Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleszóltok, hogy a férjetek...

Beleszóltok, hogy a férjetek mit vesz a gyerekének?

Figyelt kérdés

Érdekelne a véleményetek.

Kértem apukámtól karácsonyi ajándéknak egy drágább dolgot, mondta, hogy oké, megkaphatom. Viszont utána a felesége elkezdett otthon cirkuszolni, hogy ezt mégis hogy gondolta, hogy ilyet vesz nekem, és ez milyen drága, én sem vagyok normális, hogy ilyen igényeim vannak és hogy ezt kitaláltam... Nem értem, miért akar ebbe beleszólni, mikor amúgy egy szót sem beszél velem soha, köztudottan nem kedvel, mert az anyámra emlékeztetem.

Ettől nem mennek tönkre anyagilag, apának nem kell kölcsönt felvennie, mondhatni 'meg sem érzik'. De mégis úgy viselkedik a felesége, mintha nekem nem vehetne apa bármit, amit szeretne...

2017. nov. 13. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
47%

"Hát az, hogy törvényes házasok, és a házasság vagyoni közösség, ha tetszik, ha nem"

Tehát egy férfi is beleszólhat mondjuk mit vesz a nő másoknak ajándékba,vagy ez már annyira nem tetszik? Gondolom csak a feleségeknek jár ez a kiváltság?:D

Amúgy meg polgárjogilag ajándékozásnak minősülne a dolog (milyen különös) és semmi köze a nőnek hozzá,ha csak a házat nem viszik el miatta.

2017. nov. 13. 14:42
 32/83 anonim ***** válasza:
39%

Nem hasznosak a válaszai?

Neked mi lenne a hasznos?

Ha azt írnánk, hogy igazad van, apád feleségének semmi köze hozzá hogy mit vesz neked, tűzre vele!?

Egy kis királylány vagy te, nem hiába nem akarja az a nő hogy tartsd a gyerekeivel a kapcsolatot.

Mellesleg, ha te szerinted még jó hogy pénzel az öreg akkor miért nem rakosgatod el azokat a pénzeket és veszed meg belőle magadnak az ajándékot amit belőle akarsz kihúzni?

2017. nov. 13. 14:42
 33/83 anonim ***** válasza:
54%
Kíváncsi lennék,mi az ajándék.A legújabb ájfon?
2017. nov. 13. 14:43
 34/83 anonim ***** válasza:
54%

A mostohádnak SEMMI köze nincs ahhoz, hogy te APÁDTÓL mit kapsz, törődjön a saját dolgával, meg a saját gyerekeivel.

Nálunk is ugyanez volt, most már ott tartunk, hogy apám lassan 10 éve le se szar, mert a mostohám utál (cak azért, mert féltékeny a halott anyámra), apám meg olyan ostoba, hogy inkább ott csücsül a szoknyája mellett.

Lassan fél éve fel sem hívott, felőle aztán meg is dögölhetnék.

Amikor meg hazautazok (1000km), akkor átugrik 1! órára, mert "mennie kell" haza.

Hgyd az ilyet, kérdező, örülj neki, hogy MÉG! van apád, hamarosan ez sem lesz.

35/83 anonim ***** válasza:
38%
ha annyira drága ajándékrol van szo,akkor mért nem beszéled meg anyukáddal,meg apukáddal,hogy vegyék meg közösen?igy valoszinöleg a mostani feleségnek sem lenne kifogása ellene.
 36/83 anonim ***** válasza:
26%
28-ra: Hát mondjuk ilyen utálatos flegma lányt én sem szívesen látnék a köreimben, ha második feleség lennék.
 37/83 anonim ***** válasza:
71%

Azért az tisztán kivehető,hogy itt azok szerint dönthet a feleség a férfi helyett,akik a személyedben támadnak téged tökéletesen lényegtelen és félremagyarázott információk alapján..

Persze indokolni,érvelni nem tudnak,csak sértegetni és személyeskedni.

2017. nov. 13. 14:46
 38/83 A kérdező kommentje:

Atyám, inkább nem is olvasom tovább a kérdésre érkező válaszokat.

Elég gáz, ahogy pár válaszoló itt akarja levezetni a feszültséget, egy 17 éves lányon...

Oka van annak, hogy a nőt nem kedvelem.

Szerinted egy 9 éves gyerek tudja, mi folyik a szülei között, vagy volt bármi előítéletem a nőt illetően? Dehogy, anya sem mondott róla soha semmi rosszat.

A nő kezdett el pattogni, hogy apa ne is tartsa velem a kapcsolatot, hiszen már elvált, ha tényleg lezárta volna az anyával közös életét, velem sem akarna találkoni. Utána kezdte a nagyszüleimnél (apa szülei, a gyengébbek kedvéért), hogy örülne, ha inkább az ő gyerekével lennének többet, hiszen én már úgysem tartozom a családhoz és nem értik, miért hívnak el engem is ugyanúgy a családi eseményekre, stb.

Az egész család utálja kb. a nőt, kerülik, ahogy csak tudják. De ja, tuti velem van a hiba és én vagyok a gonosz, meg az agresszív. :D

2017. nov. 13. 14:46
 39/83 anonim ***** válasza:
74%

Lehet velem van a baj, de miért is kell egyforma árban ajándékot venni? Ha a kérdezőt egy 50ezres ajándék teszi boldoggá és az a szíve vágya és a testvéreinek meg egy 10ezer forintos ajándék, akkor mi a probléma? Mindenki azt kapja amit szeretne... Lehet jövőre fordítva lesz. Ha belefér akkor a nő feleslegesen hisztizik, főleg ha már a férfi beleegyezett. Nyilván közös kassza stb. De ez nem azt jelenti, hogy minden forintról el kell számolni egymásnak.

Amúgyis ajándék lónak ne nézd a fogát.

2017. nov. 13. 14:51
 40/83 anonim ***** válasza:
15%
Naná,hogy a TE családod kerüli a nőt.Hiszen elhagyta a feleségét és a lányát egy másik nőért.Ez nem racionális.
2017. nov. 13. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!