Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszik azt, hogyha este...

Miért hiszik azt, hogyha este 8 után nem mehetek sehova, nem fogok szexelni? Ebben hol van a logika?

Figyelt kérdés

Ma az anyám megtudta, hogy viszonyom van egy nálam idősebb férfivel. Nem arról van szó, hogy én teljesen bele lennék zúgva és ő az orromnál fogva vezetne, mielőtt azonnal ezzel jönnétek.

Nem vagyok szerelmes belé egyáltalán, ez nekem csak szórakozás és testiség. Most tavasszal leszek 18 éves, azért már nekem is vannak bizonyos szükségleteim...

Viszont hogy ez most kiderült, közölték velem, hogy sehova nem mehetek este 8 után és hogy ellenőrizni fogják, tényleg oda megyek-e, ahová mondom. De ez szerintem nevetséges, hiszen sokszor nem is este, éjszaka találkozunk...

2017. márc. 9. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
44%
De mi szüksége van egy majdnem!!! 18 éves lánynak szexkapcsolatra egy idősebb férfival?? Azért na... persze hogy kiakadnak a szülők... mert persze, a kérdező is biztos érettebbnek tartja magát a koránál, stb. de mi van ha véletlen teherbe esik, stb. azért nem mindegy, hogy egy 17 éves lánynak van kúrópajtija vagy egy 27 évesnek. Ne legyen már ez normális dolog mert ha bajba kerül akkor meg persze de jók a szülők.
2017. márc. 10. 18:02
 32/88 anonim ***** válasza:
89%

Nekem olyan anyám volt, aki nagyon azon az elven élt, hogy ,,amíg az ő kenyerét eszem, addig..,,

Hozzá kell tenni, hogy én senki ribizlije nem voltam, jól tanultam, többé-kevésbé már akkor is eltartottam magam, amikor náluk éltem, mert jó ösztöndíjakat kaptam + elmentem dolgozni, szóval aztán igazán nem kerültem sokba a drága szüleimnek.:) Mégis úgy viselkedett velem, hogy csak az ő értékrendje szerint lehet élni, nekem egy önálló gondolatom nem lehetett. Ez normális? Azóta valahogy elfog a hányinger, ha valahol ilyen gondolkodású szülőket látok, olvasok. Tudjátok mit ért el ezzel az anyám? Azt, hogy kb. elüldözött otthonról, és megromlott a kapcsolatunk. Persze mikor közöltem, hogy elköltözöm, akkor meg azért volt kiakadva, meg sírt.

Szóval aki így gondolja, hogy amíg nála él a gyereke ő mondja meg neki, hogy mit csináljon az gondoljon már bele abba, hogy mennyire szar dolog anyagilag zsarolni valakit és ráerőltetni az akaratát és, hogy annak a gyereknek is lesz egyszer önálló véleménye amihez joga van.

Aki meg itt erőlteti is ezt a témát és közli, hogy akkor 18 évesen el is húzhat a gyerek, remélem, hogy nincsen neki, meg nem is lesz soha, vagy számítson rá, hogy annyit fog elérni az egésszel, hogy tényleg ott is fogja hagyni, aztán majd rájön abban a helyzetben, mint az enyém is, hogy fájni fog az, de akkor már késő lesz sírni, meg bánni, hogy elrontottad a kapcsolatodat a gyerekeddel.

Nyilván nem feltétlen helyes szexkapcsolatot ápolni egy idősebb férfival, de a tiltás pont, hogy nem fog eredményt hozni, sem a zsarolás, sem az, hogy kidobod. Szóval gratulálok.

2017. márc. 10. 18:25
 33/88 anonim ***** válasza:
68%

#33 "De mi szüksége van egy majdnem!!! 18 éves lánynak szexkapcsolatra egy idősebb férfival??"- ez kérlek az ő diszkrét magánügye... egyébként miért, szerinted kivel legyen szexkapcsolata annak a majdnem 18 éves lánynak? Egy fiatalabb férfival?

"Ne legyen már ez normális dolog" - szerinted mi a "nem normális" benne?

"mert ha bajba kerül akkor meg persze de jók a szülők." - az ILYEN szülők??? Mire? Hogy tetézzék a bajt? Hogy tovább szajkózzák az ostobaságaikat? Ki a fene fordulna ilyen előzmények után az ilyen szülőkhöz, ha baja van?

2017. márc. 10. 19:48
 34/88 anonim ***** válasza:
63%
Egy idősebb fickónak talán már nem abból áll a védekezés, hogy "majd kiveszi", így kisebb eséllyel esik teherbe mintha korabeli hülyegyerekekkel hancúrozna.
2017. márc. 10. 20:32
 35/88 anonim ***** válasza:
85%
#34 "Nekem olyan anyám volt, aki nagyon azon az elven élt, hogy ,,amíg az ő kenyerét eszem, addig..,," - szintén zenész:) - csak nálunk már megvolt a "fogadjisten"-része is... annyiszor előadta anno, hogy "most még nem érted, de majd, ha felnősz, majd akkor hálás leszel nekem ezért", hogy volt alkalma megtapasztalni ezt a túlcsorduló hálát...
2017. márc. 10. 20:45
 36/88 anonim ***** válasza:
87%

# 37-es

Hidd el, megkaptam azt én is... Vagyis úgy, hogy ,,visszafogom én őt még sírni, majd meglátom,, meg ,,hálás leszek én még neki később,,

Szóval...

2017. márc. 10. 21:46
 37/88 anonim ***** válasza:
100%

Ti honnan szeditek,hogy apja korú férfival van viszonya? Simán lehet,hogy egy huszonéves fiatal férfire célzott,a 18nál az is idősebb.

Persze egyből mindenki a végletekben gondolkodik...

2017. márc. 11. 08:59
 38/88 anonim ***** válasza:
98%
ne torodj vele. oldjatok meg maskeppen. en 15 eves lettem volna 3 het mulva amikor anyam lakasaban veszitettem el a szuzessegemet delelott 11 orakor. meg arra is volt gondunk hogy egy torolkozot tegyunk a lepedore nehogy veres legyen mert hogy elso alkalom volt. a srac 21 eves volt, anyam kb 20 evvel kesobb tudta meg tolem;-)))) nem kell mindent a szulok orrara kotni. es aki azt hiszi egy kifejlodott fiatal nonek nincsenek sexualis szuksegletei az almokban ringatja magat. amikor anyam megkerdezte miert tortent velem ez ilyen koran, azt valaszoltam azert mert sokkal jobb mint a maszturbalas. azt hittem leesik a szekrol de tobb kerdest nem tett fel;-))))
2017. márc. 11. 11:28
 39/88 anonim ***** válasza:
96%

utolso vagyok megegyszer.

mielott barki megkerdezne, nem , nem az anyam nevelt fel hanem a nagymamam. a nyari szunetekben toltottem az anyamnal meg a ferjenel 4 hetet. Kb ennyibol allt a kapcsolatunk. 16 eves koromtol pedig mar dolgoztam es egyedul laktam alberletben szoval senkinem nem tartoztam beszamoloval az eletemrol. egyebkent sose bantam meg akorai kezdetet. mire ferjhez mentem lett eleg tapasztalatom hogy mit varok el egy ferfitol az agyban es en mit nyujtok neki ezert. nem fekudtem mint egy fapina az agyban mert bizony a tapasztalatlan noknel ez gyakran elofordul foleg ha a ferfi se rutinos.

2017. márc. 11. 11:34
 40/88 anonim ***** válasza:
10%
#7: Se kalandom,se szeretőm nem volt,na bumm. Az én életem normális.
2017. márc. 11. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!