Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleszóltok, hogy a férjetek...

Beleszóltok, hogy a férjetek mit vesz a gyerekének?

Figyelt kérdés

Érdekelne a véleményetek.

Kértem apukámtól karácsonyi ajándéknak egy drágább dolgot, mondta, hogy oké, megkaphatom. Viszont utána a felesége elkezdett otthon cirkuszolni, hogy ezt mégis hogy gondolta, hogy ilyet vesz nekem, és ez milyen drága, én sem vagyok normális, hogy ilyen igényeim vannak és hogy ezt kitaláltam... Nem értem, miért akar ebbe beleszólni, mikor amúgy egy szót sem beszél velem soha, köztudottan nem kedvel, mert az anyámra emlékeztetem.

Ettől nem mennek tönkre anyagilag, apának nem kell kölcsönt felvennie, mondhatni 'meg sem érzik'. De mégis úgy viselkedik a felesége, mintha nekem nem vehetne apa bármit, amit szeretne...

2017. nov. 13. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező, írtad hogy többször kérsz tőle, és amikor kérsz akkor ad. Nem kell ehhez zsarolás.

Szerintem ezeket a pénzeket tedd el, vagy tegyél el belőle, és ha összegyűlik, vedd meg amit akartál vetetni vele karácsonyra. Ennyi.

2017. nov. 13. 15:29
 52/83 anonim ***** válasza:
37%

Kedves Kérdező, ez csak egy példamondat volt.

Én ehhez a kérdéshez nem szóltam hozzá más formában, mert ez túl sokrétű probléma nekem.

2017. nov. 13. 15:30
 53/83 A kérdező kommentje:

Nyilván akkor kérek pénzt apától, ha valamire kell (legyen az akár sulis dolog, utazás, vagy csak szeretnék magamnak vásárolni, elmenni szórakozni, moziba, stb).

Ezért nem tudom azt a pénzt félretenni, mire másra kell.

2017. nov. 13. 15:33
 54/83 anonim ***** válasza:
18%
A diákmunka is egy lehetőség...
2017. nov. 13. 15:35
 55/83 anonim ***** válasza:
35%

Akkor biztos itt is elírás volt "véletlenül"!:)

(20-as válasz)

"Szerintem neked semmi közöd hozzá hogy lekorlátozza e az új nő vagy nem. Neked az fáj, hogy nem pumpol pénzzel apád.

Szerintem kérj drága ajándékot a szuper új apukádtól inkább."

2017. nov. 13. 15:36
 56/83 anonim ***** válasza:
23%
Esetleg más helyesírási hiba?
2017. nov. 13. 15:37
 57/83 A kérdező kommentje:

Hogy jön ide a diákmunka? (nem komoly kérdés, tudom, hogy szerintetek már ha üveges ásványvizet akar inni a gyerek csapvíz helyett, menjen és dolgozzon érte)

Majd ha azt a kérdést teszem fel, hogy szeretnék venni X és z dolgot, de nincs rá pénzem és a szüleim sem adnak, mit csináljak, akkor majd lehet a diákmunka a válasz. :)

2017. nov. 13. 15:40
 58/83 anonim ***** válasza:
13%
Úgy jön ide a diákmunka hogy drága ajándékot akarsz amit apád a felesége miatt nem vesz meg, pézt se ad, az új apukád sem veszi meg. Ötltetet adtam hogy jó karácsonyod legyen, dolgozz érte meg. Tudsz jobbat?
2017. nov. 13. 15:43
 59/83 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy te hol olvastad, hogy nem veszi meg, és nem adna pénzt... De megkapom az ajándékot és anyáéktól is, amit szeretnék.
2017. nov. 13. 15:46
 60/83 anonim ***** válasza:
82%

Sz.rd le a feleségét. Amúgy apádról is megvan a véleményem, de ebbe na menjünk bele.

Ilyen szituba nem kerülnék, nem kerültem, mivel én kíváncsi voltam a volt férjem előző házasságából származó gyerekeire, és tök természetes volt, hogy jönnek hozzánk bármikor, sőt később egyikük hozzánk is költözött.

2017. nov. 13. 15:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!