Ennyi idősen megoszthatom legalább az anyukámmal hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Októberben leszek 17 és jó lenne legalább már most az anyukámmal megosztani ezt a "titkot",mert belefáradtam a hazudozásba. Szerintem jól fogadná és vele együtt lenne bátorságom elmondani apámnak. Persze ő maradna utoljára a családból, mert kissé rasszisra és az melegekről sem lehet jó véleménye. mindeki véleményének örülök, főleg szülők véleményének. +1 kérdés: ennyi idősen lehetek nyíltan meleg? Nem érnek hátrányokg2014. júl. 22. 14:24
21/22 A kérdező kommentje:
Már ma megvolt az "előbújás". Nagyon nehéz volt kimondanom, pedigg magamban teljesen elfogadtam. Egy másik kérdésben kifejtettem a coming outot, a 20 perc múlvásban.Ha valaki nem nyíltan meleg hogy talál magának párt? Titkoltan? Lesznek érdekes dolgok így az életemben :D
2014. júl. 23. 23:17
22/22 anonim válasza:
Ha a szűk családod tudja,akkor nincs gond.
Ugyanúgy,mint mások.
A legtöbb meleg nem osztja meg a kapcsolatát max a szűk családdal.
Akikkel élsz.
Ha elköltözöl majd otthonról,akkor meg már úgy is te válogatod meg a barátaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!