Hogyan beszéljem le anyumat, hogy nem szeretném, hogy este vezessen?
Figyelt kérdés
Pestről kell hazajönnie hajnalban,de én nagyon aggódom,ha este az autópályán vezetnie kell :( hogyan beszéljem le róla?2016. aug. 20. 20:38
1/5 anonim válasza:
Sehogy, ez az ö döntése. Este nem rosszabb, mint máskor, ha tud vezetni.
2/5 anonim válasza:
Hogyan beszéljem le anyumat, hogy nem szeretném, hogy este vezessen? = Hogyan beszéljem le anyumat arról, hogy este vezessen? = Hogyan mondjam el anyumnak, hogy nem szeretném, hogy este vezessen?
Mondd el neki őszintén, hogy nagyon aggódsz miatta.
3/5 anonim válasza:
Szerintem este sokkal biztonságosabb vezetni. Sokkal kevesebben vannak az utakon.
4/5 anonim válasza:
engem anyum zrikál mindig azzal hogy ne vezessek autópályán, de ha egyszer muszáj :) Ne aggódj, minden rendben lesz :)
5/5 anonim válasza:
Mi a gond az autópályával? (o.O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!