Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleszóltok, hogy a férjetek...

Beleszóltok, hogy a férjetek mit vesz a gyerekének?

Figyelt kérdés

Érdekelne a véleményetek.

Kértem apukámtól karácsonyi ajándéknak egy drágább dolgot, mondta, hogy oké, megkaphatom. Viszont utána a felesége elkezdett otthon cirkuszolni, hogy ezt mégis hogy gondolta, hogy ilyet vesz nekem, és ez milyen drága, én sem vagyok normális, hogy ilyen igényeim vannak és hogy ezt kitaláltam... Nem értem, miért akar ebbe beleszólni, mikor amúgy egy szót sem beszél velem soha, köztudottan nem kedvel, mert az anyámra emlékeztetem.

Ettől nem mennek tönkre anyagilag, apának nem kell kölcsönt felvennie, mondhatni 'meg sem érzik'. De mégis úgy viselkedik a felesége, mintha nekem nem vehetne apa bármit, amit szeretne...

2017. nov. 13. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
81%

Nem szólnék bele, mert ELEVE nem kezdenék olyan pasival, akinek felesége van meg gyereke.

Állandóan csak a balhé megy az ilyen feldarabolt családokban. Tudod kinek kéne ez, akkor inkább várok, amíg nem jár erre egy szingli, GYEREKTELEN pasas.

De az még gázabb, hogy apukád új nője (nem a mostohád, ez még annak sem számít) háborog meg utálatoskodik, miközben egy utolsó büdös ku**a, hiszen egy házas, kisgyerekes férfi szeretője volt. Aztán teherbe ba**atta magát, hogy mellette maradjon. Nevetséges, hogy még ennek áll feljebb.

2017. nov. 13. 15:02
 42/83 A kérdező kommentje:

Látod, pedig még sok válaszoló szerint is ő csinálta jól. :D

Csak néhánynak éppen annyi IQ-ja sincs, hogy rájöjjön, mikor a 'családomat' említem, elsősorban az apa oldalán lévő rokonaimra gondolok. Most úgy őszintén, anya szüleinek pl. mi köze lenne apához, vagy a nőhöz?!:D

2017. nov. 13. 15:04
 43/83 anonim ***** válasza:
37%

Ha nekem elválnak a szüleim, és nem tartom az apával és új családjával a kapcsolatot, akkor nem ők az első mikor azt mondom a családom...

Nem tökeletes a nő, de ti szerintetek ezért pumpolja a kérdezőt látástól mikulásig és vezekeljen sok sok lóvéval és bűnhödjön így, mert a pénze azért csak jó nem?

Nem csak a nő tehet itt a múltról. Nem szorítottak pisztolyt apád fejéhez se mikor felkoppintotta a szeretőjét, csak könnyebb mindent erre a nőre fogni.

2017. nov. 13. 15:10
 44/83 anonim ***** válasza:
66%

Jesszus mennyi megkeseredett idióta, irigy válasz.

Szerintem meg ne szóljon bele az új nő, hogy a férje mennyit költ a gyerekére, amíg nem veszélyezteti a megélhetésüket. Ilyen esetben hiába együttélés meg közös kassza, egyszerűen nincs hozzá köze. Ezzel tisztában kell lennie, mikor gyerekes férfival kezd. Én apám is mindig titokban adott nekem zsebpénzt, holott nem haltak éhen attól a kevéstől, amit nekem adott, mostohámnak mégsem tetszett, de nem is érdekelt sosem, hogy ő mit gondol erről.

2017. nov. 13. 15:14
 45/83 anonim ***** válasza:
34%

A gyengébbek kedvéért:

Pumpol szó jelentése

pumpol (ige)

Pénz csal ki egy személytől gyakran hosszas kérleléssel; pénzt csikar ki, vagy próbál meg kicsalni egy személytől erőszakosan vagy ügyeskedéssel.

Példák:

A rokonok gyakran pumpolták a gazdag nagybácsit. Az ügynök sorra pumpolja a vele szóba álló embereket.

A szó amit kerestek a

PUMPÁL

2017. nov. 13. 15:18
 46/83 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem márpedig nem a kérdezővel van a probléma.... Én úgy gondolom, hogy az új feleség viselkedése ritka undorító. Ő egy felnőtt, érett nő, akinek így is kellene viselkednie és el kellene fogadnia, hogy a párjának van egy lánya az előző kapcsolatából is, aki természetes módon ugyanolyan fontos számára és szereti. Ha valaki ezt nem tudja elfogadni, akkor az keressen magának olyan párt, akinél nem áll fenn ez a helyzet, ilyen egyszerű. Az, hogy ő nem akar találkozni a lánnyal, még elfogadható, szíve joga, nem is kell egymást szeretni stb., de az, hogy a párját is arra buzdítja, hogy ne tartsa a kapcsolatot a saját lányával és meg akarja mondani, hogy mit vehet neki és mit nem, valamint a nagyszülőket is megkéri, hogy inkább az ő gyerekeivel foglalkozzanak az egyszerűen gusztustalan.

Szóval, a kérdezőnek szerintem igaza van. Az apja, jogosan várja el, hogy vele is foglalkozzon és támogassa őt, ne legyen elfelejtve, elhanyagolva. Ő ugyanúgy a gyereke, miért járna neki kevesebb? Ha náluk ez a renszer, hogy mindenki elmondja, hogy milyen ajándékra van szüksége, akkor náluk ez a rendszer, még akkor is, ha a gyakoris felfogás szerint ez nem normális és a gyereknek kuss van, örüljön, ha kap vizet meg száraz kenyeret. Megjegyzem, hogy egyébként ez nálunk is midig úgy működött, mikor kicsik voltunk, akkor is kellett levelet írni a mikulásnak és a jézuskának, hogy tudják, hogy mire vágyunk...később már megbeszéltük, hogy kinek mi kellene, így nem volt az, hogy haszontalan baromságokat adtunk egymásnak, aminek udvariasságból mindenki örült, aztán később rohangáltak kicserélni meg levásárolni az árát...Úgyhogy náluk ez a szokás, a kérdező odament az apjához, elmondta neki, amire az apa mondhatta volna, hogy "ne haragudj kislányom, de ez most nem fér bele, válassz valami olcsóbbat vagy majd megbeszélem anyáddal és közösen megvesszük" stb., de nem tette... a kérdező szerint sem vágja őket földhöz, egyedül az új feleség hisztériázik rajta...Nem más ez, mint szimpla féltékenység, irigység. Akkor lenne jogos, ha mondjuk olyan összegről lenne szó, ami jelentősen "megkárosítaná" őket és mondjuk nem jutna mellette másra pl. a többi gyerekre (de ez az egyenlő összegben kell ajándékot venni dolog szerintem is hülyeség, nem biztos, hogy mindenkinek drága ajándékra van szüksége), de így, egyáltalán nem az, hiába közös kassza (egyébként érdekes, hogy ha ez előjön, akkor mindenki védi, hogy közös kassza mert az jó, csak meg kell beszélni, nincs belőle probléma és az a normális, hiszen házasság, vagyonközösség stb., ehhez képest én folyton csak veszekedést és hisztit látok mindenhol....). Úgyhogy a feleségnek ebbe semmi beleszólása nincsen, nem az ő dolga, hogy a párja mennyit költ a saját gyerekére, remélem ezt majd apukádnak is sikerül tisztázni és nem hagyja magát.

2017. nov. 13. 15:21
 47/83 anonim ***** válasza:
30%
Mert te aztán igazi zseni vagy kérdező...
2017. nov. 13. 15:21
 48/83 anonim ***** válasza:
42%

... de helyes szóhasználattal úgyis mondhatnánk, hogy

A Kérdező PUMPOLJA az apját, az apa meg PUMPÁLJA a Kérdezőt pénzzel.

2017. nov. 13. 15:22
 49/83 A kérdező kommentje:

Miért?

Mert megkérdeztem, hogy nem venne-e meg valamit, és ő igent mondott?:D

Ha nemet mond, akkor továbblépek és elfelejtjük az egészet.

Egy kérdés miatt nem fogom azonnal pumpolni, meg pénzt kizsarolni tőle.

2017. nov. 13. 15:26
 50/83 anonim ***** válasza:
30%
Elírás történt. Nem pumpolja a kérdezőt, hanem pumpolja a kérdező. Így jobban tetszik? Elég helyes?
2017. nov. 13. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.