Miért hiszik azt, hogyha este 8 után nem mehetek sehova, nem fogok szexelni? Ebben hol van a logika?
Ma az anyám megtudta, hogy viszonyom van egy nálam idősebb férfivel. Nem arról van szó, hogy én teljesen bele lennék zúgva és ő az orromnál fogva vezetne, mielőtt azonnal ezzel jönnétek.
Nem vagyok szerelmes belé egyáltalán, ez nekem csak szórakozás és testiség. Most tavasszal leszek 18 éves, azért már nekem is vannak bizonyos szükségleteim...
Viszont hogy ez most kiderült, közölték velem, hogy sehova nem mehetek este 8 után és hogy ellenőrizni fogják, tényleg oda megyek-e, ahová mondom. De ez szerintem nevetséges, hiszen sokszor nem is este, éjszaka találkozunk...
#12, és akkor szerinted mit kellene tennie a gyereknek, fél-másfél évvel érettségi előtt hagyja ott az iskolát, csak mert idióták a szülei, akik rá akarják erőszakolni a saját értékrendjüket?
(nem, szerencsére a tartási kötelezettségnek és a nagykorúságnak nincs ilyen módon köze egymáshoz, a a szülők feltétlen(!) tartási kötelezettsége a nappali középfokú tanulmányok befejeztéig, (de legfeljebb a fiatal 20. életéve betöltéséig) tart.
10. pedig amig egy felnottet szulei tartanak el addig csak jog szerint felnott de magatartasaban nem az.
Hiaba jar a nagy szaja es azt hiszi neki mindent szabad ne feedje nem csak jogai vannak hanem kotelessegei is.
Ha nem tetszik a rendszer el lehet menni dolgozni iskola helyett es akkor hobologhet a sfizetesere.
lehet egy szulo koteles a tankoteles gyereket eltartani de cserebe a gyerek koteles a szabalyok betartani.
Olyan magat felnotnek erzo lany aki apjanao idosebb pasival testisegbol szorakozik nalam mehetne gyarba dolgozni gepsoron attol elmegy az energiaja es nem fog unalmaban szexelni.
Akkor szerintetek egy felnott nonek 18 evesnek mindent szabad es a szulei csak bankautomatakent mukodnek?
Tahet kihasznalja oket kaja szallas penz es kozben eli az eletet pioca mondjara ugya hogy o jonak latja?
Tehat te ugy atod ha a szulo gyereket vallal akkor nincs beleszolasa a gyerek eletebe?
Ugy kell nezni mintha a geyrekvalalassal ha szorny lesz a gyerekbol vagy egy nagy budos ribizli akkor azt tetlenul kell nezni sot tapsolni es asszisztalni hozza?
Es kozben a szulo elete vegeig kiszolgalja rabszolgakent a gyerek minden igenyet?
Rogton elkottetetm magam dupla csomoval komolyan?
A gyerek szolgalata kiszolgalasa es minden igenye kielegitese abszolult nem az amit a szulo vallalat.
Vallalta embert nevel belole tisztesseges dolgozo erkolcsi ertekekkel rendelkezo embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!