Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A húgom szerelmes az apánkba...

A húgom szerelmes az apánkba ezt csak a környezetemben én tartom nem normálisnak? 14/F

Figyelt kérdés
A húgom 6 éves és szerelmes apánkba. Ez normális? Apa meg az ő kapcsolatuk elég szoros. Apa hercegnője, mindig puszilgatják egymàst, a húgom folyton apa után koslat, az ölébe bújik meg ilyenek. Anyàt nem szereti annyira :D én meg anyàs vagyok, de nem szoktunk így ölelkezni,puszilkodni soha. Apa viszont amikor kicsi voltam engem is "babusgatott" így, de nem nevezett mindenféle cukimukinak. Mókusnak,hercegnőnek,kicsimnek,prücsöknek. :D Na nekem ami fura,hogy a húgom mindenkinek azt mondogatja,hogy neki apa a szerelme és hozzá fog feleségül menni. O.o Otthon ezen apa jót mosolyog, de nem mond erre semmit. Anya nevet ezen. Én meg mondom,hogy undorító, mert az és utálom amikor a mamának,papànak,nekem,a haveroknak akik a házunkba jönnek néha azoknak is ezt mondja. Mindenki röhög,nevetgél rajta,meg jajj de aranyosak együtt. Csak szerintem undi és fura a kettőjük kapcsolata?
2017. szept. 6. 09:49
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Oké....akkor természetes. Utána olvasok. De akkor is beteg dolog,hogy az első szerelmed a saját apád, anyàd. És az ideálja is olyan mint amilyen apànak. Mert mindenkit hozzà hasonlítgat. Én meg nem az apja vagyok,hanem a tesója. És helyesnek is nevez,puszilgat, mindig az ölembe jönne. Hát én lerázom,nem vagyok a fiúja. Ez beteg dolog.
2017. szept. 6. 10:41
 22/50 A kérdező kommentje:

*olyan mint apa.

Na megnézem majd a linkeket akkor. De remélem nem valami undorító, szerelmes, meg a szexualitàssal kapcsolatos valamicsoda.mert az gáz!

2017. szept. 6. 10:43
 23/50 anonim ***** válasza:
79%
Egy tipikus korlátolt,hisztis kamasz vagy.
2017. szept. 6. 10:44
 24/50 anonim ***** válasza:
87%

Egy 6 éves gyereknek fogalma sincs még arról, hogy mit jelent a szerelem szó, mi is az igazán, hogy mit jelent a házasság, a férj feleség fogalma. És hidd el, hogy hiába magyarázod el a gyereknek, hogy nem veheti feleségül az anyukáját, vagy nem mehet hozzá az apukájához, idővel majd megérti, de abban a pillanatban ő akkor is úgy fogja érezni ahogy.

Ebben semmi undorító nincs. És az, hogy te nem emlékszel rá és neked már van fogalmad arról, hogy mit jelent szerelmesnek lenni, ki kivel házasodhat, az egy dolog. De ennyi idősen neked sem volt és pont ezért mondják a szüleid, hogy te sem voltál másmilyen. Ennyi idősen sok mindent érzel cikinek, meg furának, de ha majd felnősz, mert még mindig egy nagy gyerek vagy te is, majd megérted.:)

2017. szept. 6. 10:46
 25/50 anonim ***** válasza:
84%
Helyesnek nevez... Azt se tudja, mit jelent a szó, ez csak valami olyan dolog neki, amit a tévében mondanak a fiúknak, ha szeretik őket. Azért ölelget és puszilgat, mert szeret téged, mint bátyját. És igen, olyan az "ideálja", mint az apja. Természetesen még nem úgy, ahogy mondjuk 10 év múlva lesz ideálja, mert még csak egy kisgyerek. De elárulom, hogy mindenki az ellenkező nemű szülőhöz hasonló társat választ végül, egyáltalán nem tudatosan, hanem tudat alatt. Ezért nagyon fontos, hogy az apa ne taszítsa el a kislányt, ne szóljon rá, ha az "szerelmes" belé, mert akkor könnyen lehet (sőt, szinte biztos), hogy később a férje is elutasító, rideg lesz.
2017. szept. 6. 10:48
 26/50 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként semmi undorító vagy szexxel kapcsolatos nincs a linkeken, nyugodtan elolvashatod.
2017. szept. 6. 10:49
 27/50 A kérdező kommentje:
Elolvastam. Köszi a linkeket. Nem tudom nekem ezt azért fura látnom mindennap. Már egy két éve ez megy itthon. De akkor ezekszerint ez normális....csak nem tudom megszokni. Engem idegesít nagyon, imádom a húgomat, mindig ölbe vettem ha kicsi volt,etettem,pelenkáztam anya megmondta hogy kell, de amikor elkezdett járni és dumálni már nem volt olyan édes. Sokat beszél,mindenkinek magyaráz és mindenkit imád,szeret,nyàladzanak apàval és engem is beakart vonni ebbe. Hát oké akkor ez normális. De én csak akkor nem leszek vele elutasító,ha komolyabb lesz és nem akar ölbe màszni és "nyalogatni". Undorító a szottyos szàjàval szétkeni az arcomat. A kezeivel csimpaszkodna rajtam. Én simán eltolom és szólok neki,hogy menjen arrébb,fusson apához és maradjon csöndben. Lekonyul a szája vagy folytattja tovább vagy megy apához. Haj nagyon nehéz vele az élet. Fura gyerek az biztos.
2017. szept. 6. 11:01
 28/50 A kérdező kommentje:
Ja és nekem nem olyan lányok tetszenek mint amilyen anya külsőre vagy személyiségre. Egyáltalán nem. Én a fiús lányokat szeretem. Anya meg nagyon nőies, vékony, meg végtelenül kedves, de oda mondogatós néha és vicces. Én nem ezt keresem egy lányban. És kisebb koromban sem azok a lányok tetszettek akik titkon hasonlítottak anyára valamiben.
2017. szept. 6. 11:09
 29/50 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként én 4 évesen az apámba voltam szerelmes, majd 1-2 év múlva inkább Szimbához akartam menni feleségül. Mégis teljesen normális felnőtt lettem, normális párkapcsolattal.
2017. szept. 6. 11:09
 30/50 anonim ***** válasza:
77%

"Ja és nekem nem olyan lányok tetszenek mint amilyen anya külsőre vagy személyiségre. "

Ja, én is ezt mondtam. Aztán amikor már együtt éltünk egy ideje a férjemmel jöttem rá, hogy konkrétan az apámhoz mentem feleségül. Itt olyan dolgokról van szó, amiket nem lehet azonnal látni, csak ha már egy ideje együtt vagy vele.

2017. szept. 6. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!