Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar az hogy a környezetemben mindenhol azt látom hogy sorra jegyzik el egymást a párok, meg posztolják az együttlevős szerelmes képeiket és ilyen szövegeket is irnak egymásnak? Többi lent
Nyugi, nem csak téged zavar. Facebookon (bár ritkán
használom), az ilyen nyáláradatot simán letiltom...
Valahogy nem érdekel, meg az ilyen "jajj, magányos
vagyok post", "elfeledni valakit"... akkor ne ott
sírjon, hanem csináljon valamit (de ne ezt :D)
Irigy vagy mások boldogságára. Na nem lennél az, nem zavarna mit tesznek ki.
Nekem van fent olyan ismerősöm, hogy amikor pár hétre lesz pasija, így meg úgy szerelmes, amikor jön a szakítás akkor elhordja nyilvánosan minden szarnak az adott pasit, aztán jön a magányos vagyok post áradat, majd pedig a minden pasi szemét, és nem kell pasi post áradat. Aztán amikor újra összejön valakivel, és kezdődik az egész előröl. Ez sem zavar, mert nem érdekel.
Illetve olyan ismerősöm is van, aki boldog közös képeket tesz fel a férjével, így szeretlek, úgy szeretlek stb... Engem mégsem zavar, mivel jómagam is boldog házasságban élek, nincs mit irigyelnem.
Téged azért zavar mások boldogsága, mert te magad nem vagy az, még ha magadnak nem is feltétlenül mered bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!