Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleszóltok, hogy a férjetek...

Beleszóltok, hogy a férjetek mit vesz a gyerekének?

Figyelt kérdés

Érdekelne a véleményetek.

Kértem apukámtól karácsonyi ajándéknak egy drágább dolgot, mondta, hogy oké, megkaphatom. Viszont utána a felesége elkezdett otthon cirkuszolni, hogy ezt mégis hogy gondolta, hogy ilyet vesz nekem, és ez milyen drága, én sem vagyok normális, hogy ilyen igényeim vannak és hogy ezt kitaláltam... Nem értem, miért akar ebbe beleszólni, mikor amúgy egy szót sem beszél velem soha, köztudottan nem kedvel, mert az anyámra emlékeztetem.

Ettől nem mennek tönkre anyagilag, apának nem kell kölcsönt felvennie, mondhatni 'meg sem érzik'. De mégis úgy viselkedik a felesége, mintha nekem nem vehetne apa bármit, amit szeretne...

2017. nov. 13. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 A kérdező kommentje:

Nem fogom leírni, hogy mit fogok kapni, mert semmi kedvem a piszkálódásokat olvasni...

Beszéltem ma apával, mondtam, hogy hallottam, hogy volt egy kisebb össszezördülés otthon az ajándékom miatt. De azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele.

2017. nov. 14. 14:04
 82/83 anonim ***** válasza:
53%
Akkor tényleg ne foglalkozz vele. A mostohádnak semmi köze ehhez jelen esetben.
2017. nov. 14. 14:05
 83/83 anonim ***** válasza:
Minden kamu megoldódik.
2017. nov. 14. 19:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!