Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beszélgetnék valakivel!?

Beszélgetnék valakivel!?

Figyelt kérdés

Anyum és én rólam lenne szó, elmondtam neki, hogy meleg vagyok. Igazàból semlegesen fogadta.. Most meg a ''hagyjunk egy kis idôt'' van.. Elég lehangoló vàrni, amíg megtörik a csend.. Amíg ô is feldolgozza.. Tudnék valakivel beszélgetni? Jól esne egy kis lelkitàmasz. Elôre is köszi.

19/F

2015. jan. 21. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
15%

Nem meleg vagy (vagyis igen az vagy, ahogy én, mert emlősök csoportjához tartozunk), hanem homoszexuális.

Mégis mit vártál? Kiugrik majd örömében a bőréből? Komolyan ezt vártad? Gondold el, lassan nagymama korba lép, aki már várja az unokákat, de így soha nem lesz neki. Ha nem is egy világ dőlt össze benne, de elég nehéz ezt feldolgozni, hogy a kicsi fia nem a nőket hajkurássza, és hogy nem lesznek kis unokák.

2015. jan. 21. 22:08
 2/9 A kérdező kommentje:

4en vagyunk testvérek.. Unoka lesz bôven..

Nem azt vàrtam, hogy örömében tàncra perdüljön, csak ne ùgy fogadta, volna ahogy... Nem volt teljesen tisztában a homoszexualitàssal.. Csak az utóbbi napokban kevesebbet beszélünk és ez.bánatán. Felkészültem erre, csak mégsem :) érted? :/

Na mind1 igazàbòl arra gondoltam, hátha olyan ír aki ezen már túl van... Akár szülô, akàr gyerek. De azért köszi, hogy írtál 1es.

2015. jan. 21. 22:15
 3/9 A kérdező kommentje:
*és ez bánt..
2015. jan. 21. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Inkább örülnél neki, hogy nem dobott ki vagy hasonló. Én személy szerint sokkal hevesebben reagáltam volna, de ez én vagyok. Legyél vele toleráns és fogadd el őt úgy ahogy van (főleg, hogy ugye te is ezt várod el tőle).
2015. jan. 21. 22:20
 5/9 anonim válasza:
Írtam privát üzenetet.
2015. jan. 21. 22:20
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a privátot :)

Az elöttinek pedig,.. Miért dobott volna ki?

2015. jan. 21. 23:53
 7/9 anonim válasza:
Ha szeretnél beszélgetni, akkor írj nyugodtan :) fiú vagyok, bár nem vagyok meleg, de veled egykorú vagyok :)
2015. jan. 22. 00:00
 8/9 anonim válasza:

Egy anyuka feltétel nélkül szereti a gyerekét,(függetlenül a nemi beállítottságtól) adj neki egy kis időt,az mindig segít!Elfogja fogadni, és a kapcsolatotok is újra a régi lesz.

Egyébként nekem a homoszexuális pasik különösen szimpatikusak :)

16/L

2015. febr. 22. 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán kellene őrlődnöd ezen. Tudom, hogy a tesók elfogadnak, anyukád pedig majd felfogja, hogy tulajdonképpen mit is jelent ez. Ha a homokba dugja is a fejét, a tény az tény marad. A homokot pedig a szél elfújja a fejéről, ahogy a tavaszi szél elfújja a hófelhőket. Lehet, hogy már úgy kellene viselkedned, mintha elfogadta volna. Azt szokták mondani, hogy a hallgatás beleegyezés. Beszélj úgy vele, mintha azt mondta volna, hogy akármilyen is vagy, akkor is a fia maradsz.
2015. febr. 22. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!