Szerintetek is elítélendő, ha egy szülő mindent megvesz a gyermekének, amit csak kér, hogy azzal számára "jó" legyen?
Van 2 unokahúgom. Rendesek, és nincs is velük komolyabb baj, csak egy dolog. El vannak kényeztetve. Szeretik őket a szülők, ugyanakkor annyi mindent kaptak már névnap, szülnap, Karácsony stb, hogy flegmáznak, és nem érdekli őket semmi ajándék. Nincs közöm hozzá, nem szólhatok bele, de engem felháborított az, hogy érdektelenek a Karácsonnyal szemben, tudták, hogy úgyis lesz valami a fa alatt, kibontották, de nem örültek neki, valahogy semminek sincs értéke náluk. Ha tönkremegy vagy elunják, lesz helyette másik. A lányok apja odament mosolyogva hozzájuk, és mondta: Nemsokára itt a Jézuska, várjátok már?" Erre a válasz: "nem érdekel". De ugyanez a helyzet az állatokkal is. Tavaly kaptak egy kiskutyát, nagyon könyörögtek érte. Meg is kapták nyáron, majd 3 napig játszottak vele, aztán felé se néztek, ott nyüszített a kutya a kenelben, és a szülök gondozták. Végül elszökött.
A kérdés: Jót tesz a szülő, ha mindig mindenkor eleget tesz a gyermeki igényeknek? Szerintem nem!
Azt hittem a férjem exéről írsz.Karácsonyra Xbox,hiper szuper telefon meg társai.Semminek nem örül a gyerek.Flegma.Minden sz@r ami nem 50 ezernél kezdődik.Persze tőlünk ilyet nem kap és mi is sz@rok vagyunk.
Csak gratulálni tudok nekik is.Gondolom ezzel kompenzálják,hogy nem foglalkoznak egyébként velük,mert nálunk ez van.Magyarul megveszik a saját gyereküket!
Ez már legyen a szülők baja, ha nem bírják majd anyagilag, idegileg...
Ne haragudj, ez nem a gyerekek hibája, de attól független nem lesznek jó emberek... Jószívűek, kedvesek, önzetlenek... Hm... Ne akard, hogy kommentáljam, remélem, hogy valami úton módon nem történik azoknak a rossz tulajdonságoknak meg az amit annyira rühellek a mai fiatalokban.
Jav:
" remélem, hogy valami úton módon nem történik meg azoknak a rossz tulajdonságoknak a KIALAKULÁSA, amit annyira rühellek a mai fiatalokban"
Bocsánat csak közbe beszélt hozzám a kedvesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!