A húgom szerelmes az apánkba ezt csak a környezetemben én tartom nem normálisnak? 14/F
Ez ebben a korban teljesen természetes. Majd kinövi.
Nekem is van egy hasonló korú kisfiam. Az első felesége én vagyok.:) De majd ő is kinövi.
Igen, teljesen természetes. Te kiskorodban meg anyukádba voltál szerelmes, csak nem emlékszel már rá.
Majd elmúlik a húgodnál is.
Mint ahogyan az előttem írók is írták, teljesen normális, és általános jelenségről van szó.
Erről korábban olvastam egy hosszabb tanulmányt angolul, valamelyik patinás medical journalban. Ott is ugyanerre a következtetésre jutottak. Most nincs időm előtúrni, de gondolom elhiszed linkelés nélkül is.
Nem vagyok féltékeny rá :o! Csak nekem ez fura és idegesít,hogy nyálban úszik a családom két tagja. Apa mindig lemegy dedóba ha a húgommal foglalkozik és közben puszi,ölelés folyton. Fúj! A haverjaim meg néha átjönnek hozzàm,videójátékozni,gépezni,csocsózni, vagy az udvaron focizunk, filmezünk,eszünk és ha otthon van apa akkor a húgom mindig utána rohan vagy rajta csüng és mondogatja,hogy így úgy szereti apát,vegye el feleségül meg ő a szerelme. Undi!
És azt nem mondtam de mostanaban velem is ezt csinálja. Ràm màszik,puszilgat. Aranyos meg minden, de ez nekem furi.
Öcsém anyánkba volt szerelmes és azt mondta h őt fogja feleségül venni. Mikor anya mondta h dehát én apa felesége vagyok, akkor rávágta, hogy hát majd akkor elváltok 😊 mintha mi sem lenne természetesebb.
Ez normális, túlreagálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!