Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A húgom szerelmes az apánkba...

A húgom szerelmes az apánkba ezt csak a környezetemben én tartom nem normálisnak? 14/F

Figyelt kérdés
A húgom 6 éves és szerelmes apánkba. Ez normális? Apa meg az ő kapcsolatuk elég szoros. Apa hercegnője, mindig puszilgatják egymàst, a húgom folyton apa után koslat, az ölébe bújik meg ilyenek. Anyàt nem szereti annyira :D én meg anyàs vagyok, de nem szoktunk így ölelkezni,puszilkodni soha. Apa viszont amikor kicsi voltam engem is "babusgatott" így, de nem nevezett mindenféle cukimukinak. Mókusnak,hercegnőnek,kicsimnek,prücsöknek. :D Na nekem ami fura,hogy a húgom mindenkinek azt mondogatja,hogy neki apa a szerelme és hozzá fog feleségül menni. O.o Otthon ezen apa jót mosolyog, de nem mond erre semmit. Anya nevet ezen. Én meg mondom,hogy undorító, mert az és utálom amikor a mamának,papànak,nekem,a haveroknak akik a házunkba jönnek néha azoknak is ezt mondja. Mindenki röhög,nevetgél rajta,meg jajj de aranyosak együtt. Csak szerintem undi és fura a kettőjük kapcsolata?
2017. szept. 6. 09:49
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Jézus..o.O hát én nem voltam anyàba szerelmes. Anyàs vagyok még mindig, de nem akartam feleségül venni.
2017. szept. 6. 10:15
 12/50 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen normális ez a dolog. Kicsit művelődj a témában, ne itt hisztizz. És szerintem nem égő egy ilyen tesó. Egyik húgom nekem is ilyen. Barátaim szerint ez cuki. Nyílván elég értelmes emberekkel érdemes barátkozni és akkor nem fognak undorodni, megszólni.

15 / F

2017. szept. 6. 10:25
 13/50 anonim ***** válasza:
81%

Valószínűleg te is mondtál ilyeneket, csak nem emlékszel. Ez természetes része a gyerekkornak. Olvass egy kis pszichológiát:

[link]

2017. szept. 6. 10:25
 14/50 anonim ***** válasza:
61%
2017. szept. 6. 10:28
 15/50 anonim ***** válasza:
69%
Kérdezd csak meg a szüleidet,te miket mondtál vagy tettél ennyi idősen.Szerintem meglepődsz.Igaza van az előttem írónak.Olvass gyermek pszichológiát,ott többek közt erről is írnak.Teljesen természetes időszak.
2017. szept. 6. 10:30
 16/50 A kérdező kommentje:
A barátaim is cukinak, meg természetesnek tartják. Csak nekem fura, de oké utàna olvasok. Mondjuk nem értem,hogy ez ennyi idősen okés akkor mivan azzal aki felnőttként is szerelmes az apjába/anyjába. Mondjuk nem kéne engedni,hogy ilyeneket mondjon, és nem kéne szeretgetni puszi,ölelés egyfolytában. Tényleg folyton rajta lóg apámon és UNDORÍTÓ. Nekem ez természet ellenes és cikinek tartom,hogy a tesóm apánkba szerelmes. Mindegy hány éves,nem normális szerintem és megoldásként az javasolnám apának,hogy szóljon rá vagy ne ölelgesse mindig és a húgom is vissza vesz. Én elutasítom, mert újabban rám mászik. De én viccből sem leszek a szerelme.
2017. szept. 6. 10:30
 17/50 A kérdező kommentje:
Nem kellett kérdezném, mert otthon szólok apának hogy undorítóak mindketten. De kinevetnek. És apa, de anya is mondta,hogy én is ilyen voltam,puszilgattam őket,mindig anya ölében voltam. De nem akartam senkit se elvenni és nem voltam szerelmes senkibe sem. Anya szerint szerelmes voltam belé, de ez hülyeség amúgy,mert tudom hogy nem vagyok olyan!! Jót nevet ezen mindenki. Aztán majd benyögi később a tesóm,hogy komolyan szerelmes apánkba. :D akkor az már nem lesz vicces.
2017. szept. 6. 10:34
 18/50 anonim ***** válasza:
91%
Elhiheted, hogy teljesen normális dolog. Nem véletlenül mondjuk tizenketten kb ugyanazt, az ellenkezőjét meg rajtad kívül más nem.
2017. szept. 6. 10:34
 19/50 anonim ***** válasza:
85%
"Mondjuk nem kéne engedni,hogy ilyeneket mondjon, és nem kéne szeretgetni puszi,ölelés egyfolytában." De kéne, mert erre van szüksége. Szóljon rá??? Normális vagy? A pszichoszexuális fejlődés természetes fázisa ez. Kinövi magától. Ha rászólnak emiatt, akkor azzal beleszólnak egy természetes dologba és nagy károkat tudnak vele okozni. Nem fog így maradni, azok, akik valamiért így maradnak, azért ilyenek, mert valami nagy trauma érte őket. Könyörgöm, nézz már utána, teljesen normális a dolog, TILOS ezért rászólni és ne mard el magad mellől a húgodat, csak játszani szeretne veled, te nem leszel a "szerelme", csak az apja.
2017. szept. 6. 10:35
 20/50 anonim ***** válasza:
79%
Ja és de, te is olyan vagy, ha nem lettél volna anyukádba szerelmes 3-6 éves kor között, akkor lett volna baj.
2017. szept. 6. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!