Ennyi idősen megoszthatom legalább az anyukámmal hogy meleg vagyok?
De, érhetnek hátrányok. Nem minden ember áll egyformán ennek a megítéléséhez.
Hogy édesanyádnak elmondhatod-e, azt csak te tudhatod, mert te ismered .
"ennyi idősen lehetek nyíltan meleg? Nem érnek hátrányok"
Hátrányok érhetnek és érni is fognak (nagy valószínűséggel). Ez nem kor függő. A kérdés csak az, hogy TE készen állsz-e arra, hogy vállald ezt a dolgot mások előtt és szembenézz az esetleges negatív "kritikákkal" is. Gondold meg, ne siettesd mert egyszer "kiengeded a szellemet a palackból" onnan nincs visszaút. Onnan ezzel kell együtt élned. Persze lehet, hogy jól sül el a dolog és nem lesz gond. Ha a családod elfogad az sok erőt adhat a későbbiekben is...
Ezt a szüleidnek jó elmondani meg a barátodnak aki majd lesz. Én személy szerint nem foglalkozom a melegekkel és ahogy észrevettem itt a közvetlen környezetem tojik is rá ki kivel van, csak Őrá ne másszon az a nem akihez Ő nem vonzódik a többi nem érdekli őket. Legyen normális EMBERILEG, tartsa tiszteletben mások és a saját szexuális vonzódását a többi meg nem számít.
Én nem vettem észre, hogy piszkálták volna itt emiatt az egyik ilyen ismerősömet, vagy bármi hátrány érte volna.
Majd elfelejtettem! (Már olyan természetes az egész )
Mellesleg két csaj lakik a szomszédomban akik egy pár és nekem ez már abszolút fel se tűnik. Egyikőjüket se érte atrocitás.
25/N
Hát, én hetero nő vagyok, de nem szeretném, ha férfiak másznának rám.
Kérdező, az, hogy meleg vagy, nem látszik annak, aki szembejön veled. Nagyon sok más dolog van, ami az embert hátrányok érik, mondjuk mert nő, kövér, kerekesszékes, stb.
A te döntésed, hogy kivel osztod meg, és ha én lennék az anyukád, megtisztelne a bizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!