Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleszóltok, hogy a férjetek...

Beleszóltok, hogy a férjetek mit vesz a gyerekének?

Figyelt kérdés

Érdekelne a véleményetek.

Kértem apukámtól karácsonyi ajándéknak egy drágább dolgot, mondta, hogy oké, megkaphatom. Viszont utána a felesége elkezdett otthon cirkuszolni, hogy ezt mégis hogy gondolta, hogy ilyet vesz nekem, és ez milyen drága, én sem vagyok normális, hogy ilyen igényeim vannak és hogy ezt kitaláltam... Nem értem, miért akar ebbe beleszólni, mikor amúgy egy szót sem beszél velem soha, köztudottan nem kedvel, mert az anyámra emlékeztetem.

Ettől nem mennek tönkre anyagilag, apának nem kell kölcsönt felvennie, mondhatni 'meg sem érzik'. De mégis úgy viselkedik a felesége, mintha nekem nem vehetne apa bármit, amit szeretne...

2017. nov. 13. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
90%

Amíg ésszerű keretek között teszi, nem szólok bele.

De nem is olyan papucs, mint apukád. Ha nekem elgurulna a gyógyszerem és megemlíteném, hogy a gyereke és a közös gyerekink nem találkozhatnak, minimum a pszichiátriáig rángatna.

2017. nov. 13. 14:14
 12/83 A kérdező kommentje:

Jaj nem, apa tesója teljesen az én pártomon áll és igazából nagyon jót nevetett, mikor elmeséltem, hogy miért megy valószínűleg a hiszti apáéknál.

Azért írtam le, hogy hogy áll hozzám apa felesége, hogy ne az legyen, hogy biztosan én vagyok a hisztis kislány, aki képtelen elfogadni, hogy a szülei szétmentek és ezért nem kedveli az apja új párját.

2017. nov. 13. 14:15
 13/83 anonim ***** válasza:
43%

7: persze, a nő megerőszakolta apukádat és azóta is fogságban tartja :D Hagyjuk már. Apukád felnőtt ember. Ha nem akarna vele élni, akkor nem élne vele. Ha veletek akarna maradni, akkor veletek maradt volna.

Ha meg téged nem érdekel, hogy velük mi lesz, akkor az is okés, hogy őket sem érdekli, hogy te szuper drága ajándékot kapjál.

De mivel csak hallottad valakitől, aki hallott valamit valakitől, még az sem biztos, hogy valóban vitát okozott a te ajándékkérésed.

Én mondjuk már ott elakadtam, hogy kértél. Mi mindig meglepetést adunk egymásnak, és nem adunk le kvázi rendelést, hogy mit kérünk.

2017. nov. 13. 14:16
 14/83 anonim ***** válasza:
73%
Figyi, ha apukádnak annyira nagyon rossz lenne, akkor nem lenne ezzel a nővel együtt, nem ülne a langyos sz..ar.ban...
2017. nov. 13. 14:17
 15/83 anonim ***** válasza:
45%
Ez tipikus női ármánykodás, rosszindulatú manipulálás.
2017. nov. 13. 14:21
 16/83 A kérdező kommentje:

13., 14. válaszolók

Ööö, szerintem nem a ti feladatotok eldönteni, hogy apa miért van a nővel, meg a gyerekekkel... Nem is ez a kérdés lényege.

Engem már nem érdekel, hogy hol van, vagy mit csinál. Anyával 10 éve elváltak, én vele és a férjével élek, aki sosem éreztette velem azt, hogy nem szeretne, mindig is úgy viselkedett velem, mintha a saját lánya lennék. Szóval nem arról van szó, hogy visszasírnám annyira apát.

2017. nov. 13. 14:22
 17/83 anonim ***** válasza:
24%
Azért az is érdekes, hogy apukád nem tartja veled normálisan a kapcsolatot és nem akarja összehozni a két családot. Egy felnőtt emberrel ezt nem lehet megcsinálni. Nyilván csak azért, mert ő sem igazán erőlteti, őt sem érdekli.
2017. nov. 13. 14:22
 18/83 anonim ***** válasza:
19%
16: akkor kérjél drága ajándékot az új apukádtól :D
2017. nov. 13. 14:23
 19/83 anonim ***** válasza:
77%

Az a nő féltékeny, teljesen természetes a reakciója.

Viszont ez nem szabad, hogy apukád és közéd álljon. Ha nem papucsférj, akkor állja a szavát.

Annak a nőnek az lenne a legjobb, ha semmit se kapnál, vagy ha nem is lennél (személyes tapasztalat). Állj ki magadért, több közöd van apukadhoz, mint annak a nőnek.

Érdemes lehet emlekeztetned apukadat az ígéretére. Pl. Mondd meg neki, széles mosollyal, hogy mennyire várod már a karácsonyt. Az ajándékra nem is kell utalnod!

2017. nov. 13. 14:23
 20/83 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem az se volt a lényeg hogy felvázoltad mekkora sárkány szerinted a mostohád. Mármint a kérdésed szempontjából nem lényeg.

Írtad hogy igazából téged nem érdekel mi van meg mi lesz velük, de azt azért elvárod hogy a drága ajándékot alád tegye apukád. Érdekes.

Szerintem neked semmi közöd hozzá hogy lekorlátozza e az új nő vagy nem. Neked az fáj, hogy nem pumpol pénzzel apád.

Szerintem kérj drága ajándékot a szuper új apukádtól inkább.

2017. nov. 13. 14:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!