Ennyi idősen megoszthatom legalább az anyukámmal hogy meleg vagyok?
Én pedig Ritter Andrea: Melegek c. könyvét ajánlom, amiben szó van az előbújásról is. :) Sok sikert!
Egy queer identitású...
Figyelj,szerintem ha nem voltál mág fiúval,ne kiabáld el a dolgot.Lehet,hogy ha csókra,vagy egyebekre is sor kerülne egy fiúval,meggondolod magadat az utolsó pillanatban.Vagy még jöhet lány is az életedbe.Szerintem csak tettlegesség után válik valaki ezzé vagy azzá.
Mindenesetre is,majd ah egyszer elmondod (és továbbra is emellett az álláspont mellett vagy),készülj fel lelkileg arra,hogy esetleg kiborulnak,ne vedd zokon majd,idővel úgyis elfogadják.
valaki 12 évesen felvállaja magát :D youtubeon van egy csomó ilyen felvállalós vide pl my coming out story
en 14 evesen vallaltam fel. mindenki elfogado
Én is 13 éves korom óta tudom biztosra. 17 évesen a kérdező sem lehet olyan, hogy ne tudja, melyik nemhez vonzódik. Én nem rég mondtam el anyukámnak. Nagyon jól fogadta, és sokkal közelebb kerültünk egymáshoz. Én és a barátom kapcsolatát is támogatja, segíti minden téren, ahogy csak tudja. Ha anyukád hasonlóan reagálna, akkor mindenképp mondd el neki, hisz csak előnyöd szárazhat belőle! Apukámnak még én sem merem elmondani, őt még kicsit "puhítani" kell, hisz hasonló a helyzet, mint a tiéddel.
Nyíltan meleg? Nos, Magyarországon nem a legjobb ötlet, de sokaknak sikerül. Akaratom ellenére rólam is szinte mindenki sejti/tudja. Nagy bajod általában nem származhat belőle, de nagyon vigyázz! Inkább csak a hozzád közelállóknak mondd el! :)
Sok sikert kívánok! 16/F
"10 Puding próbája az evés. Addig minek a coming out, ha még semmilyen szinten nem érintkeztél szexuálisan (ide értem a csókot is) a másik, vagy a saját nemeddel?"
Miért, amíg te nem érintkeztél nővel, te sem tudtad hogy heteró vagy vagy homo?
17 évesen hogyne tudná az ember mire izgul fel:D
Szerintem már fiatalabban is.
Minden szülő más.Én 26 vagyok,24 voltam mikor elmondtam.
Anyám kb alig mert erről beszélni és zavarban volt,ha felhoztam a témát.
Ma már annyira nem,van akinek több van akinek kevesebb idő kell.
Meg nem is tudta kivel megbeszélni,mert apám nem tudja:)
De ez így is marad,amúgy se sokat van itthon,mert külföldön dolgozik,nem olyan erős vele a kapcsolatom.
Aztán a 2 testvérem is tudja.
Fiú/22,Lány/16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!