Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleszóltok, hogy a férjetek...

Beleszóltok, hogy a férjetek mit vesz a gyerekének?

Figyelt kérdés

Érdekelne a véleményetek.

Kértem apukámtól karácsonyi ajándéknak egy drágább dolgot, mondta, hogy oké, megkaphatom. Viszont utána a felesége elkezdett otthon cirkuszolni, hogy ezt mégis hogy gondolta, hogy ilyet vesz nekem, és ez milyen drága, én sem vagyok normális, hogy ilyen igényeim vannak és hogy ezt kitaláltam... Nem értem, miért akar ebbe beleszólni, mikor amúgy egy szót sem beszél velem soha, köztudottan nem kedvel, mert az anyámra emlékeztetem.

Ettől nem mennek tönkre anyagilag, apának nem kell kölcsönt felvennie, mondhatni 'meg sem érzik'. De mégis úgy viselkedik a felesége, mintha nekem nem vehetne apa bármit, amit szeretne...

2017. nov. 13. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/83 anonim ***** válasza:
64%
Ostoba nő lehet. Apukád azt csinál, amit akar, remélem nem hagyja magát..
2017. nov. 13. 13:57
 2/83 anonim ***** válasza:
76%

Ha ezzel nem okoz gondot a közös kasszájukban, az új családjában, akkor persze, vegyen, amit akar.

De biztos, hogy meg sem érzik.

Meg ha ott is van gyerek (gyerekek) akkor ugye nekik is illik valami normálisat venni, és így már lehet, hogy túl sok lenne.

Ha ők egy család, akkor az azért természetes, hogy megbeszélik, hogy mire költenek.

2017. nov. 13. 13:58
 3/83 A kérdező kommentje:

Igazából vele nem beszéltem erről. Apa tesója mondta, hogy hallja, megkavartam az otthoni levegőt kicsit, mert balhé volt...

De apa nem mondott erről semmit, szóval valószínűleg ugyanúgy megkapom.

Van gyerek ott is, de elég bonyolult a helyzet, velük nem igazán szoktam találkozni. A Karácsonyok is úgy néznek ki, hogy Szentestén anyáékkal vagyok, és Karácsony első napján van apa szüleinél ebéd, ahova csak apa jön, a nő a gyerekekkel nem. És akkor szoktam megkapni az ajándékokat.

2017. nov. 13. 14:00
 4/83 anonim ***** válasza:
33%

Én meg tudom érteni. Ha rád elkölt xx összeget, akkor a másik gyerekére is illik xx összeget szánnia.

Együtt a kettő, már elképzelhető hogy elég megterhelő.

Vagy te elvárod hogy megkapd azt a dolgot xx összegért, a féltesódnak meg mondjuk emiatt nem jut valami jobb dolog?

2017. nov. 13. 14:03
 5/83 anonim ***** válasza:
60%
És mit kértél? És tényleg annyira drága?
2017. nov. 13. 14:05
 6/83 anonim ***** válasza:
48%
Beleszolnék, igen. Elvégre ő a férjem, együtt élünk, közös az életünk, a jövedelmünk. Mondjuk eleve csak olyan emberrel kezdenék, akinek evidens, hogy az anyagi kérdéseket mindig megbeszeljuk és bizonyos összeg felett egyikünk sem dönt egyedül
2017. nov. 13. 14:06
 7/83 A kérdező kommentje:

Hát engem nem igazán érdekel, hogy velük mi van, vagy mi lesz...

Az egyik 7 éves, a másik 2, sosem találkoztam egyikőjükkel sem. Mivel apa felesége közölte, hogy nem szeretné, ha megismernének és bármi közük is lenne hozzám. A nő utál, mert mikor apa szeretője volt, apa nagyon sokáig miattam nem akarta elhagyni anyát... Utána pedig mikor megszületett az első gyerekük, volt egy időszak, mikor úgy tűnt, hogy apa és anya újra együtt lesznek, de aztán anya mondta, hogy neki nem hiányzik ez a zűr és nem tud megbízni apában már többet, szóval apa mondhatni 'kényszerből' ment vissza a nőhöz és a gyerekhez. Három éve aztán megint külön mentek, de a nő 'véletlenül' terhes lett és apa végül maradt. De nyilvánvalóan nem lehet túl boldog a házasságuk ezek után...

2017. nov. 13. 14:09
 8/83 anonim ***** válasza:
83%
Apád tesójának gratulálok, hogy félinformációk alapján a te meghallgatásod nélkül kitalálta, hogy te vagy a hülye...miközben te csak megbeszéltél valamit édesapáddal. Ezt nyugodtan megmondhatod neki.
2017. nov. 13. 14:10
 9/83 anonim ***** válasza:
27%

És ennek hogy hogy élnek, mi köze van a kérdésedhez?

Továbbra is osztom a dolgot, hogy meg lehet érteni hogy beleszól az asszony.

2017. nov. 13. 14:10
 10/83 anonim ***** válasza:
64%

Sok okostojás. Ennek a nőnek mégis mi a fsz köze van ahhoz hogy mit vesz a férje a lányának aki nem a közös gyerekük?

Illene elfogadnia annak az ostobának hogy a férjének mástól is van gyereke aki előbb volt már mint ő. Ennyi.

2017. nov. 13. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!