Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennyi idősen megoszthatom...

Ennyi idősen megoszthatom legalább az anyukámmal hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Októberben leszek 17 és jó lenne legalább már most az anyukámmal megosztani ezt a "titkot",mert belefáradtam a hazudozásba. Szerintem jól fogadná és vele együtt lenne bátorságom elmondani apámnak. Persze ő maradna utoljára a családból, mert kissé rasszisra és az melegekről sem lehet jó véleménye. mindeki véleményének örülök, főleg szülők véleményének. +1 kérdés: ennyi idősen lehetek nyíltan meleg? Nem érnek hátrányokg

2014. júl. 22. 14:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
10 Puding próbája az evés. Addig minek a coming out, ha még semmilyen szinten nem érintkeztél szexuálisan (ide értem a csókot is) a másik, vagy a saját nemeddel?
2014. júl. 22. 15:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én pedig Ritter Andrea: Melegek c. könyvét ajánlom, amiben szó van az előbújásról is. :) Sok sikert!

Egy queer identitású...

2014. júl. 22. 16:04
 13/22 anonim ***** válasza:
16%

Figyelj,szerintem ha nem voltál mág fiúval,ne kiabáld el a dolgot.Lehet,hogy ha csókra,vagy egyebekre is sor kerülne egy fiúval,meggondolod magadat az utolsó pillanatban.Vagy még jöhet lány is az életedbe.Szerintem csak tettlegesség után válik valaki ezzé vagy azzá.

Mindenesetre is,majd ah egyszer elmondod (és továbbra is emellett az álláspont mellett vagy),készülj fel lelkileg arra,hogy esetleg kiborulnak,ne vedd zokon majd,idővel úgyis elfogadják.

2014. júl. 22. 18:20
 14/22 anonim válasza:
100%

valaki 12 évesen felvállaja magát :D youtubeon van egy csomó ilyen felvállalós vide pl my coming out story

en 14 evesen vallaltam fel. mindenki elfogado

2014. júl. 22. 23:20
 15/22 anonim válasza:
100%

Én is 13 éves korom óta tudom biztosra. 17 évesen a kérdező sem lehet olyan, hogy ne tudja, melyik nemhez vonzódik. Én nem rég mondtam el anyukámnak. Nagyon jól fogadta, és sokkal közelebb kerültünk egymáshoz. Én és a barátom kapcsolatát is támogatja, segíti minden téren, ahogy csak tudja. Ha anyukád hasonlóan reagálna, akkor mindenképp mondd el neki, hisz csak előnyöd szárazhat belőle! Apukámnak még én sem merem elmondani, őt még kicsit "puhítani" kell, hisz hasonló a helyzet, mint a tiéddel.

Nyíltan meleg? Nos, Magyarországon nem a legjobb ötlet, de sokaknak sikerül. Akaratom ellenére rólam is szinte mindenki sejti/tudja. Nagy bajod általában nem származhat belőle, de nagyon vigyázz! Inkább csak a hozzád közelállóknak mondd el! :)

Sok sikert kívánok! 16/F

2014. júl. 23. 00:25
 16/22 MrPifta ***** válasza:
84%
majd akkor vállald fel, ha el tudod látni magad egyedül is. A legrosszabb, ami történhet, hogy pakolnod kell
2014. júl. 23. 14:34
 17/22 anonim ***** válasza:
67%

"10 Puding próbája az evés. Addig minek a coming out, ha még semmilyen szinten nem érintkeztél szexuálisan (ide értem a csókot is) a másik, vagy a saját nemeddel?"

Miért, amíg te nem érintkeztél nővel, te sem tudtad hogy heteró vagy vagy homo?

2014. júl. 23. 17:18
 18/22 anonim válasza:
100%
Hát ha tényleg jóban vagy ennyire anyuddal és szerinted elfogadó lenne akkor mondd el neki...de ha esetleg nem olyan jó a kapcsolat akkor azt ajánlom csak azután mondd meg neki hogy nem függesz tőle. Egyébként elnézést de hülyeség ez a 17 éves vagy még nemtudhatod...pontosan tudod hogy kihez vonzódsz. Esetleg mondd el előbb egy közeli barátodnak, hogy lásd milyen a reakciója. Az meg hogy nyilvánosan is felvállalod magad...hát...attól függ hogy hol élsz. Pesten nem hiszem hogy napi szinten beszólnának érte de mondjuk ilyen...Ózdon vagy hasonló nem ajánlanám
2014. júl. 23. 20:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen hogyne tudná az ember mire izgul fel:D

Szerintem már fiatalabban is.

Minden szülő más.Én 26 vagyok,24 voltam mikor elmondtam.

Anyám kb alig mert erről beszélni és zavarban volt,ha felhoztam a témát.

Ma már annyira nem,van akinek több van akinek kevesebb idő kell.

Meg nem is tudta kivel megbeszélni,mert apám nem tudja:)

De ez így is marad,amúgy se sokat van itthon,mert külföldön dolgozik,nem olyan erős vele a kapcsolatom.

2014. júl. 23. 22:53
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Aztán a 2 testvérem is tudja.

Fiú/22,Lány/16.

2014. júl. 23. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!