Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszik azt, hogyha este...

Miért hiszik azt, hogyha este 8 után nem mehetek sehova, nem fogok szexelni? Ebben hol van a logika?

Figyelt kérdés

Ma az anyám megtudta, hogy viszonyom van egy nálam idősebb férfivel. Nem arról van szó, hogy én teljesen bele lennék zúgva és ő az orromnál fogva vezetne, mielőtt azonnal ezzel jönnétek.

Nem vagyok szerelmes belé egyáltalán, ez nekem csak szórakozás és testiség. Most tavasszal leszek 18 éves, azért már nekem is vannak bizonyos szükségleteim...

Viszont hogy ez most kiderült, közölték velem, hogy sehova nem mehetek este 8 után és hogy ellenőrizni fogják, tényleg oda megyek-e, ahová mondom. De ez szerintem nevetséges, hiszen sokszor nem is este, éjszaka találkozunk...

2017. márc. 9. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 A kérdező kommentje:

Én is voltam ám teljesen rózsaszín ködben, aztán a srác összejött az akkori legjobb barátnőmmel inkább...

Azóta nem is nagyon nyitottam senki felé, komoly kapcsolatot jelenleg egyáltalán nem szeretnék. Viszont olyan lány sem vagyok, aki hétvégente valamelyik techno buliban rázza magát a srácok előtt, hogy aztán valamelyik szobájában fejezzék be az éjszakát.

Nekünk ez a kapcsolat megfelel, nem értem, miért kell azzal jönni, hogy más erre képtelen lenne, vagy hogy ez milyen erkölcstelen.

2017. márc. 11. 22:40
 62/88 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező (#61) a világon semmi erkölcstelen nincs benne, lévén mindkettőtöknek megfelel így. Az erkölcstelenség ott kezdődik, ha egy szituban van vesztes fél.
2017. márc. 11. 22:56
 63/88 anonim ***** válasza:
68%
A pasinak jó. Neked is. Miért lenne erkölcstelen? Olyan irigyek az emberek :(
2017. márc. 11. 23:10
 64/88 anonim ***** válasza:
63%

#56: "mert az milyen értékrend,hogy egy 17 éves lány szókapcsolatban dugatja magát egy majdnem 30 éves férfivel? " - hát nem az a valláserkölcsön nyugvó "rendpárti-tekintélyelvű" emberellenes pusztító dögunalom, amiről te a #40-es hozzászólásban így vallasz:

"Se kalandom,se szeretőm nem volt,na bumm. Az én életem normális." - köszönöm, de hálás vagyok a sorsnak, hogy nem ilyen "normális" élettel vert... szüleim lelkes törekvése ellenére, akik viszont az általad említett "polgári-konzervatív" poklot szánták volna nekem is, persze "csak a javamat akarva".

2017. márc. 11. 23:45
 65/88 anonim ***** válasza:
84%

38-39 es voltam a valaszom a 64 es nek szol aki szerint ferde tippjeim vannak. Nem gondolnam de egyebkent is a megoldas a kerdezo dolga.

azt azert csendben megkerdeznem azoktol a noktol akik huszon eves korukig nem voltak sexualis viszonyban senkivel vagy 18 eves korukig, nekik teljesen kielegito volt az onkielegites mint sexualis elet? hat nekem nem. bar gondolom hogy ezek a holgyek azert nem nagyon vallanak be a nagykozonseg elott hogy alig vartak hogy a meleg furdobe vagy zuhanyzoba kerulhessenek vagy naponta tobb alkalommal sort keritsenek a vagyaik onkezzel valo kielegitesere. en nem kifogasolom ezt se de azert eloben egy jo partnerrel szivesebben csinalom/csinaltam mindig is. Persze ha Neha kifog az ember egy ugyetlen pasit akkor kenytelen a megszokott modszerhez fordulni. Emberek ne legyunk mar ilyen prudek konyorgom a XXI. szazadban. en 60 eves elmultam 40 eve elek jo hazassagban de sokan itt 30 korul prudebbek mint en ebben a korban. a sex jo finom dolog es ha fiatalon megszerzi az ember a kello (es lehetoleg jo) tapasztalatokat akkor isteni tud lenni meg nagyon idos korban akar 75-80 korul. ugyanis az orgazmuskeszseget nem veszitjuk el (hacsak valami betegseg nem jon kozbe) meg abban a korban sem. a narancsborunk meg a logo mellek nem befolyasoljak a dolgot. es ha szeretjuk a tarsunkat es egyutt oregedett meg a testunk akkor a sex ugyanolyan elmeny mint friss gyonyoru hibatlan testtel. Go for it!

2017. márc. 12. 07:43
 66/88 anonim ***** válasza:
11%
#61: Minden hozzászólásoddal csak gázabb lesz ez az egész... ne próbáld szépíteni.
2017. márc. 12. 08:16
 67/88 anonim ***** válasza:
42%

"38-39 es voltam a valaszom a 64 es nek szol aki szerint ferde tippjeim vannak." - ???? (nagyjából egyetértek)

#66, ennél a kérdésnél egy ultragáz dolgot látok, azt, hogy egyesek képtelenek belátni, hogy a szex az adott emberek dolga, nincs hozzá köze semmiféle "erkölcsi" rongyrázónak. Most komolyan, miért fáj neked ennyire, ha van két ember, akik szeretnek egymással szexelni?

2017. márc. 12. 10:30
 68/88 anonim ***** válasza:
63%
Ne legyetek ennyire irigyek.
2017. márc. 12. 10:31
 69/88 anonim ***** válasza:
0%

A pont ott van

Nem szeretik egymast csak szexkapcsolatban vannak ez a gaz es beteg dolog.

A szerelembol szexelo parokkal semmi baj ez termeszetes resze a szerelemnek.

A gaz az amit a kerdezo irt

Csalodott igy nem kapcsolatot akar csak szexet.ez szomoru de gondoltam ott a problema

2017. márc. 12. 10:55
 70/88 anonim ***** válasza:
39%
"Nem szeretik egymast csak szexkapcsolatban vannak ez a gaz es beteg dolog." - ha neked nem tetszik, akkor nem élsz így, és kész. Szerintem a más szexuális életébe való beleokoskodás az, ami gáz!
2017. márc. 12. 11:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!