Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennyi idősen megoszthatom...

Ennyi idősen megoszthatom legalább az anyukámmal hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Októberben leszek 17 és jó lenne legalább már most az anyukámmal megosztani ezt a "titkot",mert belefáradtam a hazudozásba. Szerintem jól fogadná és vele együtt lenne bátorságom elmondani apámnak. Persze ő maradna utoljára a családból, mert kissé rasszisra és az melegekről sem lehet jó véleménye. mindeki véleményének örülök, főleg szülők véleményének. +1 kérdés: ennyi idősen lehetek nyíltan meleg? Nem érnek hátrányokg

2014. júl. 22. 14:24
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2014. júl. 22. 14:29
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

De, érhetnek hátrányok. Nem minden ember áll egyformán ennek a megítéléséhez.

Hogy édesanyádnak elmondhatod-e, azt csak te tudhatod, mert te ismered .

2014. júl. 22. 14:29
 3/22 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem mond el. Minél előbb túl lesznek az első sokkon, annál jobb. Anyádnak így is a "kicsi fia" maradsz. Minden csoda három napig tart.
2014. júl. 22. 14:34
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

"ennyi idősen lehetek nyíltan meleg? Nem érnek hátrányok"

Hátrányok érhetnek és érni is fognak (nagy valószínűséggel). Ez nem kor függő. A kérdés csak az, hogy TE készen állsz-e arra, hogy vállald ezt a dolgot mások előtt és szembenézz az esetleges negatív "kritikákkal" is. Gondold meg, ne siettesd mert egyszer "kiengeded a szellemet a palackból" onnan nincs visszaút. Onnan ezzel kell együtt élned. Persze lehet, hogy jól sül el a dolog és nem lesz gond. Ha a családod elfogad az sok erőt adhat a későbbiekben is...

2014. júl. 22. 14:43
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy kisfiam. Végtelenül büszke lennék a kapcsolatunkra, ha még egy ilyen horderejű dolgot is el tudna nekem mesélni. Ajánlom a szüleidnek a Meleg a gyerekem c. könyvet, letöltheted netről. Érdekes olvasmány, szerintem, és szülőknek szól. Légy őszinte, mindig,mindenkivel! Szerintem annál gördülékenyebb az életed, minél inkább saját magad tudsz lenni. Akik nem szimpatizálnak veled, legalább nem áltatnak vele. Tiszta lappal mindig jobb játszani, mint megalkudni és hazudozni! Sok bátorságot, erőt, és sok szerencsét! :) (Jah, és sok sikert, hogy megtaláld a társad! :) Az mindenkinek jól jön! :) N30
2014. júl. 22. 14:44
 6/22 A kérdező kommentje:
Telefonról írok, sajnos nem tudtam kifejteni a helyzetet. Anyukámmal nagyon erős a kapcsolatom és az ő "ágával" ami kimerült a nagymamámal és nagynénémmel. Nekik és a nővéremnek tervezem és csak utána jöhet szóba az apám. Köszi az eddigi gyors válaszokat!
2014. júl. 22. 14:44
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a szüleidnek jó elmondani meg a barátodnak aki majd lesz. Én személy szerint nem foglalkozom a melegekkel és ahogy észrevettem itt a közvetlen környezetem tojik is rá ki kivel van, csak Őrá ne másszon az a nem akihez Ő nem vonzódik a többi nem érdekli őket. Legyen normális EMBERILEG, tartsa tiszteletben mások és a saját szexuális vonzódását a többi meg nem számít.

Én nem vettem észre, hogy piszkálták volna itt emiatt az egyik ilyen ismerősömet, vagy bármi hátrány érte volna.

Majd elfelejtettem! (Már olyan természetes az egész )

Mellesleg két csaj lakik a szomszédomban akik egy pár és nekem ez már abszolút fel se tűnik. Egyikőjüket se érte atrocitás.

25/N

2014. júl. 22. 14:51
 8/22 anonim ***** válasza:
11%
Azért bennem felmerül, hogy 100%-ig biztos vagy benne, hogy meleg vagy? 17 éves vagy, az még nagyon fiatal, én nő vagyok, de nekem is voltak azért lányokkal kavarásaim ennyi idősen. Te voltál már fiúval, vagy lánnyal?
2014. júl. 22. 15:06
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én hetero nő vagyok, de nem szeretném, ha férfiak másznának rám.

Kérdező, az, hogy meleg vagy, nem látszik annak, aki szembejön veled. Nagyon sok más dolog van, ami az embert hátrányok érik, mondjuk mert nő, kövér, kerekesszékes, stb.

A te döntésed, hogy kivel osztod meg, és ha én lennék az anyukád, megtisztelne a bizalmad.

2014. júl. 22. 15:06
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem volt még kapcsolatom se lánnyal se fiúval, de biztos vagyok benne hogy meleg vagyok, rendeztem magamban, csak az előbújás következményeitől félek.
2014. júl. 22. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!