Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan család, ahol a...

Van olyan család, ahol a szülők szinte biztosak benne, hogy a gyermekük meleg? Csak várják, hogy majd ő maga mondja el, nem akarják megkédezni. Tényleg eljön az idő amikor elmondják? Vagy soha nem mondják el?

Figyelt kérdés

2015. júl. 6. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Persze. Odafigyelő környezetben ez nem akkora csoda. Az én szüleim nem tudják, és nem is akarják tudni, egyszer kérdeztek rá, az a kérdés is úgy kezdődött, hogy "ugye te nem...?"
2015. júl. 6. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert belehalnak a szülők a tudatba, nemcsak azért, mert Isten természet ellenesnek tartja, hanem mert ha belegondol az ember, mit csinálnak egymással, az felfoghatatlan. Óriási az Ördög hatalma, hogy ebbe beleviszi a fiúkat és a lányokat, mint Szodomában és Gomorrában.
2015. júl. 6. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Persze hogy van!

A melegek jó részénél már kisgyerekkorban egyértelmű jele van.

Csak a szülők nem figyelnek, vagy ha igen, nem akarják elhinni, vagy elfogadni. Úgy gondolják, ha homokba dugják a fejüket, a problema magától megszűnik.

2015. júl. 6. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Ha a szülők belegondolnak abba, hogy mit csinál egy hetero pár egymással, abba is beleőrülnek. Aztán szerintem mi sem szeretnénk tudni hogy mit csinálnak a szüleink egymással. Bonyolíthatnám. Úgy gondolom mindenkinek magánügye, hogy mit csinál a hálószobájában.
2015. júl. 6. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Nehany apro jel amirol lehet gondolni, hogy a szulok sejtenek valamit.

- Anyad eldugja a sminkkeszletet.

- Elhiv ruhat vasarolni, es te vagy a probababa.

- Egyre tobb a noi szexujsag korulotted.

- Apad maximum kezet fog.

- Ha leejt valamit mielott lehajol, lopva korulnez.

- Az ujsagban az alberleteknel nehany be van karikazva.

- Ha valakinek bemutat, nem mondja az hogy a fiam...

Van olyan csalad, de nem merik megkerdezni, mert felnek a valasztol. Jobb a ketely.

2015. júl. 6. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen
2015. júl. 6. 18:29
 7/9 ftf1983 ***** válasza:
A legtöbb meleg gyereknek a szülei sejtik/tudják, de nem akarják kellemetlen helyzetbe hozni. Ezért hülyeség, hogy sokan még 30-40 évesen is hazudoznak a családnak.
2015. júl. 7. 08:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Rólam nem tudják pedig még itthon lakok és 26 éves vagyok. Ezt onnan tudom,hogy amikor eldugok egy diktafont a konyhában, akkor utána direkt a nőkről meg a szexről beszélek a szüleimmel, aztán hrtelen lelépek és hazamegyek 2-3 óra mulva (addig a diktafon veszi a beszélgetésüket), aztán amikor nincs senki a konyhában, előveszem a rejtekhelyről a diktafont, beviszem a szobába és végighallgatom,hogy mit beszéltek rólam amig nem voltam itthon. Ediig még semmi olyat nem hallottam a diktafonon,hogy melegnek gondolnának.
2015. júl. 7. 08:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd, akkor mondd el nekik. Ha a 20 éves fiam egyik nap azt mondaná, hogy meleg, én nem csinálnék belőle ügyet. Tudod miért nem? Mert nem választhatott. Ez nem választás kérdése. Maximálisan megértem ezeknek az embereknek a problémáit. Így annyit kívánnék csupán, hogy normális, kulturált életet éljen továbbra is, ne legyen hivalkodó, mint a felvonuláson a tangás fiúk. Mert az ízléstelen és provokatív. Magyarországon már évekkel ezelőtt voltak meleg kollégáim. Mind nagyon diszkrét, csinos, intelligens férfi, a nők álmai... :) Kedveltem őket, nem játszották magukat és bármit meg lehetett velük beszélni. Jelenleg külföldön élek, itt sokkal többen merik vállalni önmagukat, s az emberek is elfogadóbbak velük. A köpködőknek pedig azt szoktam mondani, hogy gondoljanak egy kicsit bele, mi lenne, ha ők is a saját nemükhöz vonzódnának? Hogy vállalnák, mit élnének át? Nem olyan könnyű ez... Mint elintézni egy gyűlölködő megjegyzéssel.
2015. júl. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!