hogy 26 évvel idősebb a párom? Hogyan?
Megkérek minden gyűlölködő embert, hogy ne írjon ide, ha csak rosszat tud mondani.
Nos a szitu adott.
Lassan 18 leszek, 1-2 éven belül. az Párom 26 évvel idősebb. Anya, tesóm tudja már több mint egy éve. Elfogadták, nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Apa viszont nem tudja. Kérdezte, hogy melyik barátnődnél aludtál ma? Mondom egyiknél sem, a barátomnál. Egyből faggattózik, és hogyha nem mondom el soha többet ne menjek az utcájába... Próbáltam a kapcsolatot megszüntetni de szeretem. Jól megvagyunk. Áprilisban lesz 2 éve hogy elkezdtünk beszélgetni. Ismerjük már egymást annyira. Nem komoly kapcsolat áll fent, de alakul és egyre jobban megnyíl. Egyszerűen nem tudok mit csinálni. Faggat, én pedig csak azért se fogok elmondani semmit, hogy miért? Pont ezért, ő maga kényszerít a hazugságra. Most akkor várjak míg 18 legyek aztán majd arra kapnak, hogy egyszercsak elköltözök vagy mi?! Volt valaki hasonló szituban? Ki mit javasol?
" Na mindenki menjel innen!!! Ne írjon senki többet ide mert csak össze vissza beszéltek. :D igazából rohadt gáz, hogy olyanba belemélyültök amit a saját képzeletetek"
Itt te magad vagy a rohadt gáz, meg ezek szerint a 40-es kanod is. :)
De felőlem tombolhatsz ahogy akarsz, mert nem buksisimiző válaszokat kaptál, pedig azt vártad! :P
"Amikor 35 éves lesz, én már 61 éves nagypapa leszek""
Inkább dédipapi, ha az unoka is folytatja a családi hagyományt.:D
" Nem komoly kapcsolat áll fent,"
Nem is fog.
Egy vén pasi néha megdug. Inkább el se mondd, hogy 14 évesen egy apádkorabelivel ismerkedtél. A pasi sem lehet százas, 40+-osan egy 14 évessel kezd.
Nyugi, nem fogsz te sehova költözni, nem kellesz te arra a pasinak. Ha 18 leszel, keres egy másik 14 évest, beteg az ilyen.
Ez a pasi pedofil.
Direkt 14 évesekre vadászik, mert tudja, az már nem bűntethető. 18 évesen már öreg leszel neki.
14 évesen a farka köré csavart egy 40-es hapsi, amire a hülye anyád is áldását adta.
Játszod itt a nagy élettapasztalattal rendelkező felnőtt nőt, közben meg idegen emberektől kérsz tanácsot, hogyan mondd el ezt, mert fosol apucitól.
Csodálatos. Iszonyatosan gyerek vagy még, az meg még gyerekesebb és szánalmasabb, hogy a kommentjeidben próbálod játszani a magabiztos felnőttet, közben gondolkodásilag kb a mesevilágban élő 14 évesek szintjén vagy.
Ha ahhoz felnőttnek érezted magad, hogy összejöjj egy 40 éves palival, akkor ahhoz is légy felnőtt, hogy vállald a döntéseid következményeit, még akkor is, ha azok nem éppen pozitívak. Ha ezt nem teszed meg, akkor ne várd már el, hogy az emberek felnőttként kezeljenek. Se biológiailag, se jogilag, se agyilag nem vagy felnőtt, egy kicsit sem.
Az meg aranyos, hogy lassan 18 leszel 2 év múlva...én meg lassan annyi idős leszek, mint a pasid, 19-20 év múlva.
Anyádat meg nem is kommentelem, mert hogy nem százon pörög, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!