Miért elítélendő ha a szülő (k) segítségével jut valaki lakáshoz, vagy autóhoz esetleg pénzhez?
Tudtam, hogy van egy-két lány aki nem kedvel, de az okát csak ma tudtam meg.
22 éves vagyok, idén diplomáztam, van egy lakásom és édesapám támogatott a tanulásba.
Ennyit tudnak rólam, mégsem kedvelnek.
De sokan így vannak ezzel, ha a szülő segíti a gyermekét?
Miért?
De akik kommenteltek, ti komolyan ennyit láttok bele?
Mi van ha ezt tudják a kérdezőről viszont irritálja őket a viselkedése, megjelenése. Akkor minek tudják a kedvenc filmjét vagy hogy mit evett reggelire?
Őszintén az vesse rám az első követ akinek nem volt még olyan hogy meglátott valakit keveset tudott róla de nem is kíváncsi többre?
Szerintem sokaknak van olyan hogy látásból ismer valakit aki pénzesebb mégsem ezért nem bírja hanem mert kiállhatatlan.
Lehet hogy itt sem csak a pénz a gond.
Szerintem velem ilyen gond nincs, sőt talán túlságosan is lelkiismeretes és naiv vagyok.
A " csak ennyit tudnak rólam " a mikéntjét jelenti, hogy milyen ára volt a lakásnak.
Az én példám, édesanyám meghalt mikor én születtem és az ő lakását kaptam én, édesapám újra nősült és a feleségével együtt vetek maguknak lakást.
Végülis igaz amit az utolsó mond.
Nekem van egy nagyon .... irritáló szaktársam egyetemen. Talán két mondatot ha beszéltem vele 2 év alatt, de így is irritál :D. Egyszer valaki azt mondta rá, hogy sznob (viselkedése, öltözködése alapján). Ő meg büszkén bólogatott és elismerte, hogy az... mintha az valami megtiszteltetés lenne.
A pénze miatt nem lenne vele bajom, mert sose szoktam irigykedni senkire...a viselkedése zavaró.
Jobban belegondolva, szinte minden ismerősömnek van autója egyetemen, többeknek lakása is. Szaktársaim szüleinek kb. 90%-nak jól menő cégük van. Amúgy jó fejek, mindenki bírja őket.
Lehet tényleg nem a lakásoddal van itt a probléma.
Mindenki maga dönti el mit csinál.
Én úgy gondolom, hogy egy szülőnek is szüksége van a pénzre és nekem égne a poffám ha mindent ők fizetnének.
Büszke vagyok, hogy a férjemmel a 0-ról indulva sikerült lakást és autót venni.
Nekem a fiatalsághoz hozzátartozik az albi, a pénz gyűjtögetésse ha szerettünk volna valamit. Megtanultam értékelni azt amink van.
Soha de soha nem éreztem hátrányát, hogy nem raktak mindent a seggem alá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!