Elítélendő, ha egy szülő autót, lakást vesz a gyerekének?
Csak akkor ha a szülönek ezér sanyarongia kell , ha nem tud a szülö magának mindent megadni, és inkább a gyereke luxusáért nyomorog.
Ha a szülö megteheti akkor tegye meg. Az értéket nem ezzel fogja adni a gyereknek...
De én elítélem mikor a gyerek túrorudit eszik az anyukának meg max egy száraz kifli vég jut, mert sajna van sok szülö ilyen. Ès sok olyan szülö ahol a felnött gyerek semmire kellö, mert mindent a kezébe adtak.
A gyerekeket nem szabad segíteni, hanem ott kell lenni mellettük és óvni. Ha a gyerek felmászik kicsinek a mászókára nem szabad a kezét fogni, vagy feltenni a mßaszókára, hanem ha leesne akkor ott kell lenni, megfogni... Ugyan ez a felnött korra is vonatkozik. Ha a gyereknek problémája van akkor ki kell segíteni, amúgy hagyni kell, hogy maga gondoskodjon magáról.
Mindennapos kérdés provokáló, lepontozgató... komolyan, olvass vissza....
De hogy válszoljak is... nem a szülői támogatással van a baj... a baj a gyerekkel van, aki azthiszi, hogy ezért ő a kiskirály és játsza a jampit... pláne azok elött akiknek a szülei nam tehetik meg....
Kicsinyes gondolkozás ezért ítélkezni. Ha a szülők dolgoztak meg a pénzükért, akkor nekem mi közöd hozzá, hogy mire költik? Lehet hogy hozzátesz a családi vagyonhoz, lehet hogy egy hülye gyerek lesz aki csak feléli, az ő dolguk...
De ezt nem azért írom, én soha semmi ilyesmit nem kaptam a szüleimtől. Egyébként nálunk anyagilag sokkal rosszabbul álló korombeliek közt rengetegen kaptak kocsit a szüleiktől, szóval ez nem annyira ritka dolog azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!