Miért hiszik azt, hogyha este 8 után nem mehetek sehova, nem fogok szexelni? Ebben hol van a logika?
Ma az anyám megtudta, hogy viszonyom van egy nálam idősebb férfivel. Nem arról van szó, hogy én teljesen bele lennék zúgva és ő az orromnál fogva vezetne, mielőtt azonnal ezzel jönnétek.
Nem vagyok szerelmes belé egyáltalán, ez nekem csak szórakozás és testiség. Most tavasszal leszek 18 éves, azért már nekem is vannak bizonyos szükségleteim...
Viszont hogy ez most kiderült, közölték velem, hogy sehova nem mehetek este 8 után és hogy ellenőrizni fogják, tényleg oda megyek-e, ahová mondom. De ez szerintem nevetséges, hiszen sokszor nem is este, éjszaka találkozunk...
#80: Engem nem zavar, ha valaki beszól nekem. Ez csak egy internetes felület.
De nekem szomorú,hogy alig 18(?) évesen valakinek erre van igénye. Ebben a korban a legtöbb ember örül,ha van párkapcsolata (és szexelhet), ő meg. És ez szerintem később csak rosszabb lesz.
Ez a viselkedés sokat ront egy ember megítélésén. Csak azt ne mondd,hogy ez tiniknél teljesen természetes.
#82: Ha valaki nem akar kapcsolatot, az rögtön magával vonzza azt a dolgot, hogy szexelni viszont muszáj? Más ember miért bírja ki a következő kapcsolatig? Mert van akaratereje és tartása? Valószínűleg igen.
A szex ösztönös szükséglet. Az embert többek között az emeli ki az állatok közül,hogy ésszel cselekszik, és nem ösztönösen.
Jézusom, miért kéne kibírnia? Milyen tartás? Miii? Törvény van arra, hogy ne szexeljünk, csak kapcsolatban? Ha van egy nagyon drága ruha és egy lány szeretné megvenni csak nincs rá pénze, akkor nem lopja el mert tudja hogy bajba kerülhet miatta. De ez nem egyenlő azzal, amit te mondasz, hogy kötelező kibírni a szex nélküliséget... Jézusom... És ha 5 év múlva lesz új párkapcsolata? Mert addig nem akart/csak nyomikkal találkozott/csak viszonzatlanul volt szerelmes? A szex is szükséglet, és nem segít a napi egyszeri önkielégítés sem.
Az meg neked miért fáj, ha pár lány szexel szerelem nélkül? Minek kellett idekommentelni és idegesíteni a többi embert? Ne kezd olyan nőkkel ba szki akik szeretik a szexet és akkor nem lesz gondod... Vagy járj olyan társaságba ahol nincsenek "könnyűvérű" nők... Amúgy hidd el ha egy nő komoly kapcsolatot akar annak nem adja könnyen magát, de ha szexet akkor minek kell hetekig randikkal húzni?
#85:
Miért kell kibírnia? Akkor inkább fogalmazzunk úgy,hogy kibírja. A KELL szó nélkül!
Kérdezz meg megannyi embert, aki monogám típus.
Nekem már több,mint 1 éve nincs kapcsolatom,ergo nem mostanság szexeltem.
Lehet,hogy felrobban a farkam, de akkor sem fogok a diszkóban pitsákat felszedni csak emiatt, se szexhaverokat keresni. Mert nincs erre igényem. Nem hiszem,hogy én ezzel a felfogással földönkívüli lény lennék..
#86: A szex szeretete nem azt jelenti,hogy gyakorlatilag bárkivel csinálja az ember, csak hogy szexeljen.
Egyébként befejezem a kommentelést a magam részéről. Itt senki nem fogja a másikat meggyőzni és igazából erre nincs is szükség.
Jobb is hogy befejezed :D
Téged rohadtul bánt az, hogyha valaki szexel olyannal, akibe nem szerelmes (sőt, egy csókot is elítélendőnek tartasz)
Akkor mondom még1x, ne járj olyan társaságba, ahol ilyenek vannak. Nem kötelező. Várj az igazira.
Amúgy nem azt mondtam, hogy bárkivel szexelnék, csak a szex miatt. Azért válogatok én is, csak nekem nem kötelező hozzá a szerelem. Nyilván szerelemmel jobb.
Na csáó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!