A húgom szerelmes az apánkba ezt csak a környezetemben én tartom nem normálisnak? 14/F
Figyelt kérdés
A húgom 6 éves és szerelmes apánkba. Ez normális? Apa meg az ő kapcsolatuk elég szoros. Apa hercegnője, mindig puszilgatják egymàst, a húgom folyton apa után koslat, az ölébe bújik meg ilyenek. Anyàt nem szereti annyira :D én meg anyàs vagyok, de nem szoktunk így ölelkezni,puszilkodni soha. Apa viszont amikor kicsi voltam engem is "babusgatott" így, de nem nevezett mindenféle cukimukinak. Mókusnak,hercegnőnek,kicsimnek,prücsöknek. :D Na nekem ami fura,hogy a húgom mindenkinek azt mondogatja,hogy neki apa a szerelme és hozzá fog feleségül menni. O.o Otthon ezen apa jót mosolyog, de nem mond erre semmit. Anya nevet ezen. Én meg mondom,hogy undorító, mert az és utálom amikor a mamának,papànak,nekem,a haveroknak akik a házunkba jönnek néha azoknak is ezt mondja. Mindenki röhög,nevetgél rajta,meg jajj de aranyosak együtt. Csak szerintem undi és fura a kettőjük kapcsolata?2017. szept. 6. 09:49
31/50 anonim válasza:
Ezt más ennyi idős kislányok is szokták csinálni. Majd kinövi.
32/50 anonim válasza:
Az öt éves fiam engem akar feleségül venni. :D
33/50 anonim válasza:
38 évesen azt tudom mondani, hogy a te "problémáid" ugyanolyan, majd kinövöd jellegűek, mint a kistestvéredé, csak az egyedfejlődés egy későbbi szakaszát tükrözik. Ezzel semmi gond nincsen egyikőtökkel kapcsolatban sem.
34/50 anonim válasza:
Rendben van a családod ez a fontos.
35/50 anonim válasza:
Egy 6 éves még nem szexuálisan fogja fel a szerelmet... Neki a szerelem annyit jelent, hogy nagyon szereti őt. 14 évesen ennyit már kellene tudnod.
36/50 A kérdező kommentje:
Ha a szerelem neki olyan mint a szeretet. Akkor miért nem azt mondja hogy "szeretlek" miért kell a szerelem szót használnia. Különben azt sem tudom hogy honnan tudja ezt a szót. Ja és csak mondom apa és anya mégcsak nem is házasok! :D apa volt már hàzas, de anyuval nem mondták ki a boldogító igent.
2017. szept. 6. 12:00
37/50 A kérdező kommentje:
Az pedig nagyon beteg hogy konkrétan az apádhoz mentél feleségül. Fúj már! Most komolyan olyan embert keresek tudat alatt a másikban aki olyan mint anyàm? Ez undorító! És remélném nem az együttélés során derül ez ki. Na ez már tényleg viszont beteges és olyan mintha nem is a párodat szeretnéd,hanem az apádat látod benne és csak ezért szereted. Besz**ás.
2017. szept. 6. 12:03
38/50 anonim válasza:
Beszarás vagy nem, így működik az emberi psziché. Ja, mielőtt félreérted: nem az igazi apukámhoz mentem hozzá, csak ugyanazokat a konfliktusokat élem meg vele, mint annak idején az apámmal. Ez nem beteg, ez természetes. Veled is így lesz.
39/50 anonim válasza:
Figyu kérdező! Annyian leírták már, hogy teljesen normális a kishúgod viselkedése, amivel szintén egyetértek, sőt, azzal is, hogy apud, anyud így viszonyul a dolgokhoz, de még mindig szítod itt a tüzet. Ennyire ne legyél már értetlen!
Egyébként neked nem iskolában kéne lenned? Reggel írtad ki a kérdést, azóta itt nyomod. Tudom-tudom, erre is lesz magyarázat, épp beteg vagy. Vagy nem 14 éves vagy, vagy csak egy unatkozó felnőtt, aki akkor is kekeckedik, amikor már százszor leírták, hogy a kislány viselkedése teljesen természetes.
40/50 anonim válasza:
És hogy miért mondja a szerelem szót: annyit elkapott a felnőttek beszédéből, hogy akibe szerelmes vagy, az egy ellenkező nemű ember, akit a legjobban szeretsz és akivel kizárólag egymáséi vagytok. Azt jelenti neki a szerelem, hogy apu a legjobb, őt szereti a legjobban és szeretné, ha csak az övé lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!