Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért elítélendő ha a szülő...

Miért elítélendő ha a szülő (k) segítségével jut valaki lakáshoz, vagy autóhoz esetleg pénzhez?

Figyelt kérdés

Tudtam, hogy van egy-két lány aki nem kedvel, de az okát csak ma tudtam meg.

22 éves vagyok, idén diplomáztam, van egy lakásom és édesapám támogatott a tanulásba.

Ennyit tudnak rólam, mégsem kedvelnek.

De sokan így vannak ezzel, ha a szülő segíti a gyermekét?

Miért?

2015. júl. 7. 21:45
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Rendeztünk egy utolsó nagy "bulit". Szerettem volna ha ők is eljönnek, mindenki ott lesz... de az a lány akivel együtt éltem elmondta nekem, hogy úgysem jönnének el mert nem kedvelnek. Megkérdeztem miért, hisz nem ártottak nekik... Kiderült, hogy mielőtt hozzam költözött velük is beszélt, hogy mi lenne ha többen bérelnének egy lakást (milyen buli lenne), de végülis hozzam költözött és így a lányok maradtak otthon...
2015. júl. 8. 13:52
 32/34 anonim ***** válasza:
És ebből miért is következik, hogy a lakásod miatt utálnak?
2015. júl. 8. 14:01
 33/34 anonim ***** válasza:

Nagyon szerencsés vagy hogy tudtak támogatni,

nem elitélendő, csak a legtöbb embernek nem adatik ez meg és tudjuk milyenek irigyek, ebből fakad ez semmi másbol.

Ha normális vagy tisztességes vagy és dolgozol semmi gond

2015. júl. 8. 15:43
 34/34 anonim ***** válasza:
ezt az összefüggést én sem igazán értem
2015. júl. 8. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!