Miért hiszik azt, hogyha este 8 után nem mehetek sehova, nem fogok szexelni? Ebben hol van a logika?
Ma az anyám megtudta, hogy viszonyom van egy nálam idősebb férfivel. Nem arról van szó, hogy én teljesen bele lennék zúgva és ő az orromnál fogva vezetne, mielőtt azonnal ezzel jönnétek.
Nem vagyok szerelmes belé egyáltalán, ez nekem csak szórakozás és testiség. Most tavasszal leszek 18 éves, azért már nekem is vannak bizonyos szükségleteim...
Viszont hogy ez most kiderült, közölték velem, hogy sehova nem mehetek este 8 után és hogy ellenőrizni fogják, tényleg oda megyek-e, ahová mondom. De ez szerintem nevetséges, hiszen sokszor nem is este, éjszaka találkozunk...
Atya ég mennyi elmeroggyant ember ír ide. Kezeltessétek magatokat mert egyik tábor sem jobb a másiknál. Van aki mintha valami biblia óráról szabadult volna ide, mások meg azért gúnyolnak embereket mert nem volt nekik kalandjuk szeretőjük, irigységet emlegetnek.
Nem ti papoltok saját értékrendről okoskák? És ha valakinek szimplán nincs rá igénye akkor mi van? Szép kis kettősmérce, mindenki csinálja azt amit akar addig amíg veletek ért egyet, máskülönben át kell menni dedóba.
Az irigységre már nem is reagálok, hány évesek vagytok 15?
Akinek meg agyára ment az Istentisztelet az vegyen egy hideg fürdőt ne itt oktasson másokat.
Mi lenne ha mindenki úgy élne ahogy akar, anélkül hogy mások megpróbálnák neki megmagyarázni mi a helyes? Mindenkinek az a helyes amit ő annak érez. Saját testünk, akár van kalandunk, akár nem. Azért álljon már meg a menet.
Mint 2 óvodás csapat a játszótéren.
OMG :D nem olvastam végig mindent, de basszus ez nekem fáj :D Legközelebb, ha kérdést írsz ki, írj le minden részletet, mert én is jártam már párszor így, hogy egyből valami rosszat gondoltak rólam, vagy nem hitték, hogy komoly a probléma, csak miután megírtam válaszban, azt meg már senki nem olvasta el csak tovább osztott a hülyeségével...
Én 21 éves vagyok. 16 évesen feküdtem le az első barátommal, azelőtt csak csók volt mással. Nem lettem szellemileg károsult azért, mert normális korban kezdtem. Igen, ez normális, mert már rég megjött akkor és szerelmes is voltam, fel voltam rá készülve. 3 kapcsolatom volt összesen és egyéjszakásaim is voltak. Hogy mire jó ez? Arra, hogyha megismerem a Nagy Őt, ne akarjak mással lenni. Nem leszek kíváncsi az egyéjszakásra, mert már volt. Nem fogok buliban smárolni idegenekkel csak azért, hogy megtudjam, milyen érzés, mert számtalanszor előfordult velem.
Ha valakinek így nem kellenék, az valszeg önbizalomhiányos, mert ő nem kefélt meg sok nőt és azt hiszi, nem is érdemel meg senkit, biztos otthagyják.
Ha egy nő ribiz le, az irigykedik. Hiába próbálja bemagyarázni még magának is, hogy az a normális, hogy csak a férjével csinálta és vele is csak misszionáriusban, attól még nagyon vágyik arra, hogy kipróbálja, milyen az, amikor felelőtlenül beleugorhat egy jóképű idegen ágyába. Neki nem jutott ki ilyen, és emiatt utál, hát, ez van. :*
Sok sikert az életben! :) Ez szexkapcsolatban nem nagy korkülönbség. Ne törődj a vallásos szentekkel! :)
#73: Ilyen múltú lány,mint te,soha nem kellene,mert találok jobbat. Nem vagyok önbizalomhiányos ,csak vannak elvárásaim.
A gondolkodásoddal több ponton is probléma van.
#75:
"Tudod nem mindenkinek a "szüzen az oltár elé" gondolkodás jön be, ha nő, ha férfi az illető"
Ki beszélt ilyen végletekről???
Se konzervatív nem vagyok, se nem kínzom önmagam. Az nem önkínzás, ha valaki nem bonyolódik egyéjszakás kapcsolatokba, MERT NEM AKAR.
Én párkapcsolat centrikus vagyok és ennek semmi köze az erkölcshöz. Ez egy felfogás.
Egy olyan nő nálam nem képez értéket, aki idegen férfiaknak adja oda a testét egy éjszakára vagy a diszkóban nyal-fal mindenkit. Azzal a jeligével,hogy majd ne párkapcsolatban vágyjon erre. Normális párkapcsolatban nem vágyik ilyenekre az ember. Nem vagyunk állatok, hogy ösztöneink hajtsanak minket.
Egyszerűen taszít.
Ha neked ilyen nő kell, ám egészségedre, de ne állítsd be engem olyannak, mint egy erkölccsőszt csak azért, mert nem ennek vagyok a híve.
#76, nem állítottalak én be semminek, de a saját nézeteid ugye csak te tudod kifejteni...
Én viszont férfiként mindig is vágytam első éjszakás kapcsolatra - ugye, hogy egy marad, vagy lesz-e második is, az mindig utólag dől el és nem előre - mert hogy az szavatolja leginkább, hogy a nő a jó pasit látja meg bennem, nem a férj és apának valót, szóval a nemi ösztönei működnek, nem a fészekrakó ösztönei.
És ha egyszer ezt magamtól elfogadom, akkor nyilván a nőtől is elfogadom, hogy kívánatos nőnek akarja érezni magát, és nem "jövendő családanyának".
Ezért hát voltak is egy éjszakás kalandjaim, sőt a jelen kapcsolatom is úgy indult - 20 éve.
Egyébként nem hiszem, hogy ebben létezHETne egyáltalán "normális" meg "nem normális" - szóval bármiféle norma - egyszerűen kinek mi jó. Akár a "szűzen az oltár elé" is lehet teljesen normális - egészen addig, amíg nekik így jó, nem akarják másra is rátukmálni. Ami az adott 2 embernek megfelel, az teljesen normális.
Köszi annak, akinek szimpi vagyok :D
Akinek meg nem kellenék: képzeld, én is találok nálad 100000x jobbat :* Olyat, aki elfogad engem és kiélte magát (majd ha férjet keresek ez akkor lesz fontos)
Oké, egy normális kapcsolatban nem vágyik másra az ember. Kapcsolat közben én sem. Ha viszont te kiakadsz azon, hogy esetleg a párod el akar menni bulizni vagy a barátaival lazulni esetleg az ellenkező nemet megdicséri, mert te pont ilyennek tűnsz, akkor amiért ezeket annyira tiltod, majd akarni fog mást.
Nem velünk van a probléma. Azzal van probléma, aki nem akarja elfogadni, hogy mi ilyenek vagyunk.
Ennyire rossz tapasztalataid vannak azokkal az emberekkel, akik megcsókolnak valakit érzelem nélkül?
#78:
Ez a kiélés dolog is olyan,hogy valakinek szüksége van rá, valakinek nincs. Van,akinek életében 2 partnere volt és köszöni szépen, elég volt neki, bármennyire is hihetetlen.
Ez a kiélés egy olyan dolog, amivel egy szó mögé be lehet rejteni azt,hogy "Könnyűvérű vagyok" vagy "nőfaló", mert itt valójában erről van szó.
" Ha viszont te kiakadsz azon, hogy esetleg a párod el akar menni bulizni vagy a barátaival lazulni esetleg az ellenkező nemet megdicséri, mert te pont ilyennek tűnsz, akkor amiért ezeket annyira tiltod, majd akarni fog mást. "
Én soha nem akadtam ki ilyenen,sőt. Volt egy olyan barátnőm, aki mindig "tiltotta" vlna,hogy bulizni menjek, meg ne igyak egy kortyot se. Korlátozni akart, de nem sikerült neki. Már csak a rossz tapasztalat miatt sem akarnék ilyen lenni.
Saját tapasztalatom nincs az érzelemmentes csókról, hogy is lenne, ha nem vagyok erre vevő? Én nem tartom teljesítménynek, ha valakit lekapok ismeretség nélkül egy buliban fél óra után.
Ez nem teljesítmény valóban. És én tudom, hogy van, akinek elég akár 1 partner is, de csak azért szólunk be neked, mert te bunkón bántod a kérdezőt, amiért nem szerelmes abba, akivel lefekszik. Ráadásul nem is apja korúval csinálta de le kell szólnod... Sőt, nem is igaz rá, hogy mindenkivel összefekszik, egy pasija van, csak éppen nem szeretik egymást úgy.
Ha nekem valaki azt mondja, hogy ő nem akar kavarni senkivel, nekem ezzel nincs bajom. De ha engem meg a "hozzám hasonlókat" ócsárolja és rib ancozza le, akkor nyilván felmegy bennem a pumpa. És mindenkinek, aki neked itt most beszólt. Meg lehet fogalmazni úgy is egy kommentet, hogy "Én nem feküdnék le olyannal, akivel nem vagyok kapcsolatban, én mindig is olyat akartam, akivel érzelmek is vannak, nem igazán értelek, neked ez miért jó, de a te döntésed." És máris senki nem szól be neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!