Elmondjam, hogy 26 évvel idősebb a párom? Hogyan?
Megkérek minden gyűlölködő embert, hogy ne írjon ide, ha csak rosszat tud mondani.
Nos a szitu adott.
Lassan 18 leszek, 1-2 éven belül. az Párom 26 évvel idősebb. Anya, tesóm tudja már több mint egy éve. Elfogadták, nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Apa viszont nem tudja. Kérdezte, hogy melyik barátnődnél aludtál ma? Mondom egyiknél sem, a barátomnál. Egyből faggattózik, és hogyha nem mondom el soha többet ne menjek az utcájába... Próbáltam a kapcsolatot megszüntetni de szeretem. Jól megvagyunk. Áprilisban lesz 2 éve hogy elkezdtünk beszélgetni. Ismerjük már egymást annyira. Nem komoly kapcsolat áll fent, de alakul és egyre jobban megnyíl. Egyszerűen nem tudok mit csinálni. Faggat, én pedig csak azért se fogok elmondani semmit, hogy miért? Pont ezért, ő maga kényszerít a hazugságra. Most akkor várjak míg 18 legyek aztán majd arra kapnak, hogy egyszercsak elköltözök vagy mi?! Volt valaki hasonló szituban? Ki mit javasol?
Szerintem gondold végig kérdező a következőt:
Egy 40-42 éves pasasnak MIT tud nyújtani egy 14-16 éves, tinikorban lévő GYEREK a nemi szervén kívül? Mit tud ő adni egy 40 évesnek, amit egy hozzá korban megfelelő nő nem tud megadni?
- felfogásban baromira nem vagytok egy szinten
- közös téma kétlem, hogy van
- párkapcsolat kizárva, még te is leírtad, hogy ő sem akarja
- életcél kizárt, hogy ugyanaz legyen (ne viccelj, mire te 35 éves, életerős ember leszel, ő már nyugdíjas lesz...)
- gyereket nem tud neked csinálni 10 év múlva (meg ha van eszed, nem is csinálsz neki gyereket)
stb.
Nyilvánvaló, hogy csak szexre kellesz neki. A leírtak alapján simán be tudja a naiv kis buta 14-16 éves csitriket hülyíteni, akik egyből el is hiszik magukról, hogy ők aztán jóval érettebbek a kortársaiknál, csak azért, mert őket nem egy 18-20 éves hanem egy 40 éves pasas dugogatja.
Szerinted miért van az, hogy ő csak a tini picsuszok között talál valakit? Mert érett, normális gondolkodású nőt nem tud behülyíteni. Az is szép, hogy te készpénznek veszed, hogy ő szegény kis ártatlan nem alkalmas hosszútávú kapcsolatra, de azért csinált egy gyereket.
Ha nem kamu a kérdés, akkor ha annyira felnőttnek tartod magad, akkor állj oda apád elé, és közöld vele a tényeket. Alapba nem értem, hogy te most ezzel a kérdéssel itt mit akarsz tulajdonképpen? A normális válaszokat nem fogadod el, mi meg nem tudjuk helyetted megoldani a te problémádat. Nagyon gyerek vagy még. Idegenektől kérsz segítséget, mert egyedül tele a gatyó, mert juj mit mond apucika, ha megtudja, hogy a 16 éves lányát egy 40-es férfi hegeszti.
Tudod, ha hiszed ha nem, nekem van ilyen ismerősöm. Ő most 23 éves, és 6-7 éve ment el a francba egy 50 körüli pasasra. Ő úgy alakította a jövőjét, ahogy a pasasnak jó volt, ő szerelmes volt, meg ő "érettebb a koránál", aztán a pasas gondolt egyet, és dobta a csajt, mert volt fiatalabb. A csavar csak annyi volt ebben, hogy a férfi még el sem vált, hanem "éppen váltak" már vagy 4 éve.
“Igazából nem komolynak mondjuk, de érződik, hogy ez azért több mint szex, de kevesebb mint egy házasság...”
Azta mindenit. Jesszus! Kérdező szerintem te nem vagy százas. Hallod magadat???
Na, most olvastam végig.
Kérdező te egyre agresszívabb vagy és neked mindenki hülye csak te vagy helikopter. Akkor minek írsz ki kérdést?
Tudod végülis jól csinálja a fickód. Házhoz mész, kúrogat kicsit, még apád szeme elé sem akar kerülni, hogy itt vagyok, én kezelgetem a lányodat. Inkább téged küld előre.
Istenkirály a csávó, esküszöm jól csinálja :-DDD
- Szia szivem, milyen napod volt? Én ezerrel melóztam, a főnökömnek elég rossz napja volt. Hazafelé befizettem a villanyszámlát és elhoztam a kis Józsi unokámat az oviból.
- Szia drágám! Én ma írtam egy föci dolgozatot, feleltem töriből és mondta az oszifő, hogy sokat lógok (a farkadon) és van pár igazolatlan órám. Ja és képzeld egyetlenem kiírtam a gyakorira egy kérdést, hogy mutassalak be otthon apunak.
- Mi a tököm az a gyakori?
:-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!