Miért hiszik azt, hogyha este 8 után nem mehetek sehova, nem fogok szexelni? Ebben hol van a logika?
Ma az anyám megtudta, hogy viszonyom van egy nálam idősebb férfivel. Nem arról van szó, hogy én teljesen bele lennék zúgva és ő az orromnál fogva vezetne, mielőtt azonnal ezzel jönnétek.
Nem vagyok szerelmes belé egyáltalán, ez nekem csak szórakozás és testiség. Most tavasszal leszek 18 éves, azért már nekem is vannak bizonyos szükségleteim...
Viszont hogy ez most kiderült, közölték velem, hogy sehova nem mehetek este 8 után és hogy ellenőrizni fogják, tényleg oda megyek-e, ahová mondom. De ez szerintem nevetséges, hiszen sokszor nem is este, éjszaka találkozunk...
Nem hogy 18,de nég egy 17évesnek is joga a szexhez a 21.században.
Csak mert a szüleid kenyerét eszed,lehet magá életed. Ez miért szúr szemet egyeseknek? Mindenki élhet nem életet,nem ütközik semmilyen törvénybe.
Attól még hogy szexel a csaj,u gy anúgy tanulhat,és segíthet otthon.
Ezt miért nehéz felfogni?
Nekem speciel jót tett,hogy érettségi előtt nemiéletet is éltem a pasimmal, legalább levezettük mindketten a feszültséget:D se a továbbtanulásban ,se a házimunká an, diákmunkában nem korlátozott az,hogy szexeltem.
#43: De te,mint írtad,a pasiddal csináltad. Az más. Mellesleg érettségi előtt a taulással többre mentél volna,mint stresszlevezetés címszóval szexeltél,mert az jog.De ez mindegy is.
Ez a lány fiatal,de már idősebb pasival szexel,ráadásul kapcsolaton kívül. Az ilyen lány,mint nő megbukott nálam, erkölcsileg aztán főleg. Ennyire való.
Jézusom, micsoda válaszok... :D
Nem tudtam az elején, hogy meglepődjek inkább, vagy nevessek, de az utolsó oldalon már csak mosolyogtam, annyira idióta néhány ember (elnézést a kifejezésért, jobbat nem találtam).
Nem igazán a pénze motivál, sem az, hogy idősebb nálam. Nem apám, vagy tatám korú, 29 éves.
R...nak, k.-nak sem tartom magam, tekintve, hogy rajta kívül még csak csókolózni sem csókolóztam senkivel.
Imádom azt a felfogást, hogy "Ps addig amig nem magad tartod el anyad szabalyai ervenyesek rad". Az ilyen embernek biztosan csodás a kapcsolata a saját gyerekeivel... :D :D
De a normális válaszokat köszönöm szépen, anyáékkal sikerült rendesen megbeszélnünk ezt és már nincs semmilyen korlátozás. Nem mondom, hogy ujjonganak, de elfogadták és ők is belátták, hogy annak sincs értelme, hogy tiltanak valakitől és titokban oldjuk meg a dolgokat. Ezzel nem leszünk előrébb.
Igaz,nem az az idióta,akinek 17 éves létére egy majdnem 30 évessel van szexkapcsolata.
Mire tartod magad ilyen nagy lánynak? Készülj fel,normális pasinak ilyen múlttal nem fogsz kelleni. Nálad vannak sokkal jobbak.
Hát azért elég sokan szeretnének maguk mellett tudni, meg szerintem az ilyen dolgokat nem éppen közli ismerkedéskor az ember.
De olyan emberrel nem is kezdenék, akinél már az a r..banc kategória, ha valaki nem Biblia olvasással zárja a napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!