Beleszóltok, hogy a férjetek mit vesz a gyerekének?
Érdekelne a véleményetek.
Kértem apukámtól karácsonyi ajándéknak egy drágább dolgot, mondta, hogy oké, megkaphatom. Viszont utána a felesége elkezdett otthon cirkuszolni, hogy ezt mégis hogy gondolta, hogy ilyet vesz nekem, és ez milyen drága, én sem vagyok normális, hogy ilyen igényeim vannak és hogy ezt kitaláltam... Nem értem, miért akar ebbe beleszólni, mikor amúgy egy szót sem beszél velem soha, köztudottan nem kedvel, mert az anyámra emlékeztetem.
Ettől nem mennek tönkre anyagilag, apának nem kell kölcsönt felvennie, mondhatni 'meg sem érzik'. De mégis úgy viselkedik a felesége, mintha nekem nem vehetne apa bármit, amit szeretne...
78%-os, neked amúgy mi a bajod?!:D
Nem azt kérdeztem, hogy szerinted az apám miért nem csinál valamit, hogy normálisabb legyen a kapcsolatunk, vagy hogy kitől kéne kérnem HELYETTE az ajándékaimat.
Támogat apa, bármennyi pénzt kérek, azonnal odaadja. Csak valószínűleg erről sem tud a felesége.
Nyugi, anyáéktól is kérek karácsonyi ajándékokat!:)
Mivel nálunk az a szokás, hogy megmondjuk, miket szeretnénk, nem haszontalan ajándékokat vásárolunk, meg kapunk, amiket soha az életben nem használnánk.
Nem olvastam végig a válaszokat, de ha van még két másik gyerek is, akkor nekik miért vennének kevesebbet? Így viszont már lehet nem fér bele, vagy nem akarják, hogy beleférjen a költségvetésbe.
Nem csak te létezel ám a világon.
Azt sajnálom, hogy nem bír apukád őj neje, de attól még apádnak nem 1, hanem 3 gyereke van.
10-nek: Mi a f...sz köze van hozzá a nőnek?
Hát az, hogy törvényes házasok, és a házasság vagyoni közösség, ha tetszik, ha nem.
Nyilván nem egy doboz bonbont kért a lány ajándékba, vagy egy könyvet.
Pár válaszoló nagyon nem érti...
Nem arról van szó, hogy a másik két gyerek ne kapna. Írtam is, hogy ez nem okoz gondot apának, miattam nem lesznek anyagi gonjaik.
És amúgy jóhogy "pénzel", én is a gyereke vagyok és anyával megbeszélték, hogy a gyerektartást ne fizesse neki, hanem nekem adjon inkább pénzt.
78%-os, te meg szaladj inkább és kezdj el rajzolni Karácsonyra, vagy nem tudom, hogy miket szoktatok egymásnak ajándékozni, de nem hasznosak a válaszaid és nem érdekel, hogy ti hogy szoktatok ünnepelni.
28: Nem rajzolni szoktunk, hanem normális ajándékokat venni, csak nem megrendelés alapján :)
Egyébként megsúgom, hogy nem én vagyok az összes 78%-os az oldalon :D Nem én írok, minden 78%-os hozzászólást.
Remélem, ez a kérdés csak kamu. Mert kezd a szokásos válaszgyűjtő elkényeztetett kislányos kérdésekre hasonlítani :)
"apa mondhatni 'kényszerből' ment vissza a nőhöz és a gyerekhez."
Ó persze, kényszerből volt a szeretője és megerőszakolta a galád nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!