Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszik azt, hogyha este...

Miért hiszik azt, hogyha este 8 után nem mehetek sehova, nem fogok szexelni? Ebben hol van a logika?

Figyelt kérdés

Ma az anyám megtudta, hogy viszonyom van egy nálam idősebb férfivel. Nem arról van szó, hogy én teljesen bele lennék zúgva és ő az orromnál fogva vezetne, mielőtt azonnal ezzel jönnétek.

Nem vagyok szerelmes belé egyáltalán, ez nekem csak szórakozás és testiség. Most tavasszal leszek 18 éves, azért már nekem is vannak bizonyos szükségleteim...

Viszont hogy ez most kiderült, közölték velem, hogy sehova nem mehetek este 8 után és hogy ellenőrizni fogják, tényleg oda megyek-e, ahová mondom. De ez szerintem nevetséges, hiszen sokszor nem is este, éjszaka találkozunk...

2017. márc. 9. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
100%
#42, pedig igazat szóltál az előbb, a MOSTANI #40-es a teljesen gáz... ja, hogy azt is te írtad? Hát, van ilyen:)
2017. márc. 11. 20:33
 52/88 anonim ***** válasza:
65%
#45 " Az ilyen lány,mint nő megbukott nálam, erkölcsileg aztán főleg. Ennyire való." - neked savanyú a szőlő, vagy mire pörögsz ennyire... vagyunk páran, akiknek meg a te "erkölcseidtől" van kiütésünk, a Kérdező értékrendje és gondolkodása viszont simán bejön... valszeg a Kérdező se a te-fajta partnerről álmodik.
2017. márc. 11. 20:38
 53/88 anonim ***** válasza:
27%
ja utolsó, gondolom pasiként bejönnek a könnyű nők, akikért nem kell megdolgozni igaz?:-D Én megértem.
2017. márc. 11. 20:40
 54/88 anonim ***** válasza:
64%
Újabb "savanyú a szőlő?":) Tudod, pasiként nőt keresek, és nem erénycsőszt, nem ősanyát, ez ennyi...
2017. márc. 11. 20:53
 55/88 anonim ***** válasza:
48%
...hát ami azt illeti, 33 évesen én is 17 éves lánnyal kavartam...
2017. márc. 11. 20:55
 56/88 anonim ***** válasza:
16%
#52: mert az milyen értékrend,hogy egy 17 éves lány szókapcsolatban dugatja magát egy majdnem 30 éves férfivel? A baj ott kezdődik ha valaki ezzel egyet ért.
2017. márc. 11. 21:37
 57/88 anonim ***** válasza:
11%
Szexkapcsolatban ** autocorrect
2017. márc. 11. 21:39
 58/88 anonim ***** válasza:
58%
A szexkapcsolatban szerintem nincs semmi rossz, ha mindketten annak tekintik.
2017. márc. 11. 21:58
 59/88 anonim ***** válasza:
23%

Nincs semmi rossz? dugni mint az allatok erzelmek nelkul a kamaszkorban? ez szerinted nem rossz?

Aztabetyarmilyenvilaglett!!

Mikor en huszas evek elejen jartam fulig szerelmes voltam repultem rozsaszin felhon es almodoztam total boldog voltam.

Szomoru silany es erzelmieg zokni az a no aki szerelem nelkul szexkapcsolatba megy bele.Egyszeru prosti de meg annal is rosszabb mert nem ezzel keresi a kenyeret csak szorakozasbol csinalja

2017. márc. 11. 22:06
 60/88 anonim ***** válasza:
64%
Nem gondolkozhat mindenki ugyanúgy. Ezt kéne elfogadni.
2017. márc. 11. 22:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!