Miért hiszik azt, hogyha este 8 után nem mehetek sehova,
nem fogok szexelni? Ebben hol van a logika?
Figyelt kérdés
Ma az anyám megtudta, hogy viszonyom van egy nálam idősebb férfivel. Nem arról van szó, hogy én teljesen bele lennék zúgva és ő az orromnál fogva vezetne, mielőtt azonnal ezzel jönnétek.
Nem vagyok szerelmes belé egyáltalán, ez nekem csak szórakozás és testiség. Most tavasszal leszek 18 éves, azért már nekem is vannak bizonyos szükségleteim...
Viszont hogy ez most kiderült, közölték velem, hogy sehova nem mehetek este 8 után és hogy ellenőrizni fogják, tényleg oda megyek-e, ahová mondom. De ez szerintem nevetséges, hiszen sokszor nem is este, éjszaka találkozunk...
Ha kiveszel egy hotelszobat betartod a szabalyokat kulonben kiteszik a szurodet szerzodesszeges miatt.
Ugyanez vonatkozik egy felnott magat el nem tarto emberre aki szulei nyakan eloskodik.
Szabalyok vannak betartod vagy kidobjak a fenebe es igazuk van
Erkolcs pedig elje ki magat nappal itt 20 takarodo van pont haziszbaly erted mint a hotelben
2017. márc. 10. 13:46
22/88 anonim válasza:
Nem érted a lényeget. Ha valaki gyereket vállal, akkor azt is figyelembe kell vennie hogy önállóan gondolkozó élőlény lesz belőle. Ez általában előbb következik be, mint hogy el tudná magát tartani. Viszont undorító hozzáállás az anyagi biztonsággal zsarolni a gyereket, hogy a te beteg szabályaid szerint éljen.
2017. márc. 10. 14:13
23/88 anonim válasza:
De ugye maradjunk a konszolidáltabb válasznál, szóval 18 évesen MINDENKI ugyanolyan nagykorú lesz, függetlenül az anyagi iszonyaitól.
Igen, és joga van eltartania magát is, ha már olyan nagykorú, ugye?
2017. márc. 10. 15:01
24/88 anonim válasza:
#25, az ilyen kérdésben szereplő szülőnek van joga bekussolni a hülyeségeivel.Ez egy nagyon bölcs döntés lenne részéről, amíg nem lesz túl késő hozzá neki...
2017. márc. 10. 15:17
25/88 anonim válasza:
Utolsó, miért is lenne késő? Talán a nagy 18 éves felnőtt még el találna költözni és önmagát eltartani? Szerintem inkább kussoljon be az a gyerek aki azt hiszi, neki csak jogai vannak, kötelessége meg semmi.. ha annyira nagy, akkor el lehet szépen menni albérletbe és anyuciék pénze nélkül megélni, ha már úgyis mindent tud...
2017. márc. 10. 15:32
26/88 anonim válasza:
#27, mert könnyen megeshet, hogy egyszer belőle is lesz rászoruló, nehogy ugyanolyan mértékkel mérjenek vissza neki, amivel most ő próbál mérni...
2017. márc. 10. 15:40
27/88 anonim válasza:
A jó szülő anélkül is támogatja a gyerekét hogy az ő utasítására elszúrná az életét.
2017. márc. 10. 15:58
28/88 anonim válasza:
Jo szulo aki elnezi lanya egy oreg pasi ribizlije ?
2017. márc. 10. 16:06
29/88 anonim válasza:
A jó szülő tudja, hogy mi az, amiben max véleményt mondhat, de nem kényszerítheti a gyerekét...
2017. márc. 10. 16:09
30/88 anonim válasza:
A kérdező nem említette hogy öreg. Idősebb. Csak ő tudja, mennyivel, de sztem eszébe se jutna egy 50+-os fickóval kezdeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!