Tudtok jó intézetet? Sziasztok! Dávid vagyok, budapesti srác ( meleg )
16 éves vagyok, és már nem tudom elviselni az apámat és az élettársát( elhozom, bemutatni a barátomat, és megmondják, hogy takarodjak el innen vele ) Már egy kapcsolatom miattuk ért véget. Ha tehetném anyumhoz költöznék, de messze él tőlem( 130 km ) Nem akarok iskolát váltani ) Intézetbe szeretnék menni, de nem azért, mert rossz gyerek vagyok ( nincsenek velem magatartási gondok, egész jól tanulok )
Ha nem lenne rossz itthon, nem akarnék, elmenni, de mindent én csinálok, apámék helyett, a bátyám, egész nap a szobályába ül ( 20 éves ) és, minden meg van neki engedve? ( apakedvence ) remélem nem melegfrontos választ adtok, nem szeretem, ha csúfolnak, bántanak
ugyan ez a 18 év akkora közhely...
1 álltalában még iskolába jársz 18+ evesen
2 nem biztos h találsz munkat vagy ha igen akkor sem tudsz rögtön költözni
amíg eltartanak addig bizony bele is szólnak az életedbe!
Szerintem bírd ki azt a 2 évet(ha jól számolok most mehetsz 11.be).
2 év és érettségi.
De főleg nehogy az utolsó évben menj át másik suliba,mert érettségin sokkal rosszabb.
Jobb olyan helyen,ahol 4 évig voltál.
Ráadásul ha itt nem is a sulival van a baj,akkor nem is érdemes.
Anyukádhoz meg mehetsz hétvégéken.
Tudom,hogy rossz helyzet,de hidd el 2 év nem olyan hosszú idő.
Ha jól értem,bántalmazni azért nem szoktak.
Mondjuk ha én lennék az anyád biztos a közeledbe költöznék arra a 2 évre,ha ennyire nem bírod velük.
(De az anyádról nem írtál semmit).Az esetek többségében az anyánál maradnak a gyerekek.Itt mi volt az ok,hogy nem hozzá kerültetek?Ő vállalna téged?
Hidd el,ha elmúlsz 18 akkor sem lesz jó egyedül lakni.
Legalább még az egyetemet elvégzi az ember jobb ha a szülőkkel,biztonságban lakik.
Ha anyukád toleráns,akkor érettségi után költözz hozzá.
Az intézet még mindig rosszabb szerintem,mint ott ahol most vagy.
Max kolis lehetnél,de gondolom oda is kellenek feltételek,pl csak akkor vesznek fel,ha messze laksz a sulitól.
Te tudod mennyire rossz a helyzeted.
Ha nagyon rossz,akkor költözz anyához.
Ha tűrhető,akkor várd ki ezt a 2 évet.
Nem akarlak elkeseríteni de ezek a tiniszerelmek nem tartanak sokáig.Azért nem érdemes felrúgni a sulit.
Találkozhattok máshol is.
Szerintem egyetlen megoldás ebben a helyzetben anyukád.
Ha maradsz addig ki leszel szolgáltatva nekik még anyagilag független nem leszel. És az sok idő, 5-6-7 év mire végzel a fősulival/egyetemmel.
Marad még egy opció: Olyan barát aki rendelkezik lakással. Bár ameddig 18 nem leszel apádék be tudnak keverni, nem biztos, hogy engednék a pasihoz költözést. Így csak 2 év szenvedés van hátra maximum.
Gondolkodtam már rajta,
Csak necces, mert új környezet, suliváltás, melóhely váltás, új baráti kör kialakítása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!