Miért hiszik azt, hogyha este 8 után nem mehetek sehova, nem fogok szexelni? Ebben hol van a logika?
Ma az anyám megtudta, hogy viszonyom van egy nálam idősebb férfivel. Nem arról van szó, hogy én teljesen bele lennék zúgva és ő az orromnál fogva vezetne, mielőtt azonnal ezzel jönnétek.
Nem vagyok szerelmes belé egyáltalán, ez nekem csak szórakozás és testiség. Most tavasszal leszek 18 éves, azért már nekem is vannak bizonyos szükségleteim...
Viszont hogy ez most kiderült, közölték velem, hogy sehova nem mehetek este 8 után és hogy ellenőrizni fogják, tényleg oda megyek-e, ahová mondom. De ez szerintem nevetséges, hiszen sokszor nem is este, éjszaka találkozunk...
Most tavasszal leszek 18 éves, azért már nekem is vannak bizonyos szükségleteim...
Mondjuk a pénze?
Te most konkrétan milyen választ vársz? Hogy milyen hülyék a szüleid, te meg milyen menő vagy, hisz bármikor összejársz azzal az idősebb férfival d.gni?
Ennél már csak az a szebb, ha a férfinak mondjuk családja van.
Mert itt minden válaszoló olyan tökéletes. Nektek soha nem volt szeretőtök/kalandotok,ugye? Először mindenki a saját házatáján sepregessen. Könnyű dolog más felett pálcát törni. Honnan veszitek,hogy a férfinek családja van? Meg a kérdező azt sem mondta,hogy mennyivel idősebb tőle a férfi. És igenis egy 18 évesnek is lehetnek testi szükségletei és még mindig jobb,hogy ezeket egy érett férfival éli ki,tartós szexkapcsolatban,mintha bulikban rakná szét a lábát idegen srácoknak. Ettől még nem r* banc a kérdező. És azt sem említette,hogy pénzelné őt. Miért kell rögtön a rosszat,a pénzéhes r* bancot látni mindenkiben?
Amúgymeg beszéld meg kérdező az anyukáddal,hogy nem kell tartania sem attól ,hogy esetleg terhes leszel,vagy hogy az orrodnál fogva vezetne a pasi. Ha meg úgysem este találkoztok ,akkor ne foglalkozz vele ha 8ig otthon kell lenned. Amúgy ha egy ideig odafigyelsz és ügyesen eltitkolod,akkor azt fogják hinni ,hogy vége van és elfelejtik,megfognak enyhülni.
Most lehet lepontozni. 😀
Testisegbol idos pasival osszejarni ?
Igen kihasznal de ahoz is hulye vagy hogy ezt belasd.
Szomoru ha 18 evesen nem a szerelemre vagysz silany buta lany lehetsz.
Ps addig amig nem magad tartod el anyad szabalyai ervenyesek rad.
En szegyelnem mint anya ha ilyen testisegre meno kamaszom lenne.
"Ps addig amig nem magad tartod el anyad szabalyai ervenyesek rad." - álmodik a nyomor... mai eszemmel az "amíg az én kenyeremet eszed, addig" betegséget visszakézből gyógyítanám... nem tudom, mit vétettek azok, akiknek csak ilyen elmeroggyant diktátor "rendpárti-tekintélyelvű" szülő jutott...
De ugye maradjunk a konszolidáltabb válasznál, szóval 18 évesen MINDENKI ugyanolyan nagykorú lesz, függetlenül az anyagi iszonyaitól.
Mennyi az annyi? Mertha a 17 éves lányom 40+ ffival(?) kavarna, szerintem szívbajt kapnék.
De tiltogatni valóban felesleges, ám ha nálatok él az "amíg nálam élsz, azt teszed, amit mondok"-szabály, akkor mindegy. Megjegyzem, én ilyen környezetből olyan hamar leléptem, amennyire gyorsan csak tudtam.
10-es, lehet, hogy nagykorú lesz, de akkor elmehet dolgozni, és fizetheti a rezsijét, kajáját, nem anyutól kell pénzt tarhálni. Mert ugyebár teljesen cselekvőképes felnőtt nő... ja, hogy egyébként éhen döglene? Hát, bocs...
Én nem ilyen vagyok, és hacsak nem hisztizve követelőzik a nagykorú gyerekem, eltartom, de attól, mert valaki betölti a 18-at, semmit nem jelent. Míg a szülei tartják el, addig bizony gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!