Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A húgom szerelmes az apánkba...

A húgom szerelmes az apánkba ezt csak a környezetemben én tartom nem normálisnak? 14/F

Figyelt kérdés
A húgom 6 éves és szerelmes apánkba. Ez normális? Apa meg az ő kapcsolatuk elég szoros. Apa hercegnője, mindig puszilgatják egymàst, a húgom folyton apa után koslat, az ölébe bújik meg ilyenek. Anyàt nem szereti annyira :D én meg anyàs vagyok, de nem szoktunk így ölelkezni,puszilkodni soha. Apa viszont amikor kicsi voltam engem is "babusgatott" így, de nem nevezett mindenféle cukimukinak. Mókusnak,hercegnőnek,kicsimnek,prücsöknek. :D Na nekem ami fura,hogy a húgom mindenkinek azt mondogatja,hogy neki apa a szerelme és hozzá fog feleségül menni. O.o Otthon ezen apa jót mosolyog, de nem mond erre semmit. Anya nevet ezen. Én meg mondom,hogy undorító, mert az és utálom amikor a mamának,papànak,nekem,a haveroknak akik a házunkba jönnek néha azoknak is ezt mondja. Mindenki röhög,nevetgél rajta,meg jajj de aranyosak együtt. Csak szerintem undi és fura a kettőjük kapcsolata?
2017. szept. 6. 09:49
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

[link]

"Freud óta már szinte mindenki tudja, hogy ösztönösen olyan férfit választunk, amilyen az apánk (volt fiatal korában). Ugyanis a legtöbb nő elborzadva gondol arra, hogy feleségként olyan férfival éljen, mint ahogyan az apja jelenleg viselkedik - a feleségével. Az erős nőknek többnyire erős apjuk van, aki nem egyszerűen erős, hanem erőszakos, agresszív, vagy elnyomó. Szinte semmiben sem hasonlít arra a hercegre, akire az erős nő vágyik.

Az erős nő „árnyékszemélyiségében” egy gyenge nő él, aki erős férfiról álmodozik. A belső kép, amit az erős nő a neki való férfiról hordoz magában, kivetítődik, és azokat a tulajdonságokat látja meg a férfiban, amelyekre egy gyenge nő „felnéz”: az önállóságot, az anyagi biztonságot, az erőt az élet kihívásaihoz. Azt a férfit látja meg, aki mellett biztonságban érezheti magát, mint hajdanában, kislány korában az apja mellett. Persze a választott férfinak más tulajdonságai is vannak, de ezeket a szerelem első szakaszában még az erős és okos nő sem érzékeli."

[link]

"És itt jön a képbe az apánk. Ha szerettük őt, ha harmonikus volt vele a viszonyunk, tiszta sor, hogy hasonló életvitelű, hasonló felfogású, hasonló etikai normákkal rendelkező férfit választunk felnőtt fejjel"

2017. szept. 6. 12:13
 42/50 A kérdező kommentje:

Suliban vagyok,órán telózom :D

Azt észre vettem,hogy kiakarja sajátítani apát. Birtokolná. Fura is,mint az àllatok. De nem érdekel, amíg anyára nem akar rászállni :D

2017. szept. 6. 12:31
 43/50 anonim ***** válasza:
Anyukád most rivális, nem fog rászállni.
2017. szept. 6. 12:32
 44/50 A kérdező kommentje:
Igen ez tényleg így van. De azt apa nem hagyja,hogy szétvàlassza kettőjüket :D ment néha a síràs, de amikor kisebb volt akkor is :D akkor még aranyos volt. Most már nem!!!! Durva,hogy a saját anyánkra féltékeny :D
2017. szept. 6. 12:37
 45/50 anonim ***** válasza:
Biztosan megdöbbentő lehet látni, de természetes dolog.
2017. szept. 6. 12:43
 46/50 anonim ***** válasza:
75%
Felesleges bármit írni,akkor sem fogja fel
2017. szept. 6. 13:16
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már felfogta, csak még le van döbbenve, hogy nem perverz a hat éves kishúga. :D
2017. szept. 6. 13:27
 48/50 anonim válasza:
100%
Akkor az én családom valami hatalmas nagy kivételnek számít.Én végigkísértem az öcsém fejlődését születésétől 14 éves koráig,és még csak jelét sem láttam annak,hogy vonzódna anyukámhoz(mármint,hogy szerette,de sosem mondta,hogy szerelmes belé).Én nekem négyéves koromtól vannak emlékeim,de a szüleim is azt,mondták,hogy sosem akartam őket elvenni(Mondjuk én az egyik óvodás társamba voltam szerelmes XD).
2017. szept. 6. 22:41
 49/50 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem mondtátok ki és csak kis viselkedés változás volt, de attól még valószínűleg ti is átestetek ezen.
2017. szept. 7. 06:38
 50/50 anonim válasza:

- Apa, úgy döntöttem, megházasodom!

- Na és kit veszel el?

- A nagyit.

- Dehát nem veheted feleségül az én anyámat!

- Miért? Te is elvetted az enyém!

2018. jan. 1. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!